از جای معتبر خرید کنید
این دوربین هیچ مشکلی نداره
شما که دی 850 رو به دوستان پیشنهاد میدید لطفا از قیمت نجومی هم صحبت کنید
از جای معتبر خرید کنید
این دوربین هیچ مشکلی نداره
شما که دی 850 رو به دوستان پیشنهاد میدید لطفا از قیمت نجومی هم صحبت کنید
درسته . طبق پست 835# قبل از خرید تست کنید، هیچ مشکلی نخواهد داشت. مشکلات این بدنه حل شده است.
من تعجب میکنم دوستان اینطوری پیشنهاد میدن !!! دوست عزیز نیکون D760 تا بخواد معرفی بشه و زمان عرضه اش اعلام بشه ایشون موهاش مثه دندوناش سفید شده ، یجوری میفرمایید انگار تو ژاپن زندگی میکنیم ، کووووو تا دی ۷۶۰ !!!! بیاد بررسی بشه مشکلاتش در باید ارزش خریدش مشخص بشه !!! در مورد دی ۸۵۰ هم باید عرض کنم چی رو با چی مقایسه کردید ؟ دوربین ۱۶ میلیونی رو با دوربین ۷ تومنی ؟ عجیبن این مقایسه ها !!!! اما در مورد دوربین با دقت خرید کنید دوربین افت قیمت خودشو کرده و برای کاربر ایرانی که دلار ۴۵۰۰ تومن داره میپردازه قیمتش منصفانه است الان و خریدش بصرفه است . دینیامیک رنج فوقالعاده ای داره و اگر بدوجه تون همین مقداره توی خریدش شک نکنید ، از مشکلات خبری نیست من حداقل ۵ تا از دوستانم خرید کردن این دوربین رو بعد از من هیچ کدوم شکر خدا هیچ مشکلی نداشتن . در سریالهای جدید مشکل کامل حل شده و بهیچ عنوان مشکل شاتر یا فلر و ... نداره . یه بدنه خوب و با امکاناته دوربینی که مشکلاتش حسابی سرو صدا کرد اما قطعا در آینده نامش با مشکلاتش گره نخواهد خورد.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
سلام خدمت دوستان عزيز
بنده به تازگي دوربين d750 خريدم
بعد از گرفتن حدودا ٢٠ تا عكس، دوربين ديگه عكس نميگيره
يعني با يكبار فشار دادن كليد شاتر هيچ اتفاقي نميفته و بعد ٩ يا ١٠ ثانيه صداي شاتر مياد
تنظيمات دوربين هم ريست كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد
ممنون ميشم اگر كسي بتونه راهنمايي كنه
تشكر
سلام
بفرمایید قبل از این بدنه از چه دوربینی استفاده می کردین ؟
از تنظیم گردونه ها مطمئن هستین ؟
111.jpg
حمید رضا خاقانی
برای اینکه از سلف تایمر در بیارین دکمه شماره۳ تو عکس بالا رو نگه دارین و بعد گردونه! شماره ۲ رو بچرخونین تا بیاد روی S
تنظیمات رو احتمالا گذاشتین روی ۱۰ ثانیه
تایمر تو دوربینهای نیکون از طریق فیزیکی و گردش اون گردونه انجام میشه...برای همین اگه مشکلتون از این باشه، با ریست کردن تغییری نمیده
سلام به همه دوستان. مشکلات این بادی به طور کامل حل شده ؟ دیگه از بین سری های جدید هیچ مورد مشکل داری گزارش نشده ؟