Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
یک نکته دیگه درباره این دوربین هم اینه که دوربین مقاوم و نسبتا ضد آب است (نه واقعا ضد آب که بری زیر آب ) : داستان از این قراره که برای عکس برداری از آبشار کبودوال در علی آباد کتول که مناظر زیبا و آب زلالی داره رفته بودم و در حال تنظیم کردن سه پایه بودم که ناگهان چیزی از دستم افتاد و من اول فکر کردم کیفم بود ولی وقتی برگشتم دوربین عزیزم رو روشن زیر همون آب های زلال دیم ودوربین رو از زیر آب در آوردم و با فاصله دو سه ثانیه با لباس هام اقدام به خشک کردن اون کردم و باتریش رو در آوردم وبلاخره بعد از حدود یک هفته روشن نکردن دوربین و اقدام به خشک کردن با سشوار و در حالی که رطوبت رو داخل ویوز و داخل مانیتور می دیدم بلاخره دوربین رو بعد از خشک کردن روشن کردم و دیدم کاملا سالمه ولی لنزم که توی آب افتاده دچار مشکلاتی شده مثل :فوکوس اتومات ندرتا عمل می کنه (فکر کنم به خاطر لکه هایی که تو عدسی های داخلی ایجاد شده. و در حالت تقدم دیاف با تغییر دیاف سرعت شاتر تغییر نمی کنه و ... ) در کل مهم دروربین بود که کاملا صحیح و سالم موند.
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
دوستان ببخشید یه مدتی هست احساس میکنم عکس هام ته رنگ قرمز داره.
مشکل از چی میتونه باشه؟
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
درتنظیماتدوستان ببخشید یه مدتی هست احساس میکنم عکس هام ته رنگ قرمز داره.
مشکل از چی میتونه باشه؟
Set Picture Control
خود رو دوباره تنظیم کنيد .
دربعضي از دوربینها نیکون بعد از تنظيم Set Picture Control تنظیمات Color balance ظاهر مي شود !
شاید دراينجا شما قبلا نوع فیلتر قرمز را انتخاب کرده باشید .
ویرایش توسط behzad_milad : Thursday 13 October 2011 در ساعت 19:55
Nikon D600
یه سوال دیگه
از وقتی توی چشمی دوربین D3100 نگاه کردم احساس میکنم ویزور دوربین خودم کمی تاریک هستش.
مشکل چیه؟
ممنون
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام محمد جان
ممکن است دیوپتر دوربین شما تنظیم نباشد .