سلام دوست عزیز
از این آدرس می توانید فریم ویر را دانلود كنید.
http://nikonasia-en.custhelp.com/cgi...wers.search_nl
ویرایش توسط Behrooz_S : Saturday 29 September 2007 در ساعت 14:06
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
نداشتن غبار روب مشكل ايجاد نمي كنه؟
فرموديد هم بدنه خالي رو رويت فرموديد و هم با لنز اما نفرموديد كه دو لنز هم موجود بوده يا نه
در ضمن ممنون ميشم يه رنج قيمت لنز رو هم بفرماييد
جناب زرگر نداشتن غبار روب مشکل ایجاد نمی کنه اگر شما هنگام تعویض لنز جای پر گرد غبار را انتخاب نکنید .
اگر هم مثل من تک لنز ی باشی که دیگه بهتر .مشکل غبار کمتر پیش میاد :)
لنز های 18-70 و 18-135 هم در بازار موجود است قیمت ها هم در جاهای مختلف متفاوت است .18-135 اکثر موارد 300000تومن است . 18-70 هم من قیمت 270 تا 355 در جاها ی مختلف داشتم . اما خودم 300 خریدم .خرید از جاهای معتبر را پیشنهاد می کنم .
اسدالله مداح
با عرض سلام خدمت همه دوستان
بعد از مدتها من هم می خواهم یک دوربین دیجیتال بخرم و به علت تنوع زیاد دوربین متاسفانه من هم به درد چه دوربینی بخرم چه مارکی بخرم گرفتار شدم (فارغ از تعصبهای برندی) حالا بعد از چند ماه تحقیق در این زمینه D80 انتخاب کرده بودم که بخرم اما متاسفانه چند روز قبل متوجه شدم D80 های موجود در بازار ساخت تایلند است و با توجه به اینکه من به این موضوع خیلی حساس هست (چون من فکر می کردم D80 ژاپنی است) ودر گذشته هم تجربه های بدی در این زمینه داشتم می خواستم بدانم ایا اصلا D80 ژاپنی وجود دارد یا همه تایلندی هستند
آقاي مداح
دليلتون براي عدم استفاده از 18-135 چي بود ! آيا مشكلي داره كه شما 18-70 رو انتخاب كردين؟
بابت قيمت هم ممنونم
سلام دوست عزیز :)
من لنز 18-135 را روی دی هشتادم استفاده می کنم البته در آتلیه خانگی .ازش هم خیلی راضی هستم مشکلات دیستوریشن و سی ای هم در فاصله های کانونی مختلف داره ولی قابل حله و انچنان نیست که بخواهم بگم لنز بدی است و اصولا تو رنج فاصله کانونی که من استفاده می کنم مورد خاصی نداره نه از نظر دیستورشن و نه سی ای. 18-135 یکی از لنز های شارپ نیکون است .من که کلی دارم باهاش حال می کنم شاید هم بخاطر اینه که با لنز های خوبه دیگه ای کار نکردم که دارم با این حال می کنم .عکسهاش هم چند روز پیش تا سایز 50*70 چاپ زدم من که راضی بودم . لنز 18-70 هم که معرف حضورهمه نیکون داران هست . لنز خیلی خوب و کار درستی است . البته باید کاراریی این لنز هارو با توجه به قیمتشون در نظر گرفت . به نظر من بیشتر قیمتشون کارایی و کیفیت دارند . البته با توجه به اینکه لنز 28-70 سیگما را دو سال پیش من خریدم 400تومن و الان 335 تومن است .
تفاوت 18-135 با 18-70 غیر از کیفیت ساختشون در رنج فاصله کانونی و در سی ای و دیستوریشن و خطاهای اپتیکی است که 18-70 به نظر من در موارد ذکر شده از 18-135 بهتر است .اما رنج فاصله کانونی و شارپنس18-135 هم نمی شه ازش به سادگی گذشت.
اسدالله مداح
ممنون از پاسخ كاملتون
يه سوال ديگه
از كجا ميتونم قيمت كيت دو لنز رو گير بيارم؟