سلام من چک کردم همه چیو و کاملا مشخصات باطری های اصل رو داره و قطعا از لحاظ ظاهری تقلبی نیست
و اینم بگم که بنده با گارانتی اصلی خریداری کردم و پلمپ بود
سلام من چک کردم همه چیو و کاملا مشخصات باطری های اصل رو داره و قطعا از لحاظ ظاهری تقلبی نیست
و اینم بگم که بنده با گارانتی اصلی خریداری کردم و پلمپ بود
سلام دوستان نقاط ضعف این دوربین چیه 3300
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
برای ایجاد تصاویر HDR لازمه تا عکسهایی با نوردهی متفاوت رو روی هم ترکیب کرد. مثلا ۳ عکس با نوردهی هایی به اختلاف یک پله. بطور دستی میشه این عکسها رو گرفت ولی با قابلیت براکتینگ به دوربین میگیم مثلا ۵ فریم با اختلاف نیم پله بگیره و دوربین هم بسته به سرعت عکاسی پیاپی که داره پشت سر هم فریم ها رو میگیره. براکتینگ اتوماتیک زمانی مفیده که اجسامی توی تصویر حرکت داشته باشند یا مجبور به تهیه فریم ها روی دست و بدون سه پایه باشیم، البته اگر سرعت حرکت المان های منظره زیادتر باشه دیگه با براکتینگ سریع هم مسله حل نمیشه. اما در اغلب موارد کار رو خیلی راحت میکنه.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوستان من یک روز کامل رو گذاشتمو این دوربین رو با 700d و 750d و d7100 مقایسه کردم
از 700d که توی تمامی iso ها بهتر کار میکرد و از 750d هم حتی بهتر بود تفاوتش از d7100 هم بسیار جزئی به نظر میرسید
پس برا چی توی همه ی تست ها این دوربین رو با 1300d مقایسه میکنند ؟
علت تفاوت قیمت زیادش با d7100و 750d چیه ؟
همه جا میگن 750d بهترین دوربین مبتدیه در صورتی ک توی این مقایسه هایی ک من کردم حرفی برای گفتن نداشت حالا نمیدونم لطفا دوستان نظر کارشناسی بدن
سنسور همه چیز نیست. سنسور این بدنه ممکنه با سنسور بدنه های سری 5000 و 7000 یکسان باشه(کیفیت تصویر هم کم و بیش یکسان خواهد بود) ولی بدنه های سطح بالاتر امکانات دیگری دارند که در افزایش قیمتشون موثر است. امکاناتی مثل سیستم فوکوس قوی تر - قابلیت بهتر در عکاسی پیاپی - کنترلهای خارجی بیشتر - تنظیمات گسترده تر-سیلینگ بدنه - ویزور بهتر - قابلیت micro adjustment - قابلیت فوکوس خودکار با لنزهای سری D - .... .
اگر مراد فقط کیفیت خروجی تصویر است این بدنه یکی از خوش قیمت ترین انتخابهاست.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستات من بدجوری در دوراهی موندن
یا همین 3300 رو بگیرم
با اینکه 400 بیشتر بدم 5300 رو بگیرم که وایفای و صفحه چرخوون و البته صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیتر
واقعا موندم که کدون رو بگیرن
کدوم با ارزشتر هستند
وافای چه قدر نیاز دارم
صفحه چرخان چطور
ممتون میشم کمک کنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا HDR در آینده برای این دوربین آپدیت و اضافه میشه یا نه ؟
بنده فقط به خاطر نبود HDR در این دوربین میخوام D5300 بخرم اگر در آینده با آپدیت حل بشه همین D3300 بخرم wifi و gps برام مهم نیست فقط امکانات عکاسی نرم افزاری مهمه .
من منتظر راهنمایی های استادان گرامی هستم .