نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوست عزيز برداشتتون از حرف من درست نبوده.من بي انصافي نكردم روشنگري كردم !
من عرض كردم به اين قيمت نمي ارزه. علتش هم واضحه . چون هنوز نيكونگرش و نورنگار اين دوربين رو نياورده اند ( دليلش هم واضحه چون D40 هاشون كه دارن 570 تا 600 مي دن رو دستشون باد مي كنه) جاهاي معدودي كه دوربين رو دارند بي خودي دارند گرون مي دند و هميشه آدماي نا آگاهي پيدا خواهند شد كه به صرف شنيدن اينكه اين جديدترين محصول نيكونه و بدون اطلاع از مشخصات فنيش حاضر بشن اين پول رو بدن.
قيمت بدنه ي اين دوربين روي اينترنت حدود 530 تا 560 دلاره (لنز 55-18 نيكور هم 110 دلاره) و مطمئن باشيد كه اگه فقط يكي دو ماه ديگه صبر كنيد بدنه رو مي تونيد در تهران زير 500 تومن و با اون لنز حدود 600 تومن بخريد ( غير از اين باشه خوب مي ريد D80 مي خريد) اونوقت مطمئن باشيد كه من خودم يكي از توصيه كنندگان اين دوربين به ده ها نفري كه هميشه در فوروم هاي مختلف و دوست و آشنا از من راهنمايي خريد دوربين مي خواهند خواهم بود.
ممنونم فرهاد خان
من نوشته های شما در این فروم رو همیشه به دقت می خونم و خیلی چیز ها هم از شما یاد گرفتم ؛ منتها اینجا یه لحظه فکر کردم اگه یه بنده خدایی این دوربین رو با همین قیمت کذایی خریده باشه و همین روزا اینجا پیداش بشه با خوندن این تاپیک جرات می کنه چیزی بگه یا نه
من چند ماه پیش برای یکی از دوستانم که یه SLR می خواست که LCD بزرگ و با کیفیت و بدنه کوچک و سبک داشته باشه , در نهایت به d40 و e400 الیمپوس رسیدم و d40 رو بهش معرفی کردم و الان جرات نمی کنم بهش بگم بیاد توی این فروم و سوالاتی که داره رو مطرح کنه , چون احتمالا اگه اینجا رو پیدا کنه با ارادتی که بچه های فروم به d40 دارن به خون من تشنه میشه
افت قیمت بعد از چند ماه هم یه چیز بدیهیه ؛ البته خیلی خوب شد که بیشتر توضیح دادید ؛ چون برداشت من این بود که اگه دادن 815 تومن برای d40x برابر با .... باشه لابد دادن 600 یا 700 تومن براش برابر میشه با کله پوکی و مشکل همچنان باقیست ؛ یعنی این وسط فقط یه خورده مقدار بعضی چیز ها رقیق میشه :)
با عرض ارادت و تشکر مجدد