یک سری خبرنگار سر دو مدل جدید نیکون رفته بودند ژاپن. مثل اینکه یک سری هم به کارخانه ی ساخت دوربین ها زدند. این هم یک گزارش تصویری از کارخانه :
http://www.e-fotografija.si/templates/?a=1132&z=93
یک سری خبرنگار سر دو مدل جدید نیکون رفته بودند ژاپن. مثل اینکه یک سری هم به کارخانه ی ساخت دوربین ها زدند. این هم یک گزارش تصویری از کارخانه :
http://www.e-fotografija.si/templates/?a=1132&z=93
خیلی ممنون ، دیدن خط تولید قطعات دقیقی مثل دوربین خیلی لذت بخشه، من یه فیلم از کارخانه تولید لنز کنون داشتم ، اگه بتونم آپلودش میکنم.
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
نیکون مقدار زیادی از سرمایه های خودش رو به چین می بره این یک شایعه بود که هفته پیش شنیدم
حالا با شنیدن یک خبر رسمی ممکن این سوال پیش بیاد که آیا از این به بعد باید زیر دوربین های نیکون بخونیم ( ساخت چین ) برای خیلی ها این ناراحت کننده هست
دیگه تفاوت اصل و تقلبی رو چطور بفهمیم ؟
البته هنوز برای سری حرفه ای این اتفاق نیافتاده اما ممکن هست با شدید شدن بحران جهانی این اتفاق هم بعید نباشه
برای خود من خیلی عذاب آور هست که ببینم زیر دوربین نوشته ساخت کشور چین
Behind the Scenes at the Nikon 1 Factory
nikon_1_factory_visit_26-550x400.jpg
منبع:
www.photographyblog.com
زمانی که زیر نظر یا تحت لیسانس کشور اصلی باشد تفاوت کیفیتی نخواهد داشت در حال حاضر هم بسیاری از دوربینها و وسایل صوتی تصویری ساخت چین هستندبرای خود من خیلی عذاب آور هست که ببینم زیر دوربین نوشته ساخت کشور چین
فراموش نکنیم کشور چین چند هفته پیش ماهواره بدون سرنشین به فضا فرستاد کاری که فقط چند کشور انجام داده اند
همچنین تکنولوژی دوربینهای کنون یا نیکون تقلبی ندارد ممکن است فیلتر تقلبی با نام کنون یا نیکون ببینیم ولی دوربین خیر
بنابر این نیکون D7000 حتی اگر هم چینی باشد تقلبی نیست
به موضوع از این جهت نگاه کنید که چین در کپی رایت خیلی بی قانون هست
چند نفر در یک زیر زمین یا یک کارگاه کوچک جمع میشن یک دوربین میسازن روی اون آرم نیکون رو میزنن و زیرش مینویسن ساخت چین در شکل هم هیچ تفاوتی با اصل ندارد
این کار نیکون باعث میشه افراد سود جو زیاد بشن پایین آوردن هزینه ها به این قیمت ارزش نداره
اون چند نفر باید میلیونها دلار سرمایه در اختیار داشته باشن تا بتونن سنسور و سایر قطعات دوربین رو بسازن! چه کاریه؟!! میرن برند خودشون رو تاسیس میکنن.ضمن اینکه کپی رایت هم خودش قانونه و اصلا بی قانون نیست!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این قضیه کمی متفاوت است. زیر نظر لیسانس نیکون یا کانن یا هر کارخانه ای بودن، باعث می شود برای اعتبار کارخانه هم که شده تست های کیفی به صورت کامل و سخت گیرانه انجام شود. در ضمن دوربین تکنولوژی است! اگر تجربه و علم چین به این شرکت های می رسید الان شاهد برندها Ganon و Nikom بودیم!
پ.ن: باز هم همه باهم خط رو خط شدیم! :)
من با جناب احمدی کاملا موافقم
اگر همچین چیزی امکان داشت الان اون شرکت دارای اعتبار خاص خودش بود.
در ثانی مطمئنا برای مبتدی ترین افراد هم تقلبی بودن علی الخصوص این نوع جنس ها براحتی قابل تشخیص است.
الان شرکت های اپل و مایکروسافت هم اجناس خود را در چین میسازن و کمترین افت کیفیتی در اجناس این شرکت ها دیده نمی شود.
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G