دوستان. می شه راهنمائی کنید چگونه می توان firware را در D80 آپ گرید کرد؟ من تابحال اینکار را نکرده ام
دوستان. می شه راهنمائی کنید چگونه می توان firware را در D80 آپ گرید کرد؟ من تابحال اینکار را نکرده ام
سلام
ممنون جناب دکترروشن
منظور من این است که برای شارپ سازی ابتدائی ایا استفاده از این قابلیت در دوربین را توصیه میکنید یا ترجیح میدهید،تمام این کارها در نرم افزار انجام شود.من Raw میگیرم و قاعدتاً باید این منو در حالت Rawغیر فعال میبود که نیست یعنی بر این حالت هم قابل اعمال است وگرنه تکلیفJpegکه مشخص است.
من با Capture Nx امتحان نکردم. امتحان میکنم اگر باز هم ابهامی بود با اجازه شما دوباره میپرسم.
فرزام
اگر هم RAW بگیرید،آن کنترلها غیرفعال نمیشوند و به صورت تگ به فایل میچسبند بدون انکه تاثیری بر روی آن بگذارند. مثل تنظیم وایت بالانس در RAW که وقتی در مبدل، فایل را باز میکنید در ابتدا همان وایت بالانسی که انتخاب کردید را نشان میدهد.
نمی دانم منظورم را توانستم برسانم یا خیر.
مثل اینکه شرکت نیکون حالا حالاها خیال نداره دست از سر دی 80 برداره.
فریمور جدید این دوربین منتشر شد.
کد:http://support.nikontech.com/cgi-bin/nikonusa.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=16091
این firmware بخاطر حل مشکل Dead Battery Syndrom عرضه شده است که در برخی دوربینهای D80 و D200 وجود داشت.
سلام دوستان عزیز.
سوالی داشتم و آن اینکه:
با این دوربین و اصولا با دوربینهایی که ccd دارند میشه نوردهی های طولانی مثلا 45دقیقه (عکاسی نجومی) انجام داد؟
قضیه داغ شدن سنسورهای ccd چقدر صحت دارد؟ و اینکه آیا حد خاصی برای زمان نوردهی در این دوربینها وجود دارد؟؟
متشکرم
سلام بر دوستان جان...
آقایون آیا برای این دوربین هم کاور ضد آب موجود هست؟
ممنون
محمدحسین قاسمی
علم-فلسفه-هنر و مذهب عالیترین مظاهر نیاز و آرمان بشر برای کشف نظم و ترتیب و هماهنگی در جهان هستند
سلام دوستان
فلاش SB-900 بدستم رسید
توی دوربین Build in Flash> Commander Mod> Build Flash رو -- میذارم و Group A رو TTL و Channel رو 1 میذارم
فلاش روی Remote
هر کاری میکنم فلاش داخلی روشن نشه نمیشه!!! فقط فلاش SB-900 روشن بشه
کسی میدونه اینکار روبکنه
ممنون
موفق باشید