این صدا طبیعی هستش و مربوط به لرزه گیر لنز هستش.اگر لرزه گیر رو خاموش کنی دیگه این صدا رو نمیشنوی.
این صدا طبیعی هستش و مربوط به لرزه گیر لنز هستش.اگر لرزه گیر رو خاموش کنی دیگه این صدا رو نمیشنوی.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
من حدود 2 سالی هست که این بدنه و لنز را دارم ولی این صدا اگر هم هست خیلی کم و نامحسوس تر از ان است که در جلسات ( اگر این جلسات غیر ار مدیتیشن باشد :) ) و تئاتر ها خللی وارد کند اگر صدا تا این مقدار بلند هست بد نیست با نمونه های مشابه مقایسه کنید . حتی از فکوس لنز پرایم 50 میلیمترم که بدون لرزش گیر است هم سریعتر هست هم کم صدا تر .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
متاسفم از اینکه تعداد پست هام داره زیاد میشه ممنون از شما آقای ملکیان ، متاسفانه من خودم 18-105 دارم و 18-200 رو ندارم اما وقتی برای تست دوربین دوستم رفتم دیدم این لنز 18-200 مدام بعد از فوکوس تق تق صدا میده در مقایسه با 18-105 خودم باید بگم که خوب من از 18-105 صدایی نمیشنوم اما از این لنز 18-200 صدای بلندی میاد به طوری که دوستم پرسید این صدای چیه؟؟!!!
مشکل هم اینجاست که اگر یه 18-200 دیکه موجود بود مقایسه ش می کردم.
ضمن اینکه اضافه میکنم که لرزه گیر نباید صدای خاصی ایجاد کنه همونطور که در 18-105 صدایی نمیشنوم. کلا این صدا اگر طبیعی باشه جای سوال داره .
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
صدای لرزش گیر 18-200 از 18-105 به وضوح بیشتر است.
سلام.دوست عزیز 18-200 لرزشگیر نسل دوم دارد که موثرتر است و طبعا به همراه صدای بیشتر.و این مورد
در لنزهایی با بدنه های پلاستیکی هم از لحاظ صدا و هم حرکت لرزشگیر درون لنز محسوس است...اگر بیش از
حد بود پیگیری کنید اما در حالت عادی تاثیر و عملکرد را در نظر داشته باشید و خروجی برایتان مهم باشد و به
این مسائل اهمیت ندهید...
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
55-18 رو هم به آرشيو صدادارها اضافه كنيد. البته نميدونم همشون همينطوريند يا نه، ولي اوني كه من دارم صداش نسبت به 105-18 (كه معمولا استفاده ميكنم) خيلي زيادتره.
18- 105 من تقريبا بي صداست.
كلا موضوع مهمي نيست.
چون زند خشت اول معمار کج .... تا ثریا رود دیوار کج
دو صفحه آف تاپیک زدید، صدای لرزش گیر لنز چه ارتباطی به D90 داره که هی این تاپیک رو بالا میارید؟!!
بهتره ادامه سوالات در بخش لنزهای Nikkor مطرح بشه
سلام
از دوستان کسی هست که دفترچه راهنمای D90 را برای دانلود داشته باشد؟
ممنون
:)