با سلام خدمت دوستان
يه مسئله اي كه درباره دوربين D40x برام جالب بود اينه كه اگه از يه مبدل زوم براي اين دوبين استفاده بشه
آيا سيستم فوكوس اتوماتيك اين دوربين هنوز كار مي كنه يا دچار مشكل ميشه و بايد به صورت دستس با اون كار كرد .
با سلام خدمت دوستان
يه مسئله اي كه درباره دوربين D40x برام جالب بود اينه كه اگه از يه مبدل زوم براي اين دوبين استفاده بشه
آيا سيستم فوكوس اتوماتيك اين دوربين هنوز كار مي كنه يا دچار مشكل ميشه و بايد به صورت دستس با اون كار كرد .
بله دوست عزیز در صورتی که تله کانورتور روی این دوربین داشته باشید لنزهای AFS شما همچنان بدون مشکل اتوفوکوس را انجام میدهند.کد:يه مسئله اي كه درباره دوربين D40x برام جالب بود اينه كه اگه از يه مبدل زوم براي اين دوبين استفاده بشه آيا سيستم فوكوس اتوماتيك اين دوربين هنوز كار مي كنه يا دچار مشكل ميشه و بايد به صورت دستس با اون كار كرد .
تله کانورتورها ی امروزی تمام اتصالات الکترونیکی لنز با بدنه را برقرار میکنند.
olympus مشکل ساپورت تجهیزات جانبی را دارد . در واقع لنزهای المپوس را به راحتی نیکون و کنون نمیتوانید پیدا کنید.
اما در مورد 350 دی و دی40 ایکس هر کدام مزایای خود را دارند
350 دی :
status LCD دارد ولی 40 ایکس از ال سی دی اصلی استفاده میکند.
350 میتواند تمام لنزهای EF و EFS را با اتوفوکوس استفاده کند در حالی که 40 ایکس تنها با لنزهای AFS میتواند اتوفوکوس انجام دهد.
در صورتی که عکاسی در شب و ستارگان انجام میدهید رفتار نویزی 350 بهتر است.
40 ایکس:
LCD بزرگتر 2.5 اینچ در مقایسه با 350 دی 1.8 اینچ
رزولوشن ال سی دی 230000 در 40 ایکس و 115000 در 350 دی
حداکثر ایزوی 3200 نسبت به 1600 در 350 دی
فلاش گاید 17 متر در مقابل 12 متر در 350 دی
exposure compensation در 40 ایکس از 5 تا منفی 5 و در 350 از 2 تا منفی 2
عکاسی متوالی در 40 ایکس 3 فریم در ثانیه بدون محدودیت تعداد در مد JPG در 350 حداکثر 13 فریم و سرعت 8.2 فریم
وزن و ابعاد دو دوربین بسیار نزدیک به هم هستند که هیچیک را نمیتوان برتر دانست
ظاهرا در زمانی که من جواب میدادم شما پستتان را پاک کردین.
اهای ملت من جواب خودما دادم:biggrin::biggrin:
عليرضا جان دو مگا پيكسل رزولوشن بيشتر D40x فراموش شد
چشمی بزرگتر و شفافتر نسبت به دی50 هم نکته جالبی است.کد:عليرضا جان دو مگا پيكسل رزولوشن بيشتر D40x فراموش شد
بابک جان من فکر میکنم قضاوتهای دوستان و توصیه هاشان در مورد این دو دوربین غیر منصفانه است. من پیش از بررسی مشخصات دی 40 و دی 40Xفکر نمیکردم این همه نکات جالب در ان وجود داشته باشد.
در مواردی بعضی از دوستان دی50 را در مقابل این دوربین توصیه میکنند در حالی که تنها نقطه ضعف نسبی این دوربین نداشتن موتور اتو فوکوس است که انهم اگر لنزی از گذشته نداشته باشید و لنز AFS بگیرید دیگر نقطه ضعف نیست.
من شخصا چون دستهای بزرگی دارم هرگز دوربینی در سایز دی40 - 400دی یا 350 دی نمیگیرم اما این مسئله برای بسیاری نه تنها نقطه ضعف نیست بلکه نقطه قوت است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خيلي ممنون از تذكرتانپست ایشان را بنده پاک کردم چون هیچ ارتباطی با موضوع این تاپیک یعنی : دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟ نداشت.
از آقاي غفاري هم متشكرم
درباره LCD كوچكتر دوربين هاي SLR چرا در دوربين هاي جديد مثل D40 ، D40x و ... LCD حذف شده است ؟ آيا تاثير زيادي روي قيمت دوربين ميزاره يا اينكه استفاده كمي از اين LCD مي شه ؟
در ضمن يه سؤال ديگه هم داشتم سنسور D40x ظاهرا با سنسور D80 , D200 و با اجازه آقاي قبادي با A100 سوني يكيه آيا دليل تفاوت كيفيت اين دوربين ها به خاطر پردازشگر دوربين هاست يا دليل ديگري داره ؟
در مورد قيمت D40x با آقاي قبادي موافقم چون آخرين قيمتي كه داشتم 720 يا 750 بود اگه اين قيمت پايه اين دوربين دوام پيدا كنه فكر مي كنم انتخاب دوربين هاي هم رده D40x در برند كنون (350D با قيمت 580 يا 400D با قيمت 720 ) مناسبتر باشه ؟
ویرایش توسط msh2200 : Monday 2 July 2007 در ساعت 10:01
به طور مسلم حذف ال سی دی وضعیت موجب پایینتر امدن قیمت میشود. یک مسئله که باید در نظر گرفت این است که بازار هدف این دوربینها کسانی هستند که از دوربینهای کامپکت به سمت اس ال ار میایند و عموما استفاده از ال سی دی اصلی برای تنظیمات و همچنین دیدن عکسها برایشان عادی شده.کد:درباره LCD كوچكتر دوربين هاي SLR چرا در دوربين هاي جديد مثل D40 ، D40x و ... LCD حذف شده است ؟ آيا تاثير زيادي روي قيمت دوربين ميزاره يا اينكه استفاده كمي از اين LCD مي شه ؟ در ضمن يه سؤال ديگه هم داشتم سنسور D40x ظاهرا با سنسور D80 , D200 و با اجازه آقاي قبادي با A100 سوني يكيه آيا دليل تفاوت كيفيت اين دوربين ها به خاطر پردازشگر دوربين هاست يا دليل ديگري داره ؟ در مورد قيمت D40x با آقاي قبادي موافقم چون آخرين قيمتي كه داشتم 720 يا 750 بود اگه اين قيمت پايه اين دوربين دوام پيدا كنه فكر مي كنم انتخاب دوربين هاي هم رده D40x در برند كنون (350D با قيمت 580 ) مناسبتر باشه ؟
در مورد قیمت هم باید دی40 ایکس پایینتر بیاید و تفاوت دو مدل دی 40 و 40 ایکس تنها برای 4 مگاپیکسل اضافه تر منطقی به نظر نمی اید.
کاوه جان فکر کنم منهم با شما موافقم که تفاوت قیمت این دو زیاد است ولی اگر قیمت دی40 ایکس منطقی تر بشود انتخاب خوبی خواهد بود به خصوص برای دو دسته یک دسته انهایی که تازه وارد دنیای اس ال ار میشوند و هیچ سرمایه گذاری روی لنز ندارند و دوم به عنوان دوربین بک اپ برای حرفه ای ها.
در مورد انتخاب 350 دی نسبت به دی 40 ایکس هم هر کس باید به نیازهای خودش نگاه کند اما یک مسئله که عموما نادیده گرفته میشود تفاوت کیفیت دو کیت لنز نیکون و کنون است که خیلی با هم فرق دارند ولی به خاطر اینکه هر دو 55-18 هستند عموما به یک چوب رانده میشوند.