تنظیم فلاش داخلی را باید روی حالت خاموش ( علامت --) قرار دهید.
تنظیم فلاش داخلی را باید روی حالت خاموش ( علامت --) قرار دهید.
البته حتي با اين تنظيم هم فلاش اندكي نور خواهد داشت، كه در صحنه اثري ندارد اما چنانچه مثلا در مقابل آيينه باشيد، ديده مي شود. (حداقل در مورد فلاش داخلي D80 اينگونه است.)
براي قطع كامل اين نور بايد از فيلتر مادون قرمز مخصوص فلاش سر خود دوربين استفاده شود.
کد:http://www.retrevo.com/s/Nikon-SG-31R-IR-Panel-for-Camera-Built-In-Flash-Camera-Accessories/id/23360ci255/t/1-2/
سلام به همه دوستان
سرعت سینک D80 برای فلاش در آتلیه چنده؟
آیا فقط یک سرعته؟ یا اینکه قابل انتخابه؟
ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
سید ناصر هاشمی
سلام
سرعت سینک در D80 با فلاش آتلیه 1/200 ثانیه
Nikon D300
سلام
من میخواستم بدونم که چطوری میتونم سرعت شاتر رو در حالت بالب مثلا 20 یا 30 دقیقه بدون نگه داشتن دکمه شات باز نگه دارم.
با این دوربین (و به طور کلی با دوربینهای دیجیتال) هرگز چنین کاری نکنید. ممکنه سنسورتون آسیب ببینیه.
اگر برای عکاسی از آسمان شب میخواهید چنین کاری کنید، به مقالات مربوط به کار در سایت و راهکارهایی که در آنها گفتهشده استفاده کنید.
شرمنده
شاید بی دقتی
چیزی دستگیرم نشد
من واسه عکاسی از ستارگان میخوام اینکار رو
شما برای عکاسی طولانی مدت با دوربینهای دیجیتال، نباید مدت زمان زیادی نوردهی داشته باشید. زیرا به سنسور آسیب میرسه. مخصوصا سنسورهای CCD که دوربین NIKON D80 هم از چنین سنسوری استفاده میکنه.
بر اساس توصیهی مقالات سایت، شما باید به طور مقطع عکاسی کنید. یعنی مثلا 30 ثانیه نوردهی کنید و بعد از مدت مثلا 20 تا 30 ثانیه دوباره نوردهی کنید. بعد عکسها را در کامپیوتر بر هم مونتاژ کنید.
دوربین من در آتلیه با فلاش عکس های خیلی بدی می اندازد...تقریبا مثل 1 دوربین 2 مگاپیکیل ولی در آتلیه دیگر با فلت نور عکاسی می کنم محشره؟کسی علت را می داند؟