عذر میخوام دوستان
کسی تاریخ عرضه این دوربین رو به بازار میدونه ؟
خیلی خیلی منتظر رسیدنش هستم
عذر میخوام دوستان
کسی تاریخ عرضه این دوربین رو به بازار میدونه ؟
خیلی خیلی منتظر رسیدنش هستم
بررسی و ریویوی DXO از سنسور دوربین D610 اعلام شدهاست . که حاکی از همانندی و مشابهت در نتایج عملکرد سنسور این دوربین با سنسور D600 است .
DxO tests Nikon D610 sensor, finds similar performance to D600 | Nikon D610
قصد ندارم دوباره بحث DXO معتبر بودن یا نبودن رو باز کنم چون خیلی خسته کننده شده و اینجا مکانش نیست اما چطور میشه که این سایت در طول چند روز دوربین های نیکون را بررسی و نتیجه را اعلام میکند اما در مورد کنون ، سونی و سایر ... چند ماهی طول میکشد؟؟؟
دو یا سه هفته پیش این سایت مقایسه ای بین آلفا 77 و 70D انجام داد کاری به نتیجه نداریم ، افرادی اعتراض هایی به نوع مقایسه داشتند که باز هم به درست و غلط بودنش کاری ندارم بلافاصله DXO نظرات را پاک کرد سایتی که نمیتواند حتی چند نظر و انتقاد را به مدت چند دقیقه تحمل کند و اینطور دیکتاتوری رفتار میکند جای آمارش چه معتبر و چه نامعتبر در انجمن عکاسی نیست.
[QUOTE=sahneh32;354
سایتی که نمیتواند حتی چند نظر و انتقاد را به مدت چند دقیقه تحمل کند و اینطور دیکتاتوری رفتار میکند جای آمارش چه معتبر و چه نامعتبر در انجمن عکاسی نیست.[/QUOTE]
اين نكته رو فكر نميكنم من و شما بتونيم تعيين كنيم. ضمن اينكه با عدم تاييد و يا تاييد من و شما هم از اعتبار سايتي كه اعتبار جهاني دارد كم يا زياد نمي شود. چه ما خوشمان بيايد يا نه ، اين سايت يك مرجع جهاني محسوب مي شود كه جزو پنج سايت معتبر حهاني در اين زمينه است.
و اين در چندين منبع و درجه بندي ذكر شده. بهتر است به جاي بحث هاي سليقه اي ، به فكر افزايش اعتبار فني خود باشيم.
ویرایش توسط کوروش : Saturday 19 October 2013 در ساعت 18:37 دلیل: اشکال تایپی
سلام خدمت دوستان عزیزم
دوستان به نظرتون چقدر طول میکشه تا به ایران برسه این دوربین
سلام
اين سايت يكي از مراجع سايت dpreview هست و معتبره.
اما در بعضي مواقع بي نظمي در ارائه گزارش هاش هست، مثلا لنز معروف ١٤-٢٤ نيكون را كه چندين سال است ارائه شده، ٣-٤ ماه پيش بررسي كرد يا مثلا اول لنز ٧٠-٢٠٠ f4 رو بررسي كردن و بعد نسخه f2.8 vr2 آنرا ، در صورتي كه لنز f4 خيلي جديدتر از نسخه ٢.٨ هست
در كل خيلي تابع اين اعداد و ارقام نباشيد
از عكاسي لذت ببريد
Nikon D750
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
این اولی بار هست که میبینم بدنه ای معرفی شده و مدتی از حضورش در بازار میگزره اما تاپیک مربوط بهش
سوت و کوره ، میشه دو نتیجه گرفت :
1- بدلیل وجود D800 دوستان وسوسه نشدن برای خرید این بدنه
2-اینکه انقدر بی نقص هست که دیگر شوال و جوابی در موردش پیش نیومد.
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
اصلا دلیل اش این نیست
اولا این دوربین تازه تو ایران اومده
دوما خیلی ها d600 را زمانی که میخواستن بدنه تازه ای بخرن خریده اند
تازه حتی اگه کسی نیکون داشته باشه و بخواد تجهیزات اش را بفروشه و فول فریم تهیه کنه با خرید 6d و لنز حدود یک میلیون براش ارزون تر در میاد تا خرید فول فریم نیکون
ضمنا من فکر میکردم افراد بر اساس نیاز هاشون دوربین تهیه میکنن نه بر اساس وسوسه هاشون
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
آقای رجایی
شما از کجا میدانید کسی که نیکون داره بخواد فول فریم بخره ، به دلیل یک میلیون ارزانتر بودن ( بدون احتساب اینکه کدام لنز و با چه کیفیت و با کدام هزینه ؟) ،حتما به کانن کوچ میکند ؟
این چه مقایسه ای است که در بدو ورود بدنهای را از لحاظ قیمت (که همه میدانند تا مدتی قیمتها کاذب هستند) ، مقایسه کنیم با بدنه ای که مدتها پیش آمده و افت قیمت اش رو داشته !