سلام دوستان
یک سوال داشتم اگه ممکنه کمکم کنید
در قسمت (nef (raw recording در قسمت type سه گزینه هست
1- lossless compressed
2- compressed
3- uncompressed
این سه گزینه کارشون چیه
سلام دوستان
یک سوال داشتم اگه ممکنه کمکم کنید
در قسمت (nef (raw recording در قسمت type سه گزینه هست
1- lossless compressed
2- compressed
3- uncompressed
این سه گزینه کارشون چیه
ع. عبدالهیان
NIKON D700 + AF-S NIKKOR f/3.5-5.6
سلام
این سه مورد نحوه فشرده سازی فایل RAW دوربین را معین میکند (در دوربین شما .NEF)
1. فشرده سازی بدون از دست رفتن اطلاعات
2. فشرده سازی
3. بدون فشرده سازی
اصولا فشرده سازی Lossless به الگلوریتمی برای فشرده سازی میگویند که میتواند پس از خارج شدن از حالت فشرده همان دیتا اولیه را عینا و بدون از دست رفتن اطلاعات به صورت اولیه بازسازی کند.
درود بر شما نوید عزیز
این گزینه ها تاثیری بر کیفیت فایل خام نداره ؟
و این که کلا انتخاب عکاسان چیه ؟
ع. عبدالهیان
درود
تنظیمات مربوط به فشرده سازی فایل خام خروجی هست اگر مشکل کمبود مموری ندارید و اگر سرعت ذخیره ان روی مموری خیلی برایتان مهم نیست بهترین حالت ، حالت
3- uncompressed است
1- Lossless Compressed که در کتابچه راهنما در مورد آن گفته شده حالت فشرده با استفاده از الگوریتم معکوس کاهش سایز فایل Nef حدود 20 تا 40 درصد بدون هیچ تاثیری بروی کیفیت
2- Compressed که در کتابچه آنرا حالتی با فشردگی بیشتر 40 تا 55 درصد البته بدون هیچ تاثیری بر روی کیفیت تصویر و استفاده از الگوریتم غیر معکس یاد کرده
3- Un Compressed که هیچ فشردگی صورت نمیگیرد و زمان ذخیره فایل عکس اما بیشتر میشود
پس اگر یکی از دو حالات اول را انتخاب کنید حجم فایلی که ذخیره میکند کمتر میشود ، درست است که قید شده تاثیری روی کیفیت ندارد ، اما در بعضی دوربین ها دیده شده که از قضا دارد !
میتوانید در هر سه حالت خیلی دقیق عکاسی کنید و در کراپ 100% آنها را با هم مقایسه کنید ببینید از نظر جزئیات و دیتیل در عکس فرقی خواهد کرد یا خیر
پی نوشت : جل الخالق ! پست 241 الان آخرین پست بود بخدا! یا من متوهم شدم یا سایت مشکلی داره
موفق باشید
انوش
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز
کاملا متوجه شدم
ع. عبدالهیان
خب، از نام هایشان معلوم است چه کاری انجام میدهند.
1. یعنی فشرده سازی میشود اما جزئیات پس از اینکه از حالت فشرده شده در آمد از بین نمی رود.
2. فشرده سازی میشود و احتمالا جزئیاتی از بین میرود ( چقدر و چگونه و چه میزانش را نمیدانم !)
3. کلا فشرده سازی وجود ندارد.
دقیق تر از این را باید دوستان نیکونی توضیح بیشتر بدهند.
من اگر دوربینی داشتم که این سه حالت را داشت حتما گزینه سوم را انتخاب میکردم.
(به صورت کلی میتوان چنین تصور کرد که فشرده سازی میتواند سربار عملیاتی اضافی داشته باشد، که احتمالا منجر شود به کند شدن دوربین در عکاسی پیاپی ولی باید حافظه سریعتر داشت تا دیتای حجیم تر زودتر نوشته شود)
جناب انوش یک بررسی کرده بودند بین D300و D7000 و نحوه فشرده سازی آنها. خواندن آن خالی از لطف نیست.
شاد باشید
-----------
پی نوشت !
انوش خان خودشون رسیدند !
شرمنده خط رو خط شد
D700 Firmware Update A 1.03, B 1.02
https://nikoneurope-en.custhelp.com/...ail/a_id/52614
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
D700 Firmware Update A 1.03, B 1.02
بروز رسانی انجام گردید ولی تغییری مشاهده نشد . راهنمایی فرمایید .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منظورتون چه تغییریه؟
چه تغئیری؟
این آپدیت برای رفع این مشکل بوده است :
- An issue that, in some very rare cases, caused images to be extremely under-exposed has been resolved.