ارش جان
اول من موضع خودم رو مشخص كنم تا سو تفاهمی پیش نیاد
من اصولا دوست دارم دنیا و مردمانش خوب و خوش و سلامت باشند بویژه همه دوستانی كه در این سایت حضور دارند و شاید بشه گفت به وجود هم عادت كردیم
ولی شما گاهی اوقات ( البته احتمال زیاد قصدی در كارنیست ) كمی با لحن تند و ... پست میزنید . نمیدونم شاید من اشتباه برداشت كردم ولی اگر احساس میكنید به شما بی احترامی كردم با این كه شروع كننده من نبودم ولی حاضرم از شما پوزش بخوام ( لطفا به دل نگیرید )
در مورد تعداد عكسها كمی حق با شماست كمی هم بامن چون میخواستم چند مثال بزنم كه جای شك نمونه
اقا اصلا من منظورم ثابت كردن اینكه فكوس دوربینم دقیقه نبود
كل ماجرا اینه كه گفتم چون این نقاط فكوس در دوربین من بیشتر در وسط كادر متمركز هستند وقتی به هر دلیل سوژه در كنار كادر قرار میگیره دوربین ضعف خودشو نشون میده ( دوربین من نه دوربینهای دیگه )
حالا نیكون در دی 300 امده و با زیاد كردن تعداد این نقاط شاید تا 90 درصد این نقص رو از بین برده ( امیدوارم كنون هم این كار رو انجام بده )
حالا من سوال كردم كه چه اشكالی داره اگر تعدادی از این نقاط در كناره ها و بالا و پایین كادر هم وجود داشته باشه ؟
همین .
اصلا از اول قصدانجام مقایسه بین نیكون و كنون یا انجام یك تست نبود .
ارش جان قربونت برم دیگه ما تاثیر بزرگ و كوچیك بودن سنسور رو روی عمق میدان میدونیم
ولی اگر سایز اصلی این عكسها رو ببینید ( میتونم در اختیار قرار بدم ) كاملا مشخصه كه حتی با دیافراگم 8 وقتی فكوس روی فرمان موتور انجام شده كلاه موتور سوار كمی خارج از فكوسه ( در عكس كوچك شده همه جا فكوس دیده میشه) و یا وقتی از سرعت شاتر كمتر استفاده كردم بقول شما همه جا فكوسه ولی سوژه بدلیل سرعت زیادش كاملا تار شده . من اكثر این عكسها رو با سرعتهای 800/1 و 1000/1 و.. گرفتم
ارش جان در اخر یك بار دیگه تاكید میكنم بنده نه تو كار تست هستم نه اثبات برتری یك دوربین خاص
و اعتقاد دارم نیكون با ساخت دی 300 و دی 3 بد جوری پوز كنون رو زده ولی امیدوارم كنون جبران كنه
اگر واقعا احساس میكنید این پستها به تاپییك مربوط نیست من خودم مایلم كه اونها پاك بشه
ممنون