سلام دوستان
در مورد انتخاب خودم یه سری توضیحات بدم شاید برای بقیه هم به درد بخوره.
من کلی تحقیق کردم و ریویو خوندم. من برای عکاسی اسپورت و در ارتفاع هر چقدر سرچ کردم گزینه بهتری از D750 نیافتم. وزن کمتر نسبت به 810 و 610. سیستم فوکوس بهتر از 810 و میترینگ سنسور 91000 پیکسل در مقایسه با 2016 پیکسلی D610 و عکاسی پیاپی بهتر. ضمناً داشتن وای فای داخلی فوق العاده کاربردیه به نظر من و من با خرید نرم افزار qDslrDashboard دارم لذت می برم و بی نیاز از ریموت شده ام.
با توجه به بودجه ام بک دوربین دست دوم گرفتم که بعدها اندکی پشیمون شدم چرا یکی دو ماه بیشتر پولم رو جمع نکردم که نو بخرم. ولی واقعاً در دوربین های نو هم هیچ تضمینی نیست و اگر مشکل بخوره باید بره زیر دست همین ایده آل. یا از اون یکی نمایندگی بخرید که برای تعمیر می فرستن دوبی و ممکنه هزینه تعمیر نداشته باشه ولی هزینه حمل حدود 100 دلاری می گیرن ازتون.
در نهایت گزینه پیش روی من این بود که یا یه دوربین با قیمت مناسب و فیچر های عالی و ایده آل برای کاربری خودم بگیرم و احتمال خراب بودنش رو بدم، یا دوربین های دیگه ای که از لحاظ کارایی برام ایدهآل نیست ولی احتمال سلامت بیشتری داره.
الان هم با اینکه این دوربین یک بار شاترش عوض شده و وای فایش هم مشکلی داشت که رفع شد، خیلی دوستش دارم و لحظه شماری می کنم برای پیدا کردن فرصت برای عکاسی بیشتر.