امیدوارم همین جوری باشه که شما میگید نمیدونم چرا وقتی اسم چین رو میشنوم این شکلی میشم
باسلام
در واقع نیکون دوربین های سری ۱ خودش رو توی این کارخانه در شهرwuxi واقع در ۱۳۰کیلومتری شانگهای میسازه واین سومین کارخانه نیکون درچین هست،قبلا یک کارخانه درهانگزو ویکی درگوانگجو(سری کولپیکس)داشته. این هم عکسهای این کارخانه :
1_nikon_china_factory_1_620x412.jpg
2_nikon_china_staff_620x412.jpg
3_nikon_china_corridor_0_620x926.jpg
این عکس هم توضیح داره:
2_nikon_china_staff_620x412.jpg
The senior management team: (L to R) Mr Toshikazu Kamoshida, Mr Takashi Nobusawa (Vice-President), Mr Hideyuki Akimoto (Manager, Camera Production), Mr Tomoji Kurosawa (President) and, Mr Takashi Matsubara.
تیم مدیریت ارشد : (L R) آقای Toshikazu Kamoshida آقای تاکاشی Nobusawa (معاون رئیس )، آقای Hideyuki Akimoto (مدیر تولید دوربین)، آقای Tomoji کوروساوا (رئیس ) و آقای تاکاشی Matsubara
به این عکس دقت کنید ،این عکس مدیران ارشد یه مجموعه دوربین سازی هستش دقت کنید مدیران ارشد،نه کارگر کارخونه- همه با وجود اینکه از بالاترین اعضای کارخونه و کاملا شناخته شده در مجموعه نیکون محسوب میشن ولی در عین حال همه یک لباس (مصوب) پوشیدن و همه کارت شناسایی رو بر سینه دارند ،حالا فرض کنید اینجا یه جایی مثل ایران بود و این سمت ها مال من و شما دوستان بود مگه امکان داشت من قبول کنم با این موقعیت این جوری تو کارخونه بچرخم و میگفتم :برو بابا من دیگه رئیسم!! این قانونا چیه برا من و......
فرق شرکتهای موفق با ناموفق تو همین چیزهای به ظاهر کوچیکه -محصولات شرکتی با این قانونهای سفت وسخت حتی اگر در کره ماه هم تولید شود تفاوت کیفی قابل ملاحظه ای با هم نخواهند داشت.
پی نوشت:گر چه خودم هم از این اسم چین بدم میاد.
ویرایش توسط mohamad az : Thursday 27 October 2011 در ساعت 04:55
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
امکان که داشت ... در کارخانه ایران خودرو هم رئیس و کارگر یک لباس علی الظاهر می پوشند ولی میان ماه من با ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است. لباس متحدالشکل و توجه به ظواهر را باید تقریبا آخرین حلقه از چیزی که فرهنگ و فرهنگ کار و تلاش نامیده می شود دانست. آنچه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد لایه یا لایه های زیرین این فرهنگ است که دیده نمی شود یا کمتر دیده می شود و نتیجه این بی توجهی نقدا بلایی است که ما در کشور خود با آن دست بگریبانیم ...الا فرض کنید اینجا یه جایی مثل ایران بود و این سمت ها مال من و شما دوستان بود مگه امکان داشت من قبول کنم با این موقعیت این جوری تو کارخونه بچرخم و میگفتم :برو بابا من دیگه رئیسم!! این قانونا چیه برا من و......
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
واحدتولیدلنز (حلقه های برنجی درون لنز)
sendai_lens_mount_finishing_0_620x415.jpg و
sendai_lens_mount_flanges_620x415.jpg و تولید لنز:
sendai_machine_room_620x415.jpg و
sendai_pcb_inspection_0_620x415.jpg و
sendai_production_line_1_620x415.jpg
سلام. با اجازتون من یک فایل میذارم که در کنار چرخ زدن تو کارخانه ی نیکون چرخی هم تو گزارش سالیانه نیکون داشته باشیم!:
ANNUAL REPORT 2012
یا حق