آخه رو مد لایو ویو عکاسی این تغییر امکان پذیره ! عجیبه
تغییر به صورت عددی بله ، منتهی برای مشاهده ی تغییر به صورت تصویری هر بار که تغییر میدهید یکبار دیگر وارد Live view شوید.
نیکون جهت تنظیم روزنه ی دیافراگم یک لنز یکبار اهرم آن را تنظیم میکند و برای تنظیم مجدد دوباره اینکار رو انجام میدهد
در دوربین های برند کنون مکانیزم متفاوت هست و این مشکل وجود ندارد.
درود خدمت اساتید گرامی....
برای خرید بین nikon d7100 و canon 70d دچار سردر گمی شدم...
ممنون میشم برای این انتخاب راهنمایی بفرمایید....
خوب این دوربینا خیلی شبیه هم هستن و هردو نکات مثبت متمایز خوبی هم دارن مثل بدنه منیزیمی نیکون و...یا وای فای داخلی کنون
و کیفیت عکس های مشابه گرچه بدنه کنون هم استحکامش از بدنه مبتتدی هاش بیشتره اما مثل 7100 منیزیم نیست همچنین چشمی 7100 یکم بزرکتره که تو این سطخ یکم بچشم میاد
در عوض کنون وای فای داخلی داره که واسه ریموت هم از گوشی هم میتونه دستور بگیره یا انگار فیلمبرداری و سیستم فوکوس بی صدای اس تی ام لنز کیتشم واسه فیلمبرداری میزیت خوبی .سیستم فوکوس جدیدش هم حالادرعمل مشخص مشههسرعت عکاسی پیاپی بیشترو...
کلاااگه واسه عکاسی هدف باشه فکر کنم 7100 بهتره و فیبلمبرداری 70 دی
من پیشنهاد میکنم یکبار کامل این تاپیک مطالعه کنین اگه سوالی موند دوستان برای جوابگویی همیشه آمادن:
Nikon D7100 VS Canon 70D
سلام
بالاخره تونستم این دوربین رو تهیه کردم
اما سوالی که دارم آیا لنز کیت این دوربین .لنز خوبی هستش ؟ چون میتونم تا 700 600 تومن هم سره لنز هزینه کنم .
نظرتون چیه .اینو نگه دارم و یه لنز فیکس بعدا بگیرم یا این لنز بدم و یه لنز بهتر تهیه کنم(مدل)
ممنون میشم منو با نظرتاتون راهنمایی کنید
دوستان عزیز
از آنجایی که این اولین نیکون بنده هست
سوالی برام پیش اومده
آیا این دوربین لحظه فوکوس صدای بیپ ندارد؟