اگه میشه لطف کنید دفترچه فارسی D90را برای دانلود در سایت قرار دهید. باتشکر
اگه میشه لطف کنید دفترچه فارسی D90را برای دانلود در سایت قرار دهید. باتشکر
وقتی سرعت شاتر روی 30s میذارم، بعد از گرفتن عکس روی صفحه نمایش بالای دوربین ارور میده و مجبورم دوربین رو خاموش و روشن کنم تا عکس رو ببینم! عادیه این؟!
A better camera won’t do a thing for you if you don’t have anything in your head or in your heart ~ Arnold Newman
Nikon D90 + 18-105 Kit Lens
ج.ابراهیمی
درسته. همین ارور رو میده
A better camera won’t do a thing for you if you don’t have anything in your head or in your heart ~ Arnold Newman
بر اثر نوردهی زیاد (30 ثانیه) سنسور دوربین داغ میشه وعکس نویزی میشه(حتی در ایزو های پایین) برای همین دوربین بعد از گرفتن عکس در نور دهی های طولانی, نویز ریداکشن انجام میده. این پروسه متناسب با زمان نور دهی طول خواهد کشید و طبیعی هم هست. به همین خاطر هم دوربین پیام "job" میده. یعنی مشغول نویز ریداکشنه.
اگر ترجیح میدید که نویز ریداکشن انجام نشه میتونین با تنظیمات دوربین این پروسه رو حذف کنید. اما خوب عکساتون نویزی خواهد شد.
به هر حال مشکلی نیست و شما هم بهتره که موقع نویز ریداکشن دوربین روخاموش نکنید. خودش بعد از چند ثانیه تموم میشه.
ج.ابراهیمی
که اینطور. ممنون. خیالم راحت شد
سلام !
ممنون ميشم اگر در مورد اين نقاط قرمزي كه تو پيوست مشخص شده برام توضيح بدبد :
I'm going to space
D90 | 50 f 1.4 |
Mamiya RB 67 | 18 | 80 |
سلام
به نقل از دفترچه دوربین D90 نسخه PDF که از اینترنت دانلود شده است ! :)
9: انتخاب حالت Metering یا نور سنجی
11: انتخاب حالت اتو فوکوس
16: Focus Selector Lock
11: Auto Exposure Lock
Auto Focus Lock
که میتوانید با Custom Function ها آن را به دلخواه نیز تنظیم کنید
16: FN Button یا Function Button
میتوانید یکی از تنظیمات زیر را به این دکمه اختصاص دهید !
دفترچه دوربین تان را مطالعه کنید .
شاد باشید.
سلام دوست عزیزکد HTML:سلام ! ممنون ميشم اگر در مورد اين نقاط قرمزي كه تو پيوست مشخص شده برام توضيح بدبد :
قطعاً می بایست دفترچه راهنما رو مطالعه بفرمایید.
سلام
ممنون از اين كه جواب دادين
مورد 11 - انتخاب حالت فوكوس منظور چيه ؟ c-s-a چه فرقي ميكنه ؟
مورد 19- ميشه بيشتر توضيح بديد ! براي من تقريبا از همون اول كه دوربين رو خريدم روي L بود...دقيقا كاربردش چيه ؟
من واقعا اصلا تو اين زمينه ها تجربه ندارم ...كسي هم دور و برم نيست كه ازش بپرسم ...ممنون ميشم برام توضيح بدين ...
راستي من تو صفحات قديمي همين تاپيك لينك دانلود پي دف فارسي دي 90 رو ديدم ...ولي فاسد شده بود و نمي شد دانلود كرد ...كسي داره بهم بده ؟
بازم ممنونم
I'm going to space
D90 | 50 f 1.4 |
Mamiya RB 67 | 18 | 80 |