از کجا میشه تعداد عکس گرفته شده فهمید ؟
از کجا میشه تعداد عکس گرفته شده فهمید ؟
امیدوارم اون دی هشتادی که منم دیدم رو نخریده باشی!!
توی دو سال 35 هزارتا شات زده بود!!ولی ظاهرش دل آدم رو میبرد
عکس رو بده به نرم افزارهایی مثل photoME یا سایت هایی مثل http://myshuttercount.com/
ویرایش: نمیدونم چرا این همه جوابی که دوستان به این پست دادن فقط بعد از اینکه من جوابم رو تایپ کردم برام نمایش داده شد!
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
مثل اینکه این ۵۵۰۰ تا شات عکس گرفته . (سیستم عامل من لینوکسه تو لینوکس اطلاعات خیلی زیادی از عکس رو برام دیتیل کرد ... البته من تا حالا به این موضوع دقت نکرده بودم و این قابلیت لینوکس رو نمیدونستم . )
اما باز هم میگم خیلی خیلی خیلی سالم مونده . من یه SLR like H50 قبل ابن خریده بودم و یه ۸۰۰۰ تا شات عکس هم باهاش گرفتم و قتی دوربین قدیمیم رو با این مقایسه میکنم احساس میکنم چقدر دوربینم رو بد نگاه داشتم .
به هر حال ممنونم از کمکت . راستی آدرس تعمیرگاه مرکزی رو میدونید ؟؟؟؟؟
البته دوست عزيز اصلا گول ظاهر نخوريد
من چند وقت پيش يه 40D كنون به صورت موقت خريداري كرده بودم ظاهر دوربين خيلي تميز بود(حتي يك خش هم نداشت) طرف هم ميگفت خيلي كم كاركرده (مثلا زير 6هزار تا)قيمت هم 540 ولي فردا ش كه بردم تعميرگاه مركزي اونجا با نرم افزار تست كردن بعد گفتن دوربين حدود60000 كار كرده كه اين يعني فاجعه...!(البته اونجا افتخار پيدا كردم جناب عاشوري رو از نزديك ملاقات كردم و كلي كيف كردم.)
خلاصه دوربين بردم و پس دادم.شما هم همين كارو انجام بده حتما دوربين نشون بده.
آدرس هم :خيابان جمهوري -ساختمان آلمينيوم-طبقه آخر (نميدونم9 بود يا11)
راستي حتما لوازم نگاه كن كه اصل باشد(منظور شارژر و باطري)
اميدوارم موفق باشيد.