فکر کنم ایزوی 1000 این جبران نوردهی را کرده
فکر کنم یه منبع نوری در سمت چپ کادر وجود باید داشته باشد که چنین سایه ای را ایجاد کرده و چنین نور ایده ال را بوجود اورده
جهت نور را در سوژه دنبال کنید
فکر کنم ایزوی 1000 این جبران نوردهی را کرده
فکر کنم یه منبع نوری در سمت چپ کادر وجود باید داشته باشد که چنین سایه ای را ایجاد کرده و چنین نور ایده ال را بوجود اورده
جهت نور را در سوژه دنبال کنید
حمید رضا مرادی
G12
حمید رضا مرادی
G12
سرعت ثبت عکس 1/125 ثانیه بوده که برای رسیدن به چنین سرعتی از دیاف 2.8 و ایزو 1000 استفاده شده
اما برای نوردهی به سوژه احتمالا از یک اسپیدلایت استفاده شده یا یک منبع نوری (از سایه ها معلومه)
حالا چرا بنظر شما چنین عکسی کجاش عجیبه ؟
ببخشید مثل اینکه با دوستان خط رو خط شدیم
من 20 ثانیه قبل از ارسال تاپیک رو رفرش کردم و هیچ پستی نبود
ببخشید جناب مرادی مگر جناب دیناروند چیز دیگه ای گفتند ؟فکر کنم سرعت 1/125 باشد
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
یک افتخار دیگه واسه نیکون :biggrin:
Nikon D700 Wins the CAMERA GRAND PRIX 2009 Readers Award
منبع:
کد:http://www.nikon.com/about/news/2009/0515_grandprix2009_01.htm
يك ريويوو جديد:
کد:http://www.jimreedphoto.com/content.html?page=5
عليرضا تارا
با سلام
تصمیم به خرید بدنه فول فریم گرفتم و انتخاب البته D700 است D90 را هم قصد دارم نیگر دارمش
دوستن لطفا راهنمایی کنند با توجه به مدت زمانی که از معرفی D700 میگذره و اینکه ممکنه به زودی مدل جدیدی در همین کلاس و مشخصات مشابه معرفی بشه ,خرید آن منطقی می باشد؟
بنا به پیشبینی تام هوگان، معرفی این بدنه جدید از اواخر مارچ زودتر نخواهد بود، با توجه به تاخیر دائمی نیکون در عرضه به بازار، در خوشبینانه ترین وضعیت دوربین اواخر بهار و در بدبینانه ترین آن در پائیز به بازار ایران خواهد رسید.
پیش بینی قیمت برای بدنه جدید نیز حدود 3000 دلار است.
البته اینها همه حدس و گمان است و باید منتظر ماند و دید که چه خواهد شد.
یک نکته دیگر این است که اولین فول فریم ارزان قیمت امسال احتمالاً با سنسور D3X باشد که حتی در صورت هم قیمت بودن، شاید انتخاب بعضیها نباشد و رفتار استثنایی سنسور D3 برایشان مهمتر باشد.
احتمالاً بدنه ارزان قیمت فول فریم اواخر امسال، برمبنای D3S باشد که بسیار هوس انگیز است.
سلام:
در مورد اینکه فول فریم بخرید نظر خاصی ندارم...
ولی اگر فیلمبرداری روی فول فریم برای شما نیاز است یا احیانا ویژگی یا تفاوتی که ممکن است روی فول فریم بعدی نیکون باشد، منطقی خواهد بود صبر کنید
اگر نه، برای خرید D700 الان زمان مناسبی است. حتی عده ای معتقد هستند که پس از معرفی مدل جدید بهترین زمان برای خریدن مدل قبلی یا ... از این دست خواهد بود.
موفق باشید
سلام
جناب بردیا منم همین برنامه سوئیچ کردن به فول فریم رو دارم ولی فعلا دست نگه داشته م.
خوب معرفی D700x که نزدیک به نظر میرسه البته باید اینو مد نظر داشت که قیمتش به طور قطع و یقین بالای 3000 دلاره و به گفته شایعات شاید بالای 4000 دلار. این حقیقت به همون اندازه که غمناکه میتونه مایه خوشحالی هم باشه چون کاملا میشه حدس زد که این دوربین در چه سطحی خواهد بود.
به اعتقاد من با کمی صبر کردن ضرر نمیکنید، شاید واقعا سورپرایزی در راه باشه:
.
From an interview with Hiroshi Takashima (General Manger of Imaging Division at Nikon) at Photofair:
Q: What can we expect from Nikon in 2010?
A: We plan to surprise the market. We will concentrate only on better quality and better line-up of cameras. So you can expect surprises
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
این مدتی که دارم بررسی میکنم متوجه شدم نیکون در فول فریم نسبت به کانن کاستیهای زیادی داره...خوب معرفی D700x که نزدیک به نظر میرسه البته باید اینو مد نظر داشت که قیمتش به طور قطع و یقین بالای 3000 دلاره و به گفته شایعات شاید بالای 4000 دلار. این حقیقت به همون اندازه که غمناکه میتونه مایه خوشحالی هم باشه چون کاملا میشه حدس زد که این دوربین در چه سطحی خواهد بود.
مشتریان کانن انتخابهای بیشتری دارند و دستشان بازتر است اگر همه فاکتورها را درنظر بگیریم(قیمت انتخابهای لنز ,بدنه مناسب) ,جای خالی بدنه مشابه 5D Mark II در نیکون کاملا احساس میشه این مدل کانن تقریبا مناسب هر کاری هست از عکاسی طبیعت گرفته تا فشن مستند اجتماعی تبلیغاتی کار آتلیه و... دوربینی کامل با قیمتی بسیار مناسب و صد البته وجود لنزهای محبوب دیاف ثابت 4 کانن مثل 17-40 و 24-105 و 70-200
در جبهه مقابل
نیکونی ها باید منتظر بمانند تا بتوانند بدنه ای(مشابه) 5 دی II بخرند تازه معلوم نیست کی... و با چه قیمتی!
مشکل به همین جا ختم نخواهد شد و پس از خرید بدنه مشکل در انتخاب لنز پیش خواهد امد بیا و لنز مشابه 24-105 کانن را پیدا کن و..
اینجاست که بحث "کانن یا نیکون" از چهارچوب توهم بودن بیاد بیرون میاد و حالت جدی تری به خود میگیره.