جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوست عزیز بافر شما رو مود کانتینیوس با راو + جیپگ فاین با 6 فریم پر خواهد شد البته با مموری های کلاس 10 معمولی اما چنانچه نیاز به تعداد شات بیشتر از این دارید توصیه می کنم یک مموری سرعت بالا 95 مگ بر ثانیه و یا 633 ایکس خریداری کنید با این مموری دوربین ابتدا 6 فریم بر ثانیه را می گیرد سپس در هر یک ثانیه 2 فریم می گیرد و این سرعت تا زمانی که دست شما روی ماشه باشد بی وقفه ادامه خواهد یافت ، در کل باید به عرضتان برسانم که هیچوقت بخاطر یه مساله جزیی از نایکن ناراضی نباشید چرا که نایکن برای پردازش رنگ از سیستم جدا از سنسور بهره می برد و این خود به کیفیت و واقعی بودن رنگها می افزاید همچنین حجم بالای فایلهای 24 مگا را فراموش نکنید که اینها خود باعث کاهش طبیعی سرعت می شوند ، نایکون هیچوقت کیفیت را فدای سرعت نمی کند چرا که برای رسیدن به بافر بیشتر از خیلی فاکتورها باید صرف نظر نمود ، اگر دنبال مسلسل می گردید من نایکن D4را پیشنهاد می کنم .
شاد و موفق باشید
اینستاگرام
امین خان البته 6فریم تو ضبط 14بیت غیر فشرده هستش شما میتونین به 12 بیت فشرده عکس خام تبدیل کنین که فک کنم تا 11 بافرش افزایش پیدا میکنه
من خودم خروجی 14 بیتی رو با 12 بیتی مقایسه کردم واقعا نتونستم تفاوتی احساس کنم ولی صددرصد تفاوت داره ولی نه اونقدر که به چشم بیاد لااقل به چشم من که نیومد.
جلال پارسا
بنده به شما اطمینان خاطر میدهم که اصلا به مشکل بر نمیخورید
از این بابت خیالتان راحت باشد
این بافر ممکن است در عکاسی خبری و یا ورزشی کم باشد امادر ژانرهای دیگر خیر ، حتی در ۹۰ درصد موارد برای عکاسی حیات وحش هم کافی است ، درنتیجه این موضوع را چندان در انتخاب خود ملاک قرار ندهید.
تشکر از همه دوستان
و سوال دیگر:
7100 مشکل گرد و غبار یا روغن داره ؟
از یکی دو نفر شنیدم البته، فرصت نشد با جناب قاسمی در این خصوص صحبتی کنم.
اینستاگرام
دوستان راه تشخیص اصل بودن باتری 7100 چیه ؟
اینستاگرام
امین جان، متاسفانه راه تشخیص باتری به این سادگی نیست. رنگ جعبه، نوع فونتها، رنگ فونتها، وزن خود باتری که در باتری های تقلبی کمتره، محل فلش روی باتری و ... مواردی هستند که میشه از روی اونها تشخیص داد.
بهترین و مطمئن ترین راه اینه که باتری خودتون رو همراهتون به فروشگاه ببرید و اونجا از نزدیک دو باتری رو با دقت و وسواس تمام مقایسه کنید. دو باتری باید در تمامی مواردی که در بالا ذکر کردم عین هم باشند. کوچکترین اختلافی غیر از شماره سریال می تونه دلیل محکمی بر تقلبی بودن باتری باشه.