خب فکر میکنم هیچ جاش!! چنین خاصیتی نداره
خب فکر میکنم هیچ جاش!! چنین خاصیتی نداره
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
مشکل در ندیدن تنظیمات نیست. مشکل نادیده گرفتن این تنظیمات در لایو ویو هست. انتظار میره بمانند باقی دوربین ها، با تغییر دیاف و شاتر و ایزو پیش نمایشی از عکسی با نوردهی مورد نظر که قراره ثبت بشه نشون داده بشه که ظاهراً همچین امکانی در این دوربین نیست.
و در ضمن این دوربین قابلیت نشان دادن نمودار نورسنجی در مانیتور کوچک رو هم نداره !
نکاتی که تا دوربین رو دستت نگیری متوجه اونا نمیشی...
اینستاگرام
شهرام جان
در دوربين هاي كانن قابليتي وجود داره كه باعث ميشود تصويري كه در حالت Live Viewديده ميشود از نظر نوردهي همان باشد كه در عكس ثبت مي شود. يعني اگر تنظيمات به گونه اي باشد كه تصوير Under exposed باشد،تصويري كه قبل از فشردن شاتر در LCD در حالت Live View ديده مي شود هم تاريك است و اگر Over Exposed باشد، در LCD هم متوجه Overبودن مي شويم. اين خاصيت را اكثر دوربين هاي نيكون ندارند.
با سلام به دوستان
ببخشید یه سوال داشتم که چرا کسی برای عکاسی حیات وحش از این دوربین استفاده نمیکنه؟!
رو سایت pixelpeeper هیچ عکسی از این دوربین با لنز 80-400 نیکور وجود نداره!
این دوربین که سیلینگ و اتوفوکوسش خوبه. بافر ریت شم اونقدرا بد نیست
نمیدونم شایدم من درست نگشتم.
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
اتفاقأ چون مشخص بود عرض کردم:
1- فوکوس 51 نقطه ایی
2- حداقل فوکال 400 م.م که نیکون این لنز رو داره
3- فریم ریت بالا (البته D7100 متوسطه ولی میشه استفاده کرد)
4- بدنه و سیلینگ عالی برای شرایط بد جوی
دیگه چه ابزاری کمه این وسط؟
مگه اینکه اوفوکوسش ضعیف تر از حد انتظار عمل کنه که بعید میدونم اینجور باشه.
البته تو لینک زیر فقط از بافر ضعیفش ایراد گرفته.
http://www.photoventure.com/2014/07/...performance/5/
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Friday 13 February 2015 در ساعت 20:08
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
متاسفانه در کشور ما کلمه حرفه ای بیشتر شبیه یک شوخی است
کلمه حرفه ای در لغت و مفهوم یعنی کسی که از طریق کاری درآمد دارد و کسی که درآمد دارد برای خرید تجهیزات مناسب کارش کمبودی ندارد
در مقابل دوربین های این سبک عکاسی مانند D4 و 1Dx در فول فریم و 7D و D300 آیا D7100 حرفی برای گفتن دارد؟ در این سبک به نظر من خیر
D7100 برای عکاسی سریع دارای حداقل ها است ولی برای کار حرفه ای کفایت نمی کند من هم اگر قرار بود 6 ساعت در مخفیگاه یا زیر کموفلاژ و در باران و برف در طبیعت باشم چنین ریسکی نمی کردم (برای دوربین سوم چرا ولی اصلی خیر)
نکته دیگر تحمل وزن و بالانس تعادل دوربین و لنز است که 7100 در برابر لنزهای این سبک اسباب بازی بنظر میرسد
در سری های حرفه ای مکانیسم فکوس برتری های جدی دارد تنها دوربین های رده بالا توان فکوس در f8 را دارند
عملکرد نویزی به عکاس حیاط وحش اجازه می دهد با سرعت بالا(عموما 2000 به بالا) عکاسی کند و برای این نیاز به فول فرم کاملا محسوس است
سرعت عمل خیلی بالاتر است
استحکام حرف اول را میزند اگر شما زیر باران با d7100 عکاسی کنید احتمالا بعد از چند مرحله باید با دوربین خداحافظی کنید , بد تر از آن با سوژه ای که چندین روز منتظرش بودید(ضد آب بودن درجه بندی دارد)
تحمل وزن لنز
باتری خیلی قدرتمند تر
عدم نیاز به گریپ و یکپارچگی آن
جوی استیک ها و خیلی موارد دیگر
کافی است دفترچه راهنمای 1DX یا 7DII را مطالعه کنید
D306969.jpg
d7100 در کلاس خودش تک است ولی در برابر کلاس های بالاتر مشخص است که کمبود دارد ولی برای شروع کسی که بودجه ندارد مناسب است
عکاسی جدی حیاط وحش با کسی شوخی ندارد
اگر بخواهید مانند تصویر زیر به عکاسی حیاط وحش بروید ممکن است به غذای حیوانات تبدیل شوید (لنز 300-400 برای این کار واقعا کوتاه است)
pbb-wildlife-grid_53664_600x450.jpg
wildlife-photography-tips-03.jpg
ویرایش توسط siosha : Saturday 14 February 2015 در ساعت 01:16
درود
امروز وقتی میخواستم از فلاش پاپ آپ بعنوان Fill Flash استفاده کنم متوجه شدم سرعت شاتر از 250 بالاتر نمیره..
کدوم گزینه مربوط به تنظیمات سرعت شاتر و فلاش هست ..؟
اینستاگرام