با سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که آیا در مود P قابلیت Exposure Compensation رو میشه ثابت نگه داشت ؟
من هر چقدر انتخاب میکنم بازم دوربین به صورت اتوماتیک عمل میکنه
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که آیا در مود P قابلیت Exposure Compensation رو میشه ثابت نگه داشت ؟
من هر چقدر انتخاب میکنم بازم دوربین به صورت اتوماتیک عمل میکنه
با تشکر
با سلام خدمت دوستان گلم.
سئوالی دارم که امیدوارم تکراری نباشه و جاش هم درست باشه.
من فایلهای nef دوربین دی 90 خودم رو به راحتی در فتوشاپ cs5 باز میکنم اما وقتی اونها رو به لابراتور دوستم میبرم برای چاپ چون اونها با cs3 و یا 4 کار میکنن فایل nef در این دو ورژن باز نمیشه و ارور میده. میخواستم بپرسم آیا دلیل خاصی داره ؟ و یا camera raw فتوشاپشون رو باید آپدیت کنن؟
دوستان عزیز دیگه هم به این مشکل بر خوردن؟
با تشکر از عزیزان
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
درود بر استاد محبی عزیز
تنها دلیلش اینکه دوربین D90 شما از فتوشاپ Cs3 جدید تره
شاید سیستمشون ضعیفه که ورژن پایین فتوشاپ رو نصب کردن اگر نه اونها باید ACR شون رو آپدیت کننند
و یا بهتر اینه که اصلا از فتوشاپ جدید تر استفاده کنند این همه امکانات جدید به فتوشاپ اضافه شده استفاده از CS3 در یک آتلیه !
برای باز کردن فایلهای خام D90 در CS4 مشکلی نباید باشه
و کلا اگر خودتون عکسهاتون رو ویرایش کنید به صورت خروجی 16bit Tiff میتونید ببریدش اونجا
موفق باشد
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Wednesday 27 July 2011 در ساعت 13:42
دوست عزیز چه نیازی هست که شما فایل خام ببرید برای چاپ
اگر شما در پروسس دستی دارید که دیگر قضیه فرمت خام منتفیه و بعد از مراحل پروسس وتبدیل به jpg ویا tiff دیگر برای چاپ مشکلی وجود ندارد و اصلا نیازی به بردن فایل خام نیست (اینکه من میگم تجربه سالها چاپ عکس دیجیتال تا سایزهای 50+70 در لابراتوار است)