دوستان با دوربین d700 میشه عکس های چند در چند چاپ کرد؟ با بهترین کیفیت؟
دوستان با دوربین d700 میشه عکس های چند در چند چاپ کرد؟ با بهترین کیفیت؟
چطوری میشه با D700 HDR گرفت
از کجا باید تنظیم کرد ؟؟؟؟؟؟
ع. عبدالهیان
NIKON D700 + AF-S NIKKOR f/3.5-5.6
یک سوال دیگه
من کتاب راهنمای فارسی d700 رو پیدا نکردم نه تو فروشگاه نه تو نت
منوی کدوم دوربین به دی700 نزدیکتره تا بشه طرز استفاده ازش رو یاد گرفت ؟؟؟؟؟
ع. عبدالهیان
NIKON D700 + AF-S NIKKOR f/3.5-5.6
اگه منظورتون اینه که چطور میشه دو یا سه عکس گرفت که دوربین به طور خودکار نوردهی رو عوض کنه باید وارد منوی دوربین بشید و از اونجا اتو برکتینگ رو فعال کنید و با نگه داشتن کلید برکتینگ از روی دوربین تعدا عکسها رو مشخص کنید ( در دی 90 که اینطوره ) و تا سه تا عکس میشه گرفت. که فکر نمیکنم خیلی با دی 700 تفاوت داشته باشه. جز اینکه فکر کنم دی 700 بیشتر از 3 تا عکس بتونه بگیره.چطوری میشه با D700 HDR گرفت
از کجا باید تنظیم کرد ؟؟؟؟؟؟
در مورد کتابچه فارسی هم فکر کنم نورنگار داشته باشه.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
مبارک باشه ولی آدم انتظار داره کسیکه فراری میخره دست کم بلد باشه دنده ماشین عوض کنه سوال خیلی ابتدایی در مورد همچین دوربینی عجیبه .
شما دگمه fn که جلو دوربین زیر چراغ فوکوس قرار داره نگاه دارین همزمان با چرخاندن حلقه اصلی main command dial تو lcd دوربین
براکتینگ میتینید انتخاب کنید اگر نشود تو منو تنظیمه fn حالت براکتینگ به صورت پیش فرض بوده تغییر بدید
دوستان توجه داشته باشند که این تاپیکها مخصوص بحث تخصصی در مورد دوربینهاست. نه برای راهنمایی گرفتن در مورد نکاتی که براحتی با خواندن دفترچه راهنمای دوربین، حل و فصل میشود. خرید دوربین کافی نیست بعد از آن هم کارهای زیادی است ک باید خودتان به تنهایی انجامش دهید.
سلام. دوستان نمیشه nikon d700 رو با نرم اقزار های جدید اپدیت کرد؟ مثلا گرفتن عکس 3d و پانومارا و .... .
و یک چیز دیگه متاسفانه بد از خرید nikon d700 و نیاز های مشتری متوجه رزولوشن کم این دوربین شدم ... و نیاز مشتری به چاپ عکس در ابعاد بزرگ... ترفند یا چیزی موجود نیست که به کیفیت عکس در چاپ بزرگ کمک کند ؟ واین مشکل را تا حدودی حل کند؟
ممنون میشم دوستان همه من رو راهنمایی کنند. ,واقعا سایز 30*40 در بهترین کیفیت ادم رو ازار میده.
دوستان ترفندی یاد بدید که حد المکان سایز چاپ 80*60 کیفیت خیلی خوبی داشته باشد. ممنون
راستی اگه اپدیت d700 هست و ویزگی های جدید به دوربین میده لینک دانلود رو بزارید.ممنون از همتون
ویرایش توسط babakkk : Friday 15 July 2011 در ساعت 15:52