حسین جان حتی اگه موجود هم نداشته باشن با توجه به قیمتی که سایت هایی مثل آمازون دادن ( 2000 دلار ) با یه حساب سرانگشتی میشه به قیمتی نزدیک به همین مبلغ رسید حالا چه موجود باشه چه نه نمونه های اولیه بازار نزدیک به همین رقم قیمت گذاری میشن
16-80 با توجه به مشخصاتش لنز گرونی نیست یه نگاهی به قیمت 17-55 داشته باشین حالا این لنز هم جدید تره هم واید تر هم رنج تله بیشتری داره از سری نانو کریستاله و طبیعیه قیمت اولیه بالایی داشته باشه البت دیافراگمش تو فواصل بالاتر تا 4 کاهش پیدا میکنه اینو هم باید در نظر گرفت
جناب قابزلو مدلی که نام بردید ابتدای ورودش به بازار ایران قیمتش چقدر بود ؟ یا هنوز نمیشه به جای این مدل ( بعد افت قیمت اولیه ) یه فول فریم کنونی گرفت ؟ افرادی که 7d mark II به جای 6d خریداری کردن چه دلیلی داشتن ؟
من منکر برتری 750 و به کل فول فریم بر کراپ ها نیستم حتی اگه کراپ بهترین کراپ کنون یا نیکون باشه ولی نمیتونم این رو هم ندیده بگریم که همه نیاز به فول فریم ندارن یا نمیتونن لنزهایی که داشتن رو بزارن کنار از اول برای فول فریم لنز تهیه کنن و هزینه کنن
البت امیدوارم جسارت به حساب نیاد حرفام و دوستان دلخور نشن ولی توصیه میکنم ( بازم عذر میخوام من کوچک تر از همه ی شما هستم ) به رده ی این محصول دقت کنید و بازار هدف و نوع قیمت گذاری و سیاست های کمپانی رو در نظر بگیرید. نیکون همین الان بهترین کراپ بازار رو داره ( 7200 ) با قیمت خیلی خوبی هم قابل تهیه است پس دلیل تولید d500 فروش بالا نیست ( چون 7200 برای فروش بالا تولید شده )