نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
Nikon | Imaging Products | AF-S Zoom-Nikkor 17-35mm f/2.8D IF-ED (2.1x)
Nikon | Imaging Products | AF-S Nikkor 300mm f/4D IF-ED
چند مورد هم هست که به جای G یا D از نوع E هستند.
لنز های سری G حلقه تنظیم دیافراگم روی بدنه لنز ندارند.لنزهای سری D روی بدنه حلقه تنظیم دیافراگم داشته و لیکن موتور فوکوس ندارند.
به نقل از سایت نیکون:
D-type and G-type NIKKOR lenses relay subject-to-camera distance information to AF Nikon camera bodies. This then makes possible advances like 3D Matrix Metering and 3D Multi-Sensor Balanced Fill-Flash. Note: D-type and G-type NIKKOR lenses provide distance information to the following cameras: Auto exposure; F6, F5, F100, F90X, F80, F75, F70, F65, F60, F55, F50, PRONEA S, PRONEA 600i, D2 series, D1 series, D100 and D70s/D70.
Flash control; F6, F5, F100, F90X, F80, F75, F70, D2 series, D1 series, D100 and D70s/D70.
The G-type NIKKOR has no aperture ring; aperture should be selected from camera body.
دوستان من این دوربینو تازگی خریدم
سری اول ک شارژ کردم و استفاده کردم عالی بود
سری دوم هم خوب بود همه چی
اما سری سوم هرچی میگذشت میدیدم باتری رو کامل نشون میده و هیچی کم نمیشه تا حدی خوشحال بودم اما چند روز ک گذشت شک کردم
که دیدم یه دفعه ارور battery is low داد
سری چهارم هم ک امروز بود یک هفته بود که شارژ دوربین full نشون داده میشد، دوربینو وصل کردم به لبتاب که عکسارو بریزم دیدم سریع باز باتری تند تند خالی شد
نمیدونم حدسم درسته یا نه اما فک کنم وقتی به لبتاب وصلش میکنم دشارژ میشه
کسی دیگه همچین مشکلی داره ؟
باتریو به بهترین نحو نگهداری میکردم و وقتی ارور شارژ میداد میزدم به شارژ و حواسم بهش بود تا فول میشد میکشیدم نمیذاشتم اضافه بمونه
واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده و چرا انقدر زود !
احتمال تقلبیبودن باتری شما میرود .
بهتراست آنرا با باتریهای اصل مطابقت بدهید .
در نت ، عکسها و ویدیوهایی برای مطابقت و کشف باتریهای اصل از تقلبی وجود دارد ...