اين همان d600هست با همان سنسوروهمان امكانات. حرف تازه اي نيست...
سلام آقا کوروشقای رجایی
شما از کجا میدانید کسی که نیکون داره بخواد فول فریم بخره ، به دلیل یک میلیون ارزانتر بودن ( بدون احتساب اینکه کدام لنز و با چه کیفیت و با کدام هزینه ؟) ،حتما به کانن کوچ میکند ؟
این چه مقایسه ای است که در بدو ورود بدنهای را از لحاظ قیمت (که همه میدانند تا مدتی قیمتها کاذب هستند) ، مقایسه کنیم با بدنه ای که مدتها پیش آمده و افت قیمت اش رو داشته
من که نگفتم کسی که نیکون داره برای یک میلیون ارزان تر حتما میره سمت کنون
گفتم اگه کسی نیکون داشته باشه و بخواد فول فریم بخره با توجه به اینکه احتمالا باید تجهیزات اش را (لنز و بدنه) بفروشه براش خرید کنون ارزون تر در میاد
بعد هم خودم هم که اول گفتم این دوربین تازه ایران اومده
مقیاس قیمتی ام هم این بود که دی 600 هم بعد از مدت زمان زیادی که از وجود اش تو بازار میگذشت یک اختلاف قیمت 700-800 تومانی ای با 6D داشت و شاید دی610 هم همین شرایط را داشته باشه
(البته الان که دی610 اومد دی 600 قیمت اش کم شده ولی بازم 100-200 تومانی از 6d گرون تره )
منظورم لنز نبود کلا بدنه ها را قیاس کردم و فرض ام هم این بود که مثلا یک دوربین با لنز کیت اش داره
مثلا من الان دی7000 با لنز کیت دارم همین الان برم کنون خب یک میلیون ارزان تره دیگه ؟
ولی اگه دی7000 با چند تا لنز داشتم خب نمیرم سمت کنون دیگه
بعد اش منم موافقم تاپیک خلوته
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام خدمت دوستان
فرصت شد که من چندتا تست در ISO های مختلف از این دوربین بگیرم
هیچ گونه ویرایشی روی عکس ها انجام نشده و فقط از RAW به JPG تبدیل شدن
این تست با لنز 85MM F/1.8G که از دوست عزیزم عقیل احمدی گرفتم انجام شده
AAA_0687.jpg
در ISO های مختلف کراپ های 100% میزارم
ISO :800 - 1/125S - F/2.8
687.jpg
ISO :1600 - 1/250 - F2.8
688.jpg
ISO 3200 - 1/500 - F/2.8
689.jpg
ISO 6400 - 1/800S - F2.8
690.jpg
یکی از سایتهای فروش اینترنتی با قیمت 5.900.000 می فروشه.
دی 600 همین الان هم 600 تا 700 هزار از 6دی گران تر است.
پرترهها کار مشترک هستند
جناب حسین پور با وجود اینکه عملکرد نویزی این دوربین عالی است ولی فکر می کنم سوژه ای که برای نشان دادن نویز استفاده کرده اید زیاد برای این مقایسه مناسب نیست.
همچنین از آنجا که میزان نوردهی نیز در میزان نویز تاثیر دارد بهتر بود تنظیمات را به گونه ای انجام می دادید که سرعت شاتر تغییری نکند.(اگر اشتباه می کنم اساتید تصحیح کنند)
پرترهها کار مشترک هستند
سلام
درسته که میگن این دوربین(D610) از ماونت DX هم پشتیبانی می کنه ؟ (توی یکی از سایتای فارسی زبان معتبر خوندم )
سیستم فوکوس خودکار این دوربین در چه حدیه ؟ (از لحاض نحوه چینش نقطه های فوکوس و تعداد نقاط صلیبی و...) می تونه جانشین کراپدارهای رده بالای دو کمپانی بشه ؟ کلا این دوربین به درد سوژه های پر جنب و جوش می خوره؟
یا فقط مناسب پرتره و طبیعت نگاری و این طور چیزاست ؟
درزبندی و جنس بدنه هیچ پیشرفتی نسبت به D600 نداشته ؟ و بدنه باز هم تمام منیزیومی نیست ؟
قراره وقتی این دوربین به تعادل قیمتی رسید از D600 ارزونتر باشه ؟
فیل/تر Low pass در این دوربین هم حذف شده ؟
5-چند توصیه برای فعالیت در تالار گفتگوی سایت عکاسی.
- از نوشتن کل متن با فونت خیلی بزرگ و یا رنگهای دیگر خود داری کنید.
- برای راهنمايي خرید،قیمت و مقایسه تجهیزات از تاپیکهای دوربین و لنزها استفاده نکنید.این موارد تاپیکهای مربوط خود را دارند.
- برای تشکر از دیگر کاربران فقط از دکمه تشکر زیر پست استفاده کنید.پستهایی که برای تشکر ارسال می شوند حذف خواهند شد.
- قبل از ارسال 10 پست نمی توانید تاپیک جدید باز کنید بعد از آنهم حتما با جستجو و سوال از مدیران از نبود تاپیک مرتبط اطمینان حاصل کرده و بعد از آن نسبت به باز کردن تاپیک اقدام نمایید.
- ایجاد تاپیک خرید و فروش یا ارسال پست خرید و فروش در بخشی جز بخش خرید و فروش سایت بر خلاف مقرارات سایت بوده و چنین ارسالهایی حذف خواهند شد.
- لطفا فقط مطالب مفید و مرتبط را تاپیکها ارسال کنید.نوشته هایی که حاوی اطلاعات مفیدی نباشند و یا فقط یک فرد خاص را مخاطب قرار می دهند و جنبه عمومی ندارند حذف می شوند.
- پستهایی که شامل هرگونه تبلیغات و یا لینک به سایتهای تجاری باشند حذف خواهند شد.برای تبلیغات با مدیریت سایت تماس بگیرید.
- کپی کردن مطالب از سایتهای فارسی زبان ممنوع بوده و چنین پستهایی حذف می شوند.
- از ارسال یک مطلب در چند تاپیک خودداری کرده و در زمان پاسخگویی به پستها به تاریخ آنها توجه کنید.
- پستهایی که حذف می شوند را مجدادا ارسال نکنید.این پستها حتما خلاف مقرارات سایت بوده است.
کل راهنما را میتوانید مطالعه کنید.
http://forum.akkasee.com/f32/t18984.html
سلام
دوستان لطفا ادامه بحث رو در تاپیک سوالات عمومی عکاسی ادامه دهید.
پستهای قبلی هم به آن تاپیک منتقل شد.
سوالات عمومي عكاسي