نتايج تست DXO براي اسن بدمه هم منتشر شد.
Nikon D5500 sensor review: Low noise and class-leading dynamic range - DxOMark
و اين هم يك ريويوي عملي
Nikon D5500 Review: Now Shooting! - Shooting1
نتايج تست DXO براي اسن بدمه هم منتشر شد.
Nikon D5500 sensor review: Low noise and class-leading dynamic range - DxOMark
و اين هم يك ريويوي عملي
Nikon D5500 Review: Now Shooting! - Shooting1
ویرایش توسط peacekeeper : Saturday 28 March 2015 در ساعت 13:26
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
ریویوی سایت DP هم برای این بادی بیرون اومد.
Nikon D5500 Review: Digital Photography Review
Untitled2.jpg
ویرایش توسط peacekeeper : Tuesday 7 April 2015 در ساعت 20:03 دلیل: خطای تایپی
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
یه چیز جالب رو راجب این دوربین متوجه شدم!!!!!
نیکون دقیقا همون سیستم فکوس D7000 رو رو این دوربین گذاشته!!! بعد از 5 سال سیستم فکوس قدیمی یه رده بالا تر رو گذاشته رو آخرین دوربین این رده!!! 5300 و 5200 هم همین طور!
فقط میشه یه نتیجه گرفت ، خرید پرچمدارهای سری 5 هزار و 3 هزار نیکون به صرفه نیست!
لااقل اگر از پرچمدارهای سری 7000 بخریم تا چند سال خیالمون راحته....
مثلا میشه گفت نیکون سیستم فکوس D7200 رو 5 سال دیگه میگذاره رو D5900
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
کلا فکر میکنم یکی از عجیب ترین بروزرسانی های نیکون همین دوربین بود ، چون دفعات قبل معمولا تغییرات خیلی بیشتری داشت اما در این دوربین جز مانیتور لمسی و تغیرات اندکی در بدنه چیز خاصی اتفاق نیفتاده ....
طبق ادعای DXO سنسور دوربین
از لحاظ نویز تنها حدود 7 درصد بهبود داشته ...
و از لحاظ دینامیک رنج هم نزدیک به نیم درصد بهبود داشته ....
که تقریبا میشه گفت تغییر در حد صفر بوده(البته همین پیشرفت های اندک بعد از چندین مدل بروزرسانی شاید مثلا در D5800 زیاد میشود) اما فعلا توجیح برای ارتقا و یا حس نیاز و پرداخت 500 هزار تومان پول بیشتر نسبت به مدل D5300 را ایجاد نمی کند ....
اما نکته جالبتر از همه اینکه در این مدل بر خلاف D5300 قابلیت GPS داخلی و گذاشتن موقیت مکانی به روی عکس حذف شده که خیلی از طبیعت گردها ،کوهنوردان ، توریست هاو گردشگر ها با وجود داشتن GPS یا موبایل ترجیح می دهند موقعیت را مستقیما به عکس پیوست کنند تا از مشکلات بعدی جلو گیری کنند ....
شاید نیکون یه جوری دنبال تامین هزینه مانیتور لمسی بوده
مهدی
سلام
بالاخره طلسم تحقیقات بی نتیجه(تحقیقاتی که به خرید منجر نمیشد !) من شکسته شد و یک D5500 گرفتم !
از سایت پیکسل خرید کردم و بسیار سریعتر از اون که فکر میکردم به دستم رسید ، تا 24 ساعت مهلت دارم که اگه عیبی داره پس بفرستم ، چه بخش هایی رو باید چک کنم ؟
دفترچه ی راهنمای همراهش انگلیسی هست ، راستش زبانم در اون حد خوب نیست که تند و تند بتونم دفترچه رو بخونم و با کارکرد های دوربین آشنا بشم
هیچ منبعی نیست که کارکرد دکمه ها و میانبر ها و ... کلی دوربین های نیکون رو نوشته باشه ؟(رایگان باشه چه بهتر !)
یک سری کارهای خاص هم از ریویو ها دیدم موقع عکاسی وقتی چشم روی چشمی قرار داره میشه با استفاده از مانیتور لمسی یک سری از تنظیمات رو تغییر داد....چه طوری ؟
قبلا یک مقدار با منوی دوربین های کنن آشنایی داشتم ( با 550D و 1100D مدتی دستم بود) ولی با این دوربین حتی نتوستم فلاش رو خاموش کنم !
فایل های راوش رو چه طور باز کنم ؟ چه نرم افزار هایی نیاز هست دانلود کنم ؟
راستی همراه دوربین CD چیزی نبود ، نرم افزاری نیست که بشه باهاش دوربین رو از طریق کامپیوتر با سیم و یا بی سیم کنترل کرد ؟
برای خرید این دوریبن تصمیم گرفتم بی خیال تحقیقات جزئی و وسواس بیش از حد بشم و نمیدونم این دوربین رو از طریق وای فای و با گوشی موبایل کنترل کرد ؟ با چه نرم افزاری ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
پ . ن : راستی باطری رو برای دفعه اول چند ساعت شارژ کنم ؟ این بحث هشت ساعت شارژ برای دفعه اول اشتباه هست نه ؟ فقط صددرصد بشه کافی هست ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
باتری های لیتیوم نیازی به سیستم شارژ اولیه که متعلق به باتری های نیکل کادمیوم هست رو ندارند.
به عبارتی هر زمانی که شارژر اعلام اتمام شارژ کرد قابل استفاده هستند.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery
پ.ن: دوربین هم مبارک باشه :)
ویرایش توسط D.Daneshmand : Wednesday 9 September 2015 در ساعت 01:54