دوستان کسی آپدیت version 1.03 رو از سایت نیکون دانلود کرده؟
من هر کاری کردم نشد که نشد...
دوستان کسی آپدیت version 1.03 رو از سایت نیکون دانلود کرده؟
من هر کاری کردم نشد که نشد...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
امین جان من از *** این سایت *** برات تست کردم، لینکش کاملا کار میکنه. نیازی بود امر کن برات آپلود کنم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
دوستان سوالی داشتم در مورد اینکه واسه گرفتن عکس های منظره در حالت اپرچر از چه فوکسی باید استفاده کنم رو این دوربین ؟
سلام
سوال واضح نیست اما فوکوس فوکوس است. درست است؟ قاعدتاً در عکاسی منظره مشکل حرکت سوژه ندارید (و صد البته دوربین هم ثابت است!)پس فرقی ندارد از چه مد فوکوسی استفاده می کنید. حتماً تمامی دفترچۀ راهنما را مطالعه کنید و با دانستن ساده ترین نکات مقدماتی تکنیک عکاسی، با اعتماد به نفس به تجربه و تحلیل اون بپردازید.
موفق باشید و شاد
درود
دوستان زمانی که باتری رو از بدنه خارج میکنم بعد از حدود یک ثانیه ویوز حدود 40 درصد تاریک میشه!!
علت خاصی داره این موضوع؟
هدف از پرسیدن این سوال اینه که متوجه شم که باتری چه ارتباطی با ویزور داره؟
تو بدنه قبلی که 5100 بود چنین چیزی وجود نداشت
سوال بعدی اینکه دکمه ای که برای خارج کردن لنز استفاده میشه،زمانی که فشرده بشه در مد اتوفکوس،نقاط فکوس یک عدد میشه ولی وقتی فکوس میکنی دوباره بصورت اتوماتیک این عمل انجام میشه و من متوجه نشدم کاربرد این دکمه چی هستش دقیقا غیر از خارج سازی لنز
و سوال بعدی نحوه فعالسازی تراز در لایو ویو هستش
زمانی که در لایو ویو هستم،گزینه تراز دیجیتال در منو غیر فعال میشود و فقط در حالت ویزور این گزینه هم در ویزور و هم در مانیتور قابل استفاده هستش
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام دوستان
چطور میشه در حالت اتوفوکوس نقطه فوکوس را خودمان انتخاب کنیم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چون کتابچه راهنما کمکی بهم نکرد
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105