این بدنه لنز کیت نداره؟
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید لطفا مطمعن جواب بدید . آیا مشکل روغن شاتر و گرد و غبار و این جور مشکل ها که روی دی 600 بود روی دی 610 به طور کامل کامل برطرف شده یا خیر؟ چون بعضی جا ها نوشتن دی 610 تقریبا همان مشکلات رو داره منتها 50% کمتر . یعنی اینکه به طور کامل حل نشده ممنون میشم جواب بدید
سلام
بنده ندیدم همچین چیزی از اهلی بازار هم نشنیدم! همین قدر کافیه که اگر این مشکل وجود داشت این دوربین هنوز تولید نمی شد و جایگزینش معرفی میشد.
دورتا دور اینترنت و حتی همین فروم هم مطالبی درش دیده می شه که می تونه شایعه باشه یا تجربه ی شخصی یک فرد که ممکنه استثناء باشه یا اصلاً درست نباشه، به خاطر همین هرجا خوندید اول منبع بخواهید، دوم منبعش رو بررسی کنید که اصلاً موثق هست یا نه.
سلام
من همیشه تنظیم دوربینم روی حالت RAW هستش و قاعدتا نسبت عکس هم میشه 2x3 ولی الان که داشتم عکسهای مربوط به چند روز پیش رو توی سیستم مرور میکردم پوشه مربوط به یک روز فرق داره و نسبت عکسها 16x9 هستش! در صورتی که به تنظیمات سایز دست نزده بودم و حتی الانم نمیتونم توی دوربین چنین نسبتی پیدا کنم؟!
چرا؟
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
دوستان میشه نمونه خروجی این دوربین رو ارسال کنید ؟بدون ادیت .
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED