اتفاقا چشمي d90 بايد از d3100روشنتر باشه چون داراي منشور. احتمالا مشكل از جاي ديگس...!
سلام
زمان و مکان و لنز یکسان هست؟
بیشتر منظورم در دیافراگم ثابت بود .
می دانیم که برخی از لنزهای زوم در حالت تله دیافراگم بسته تری نسبت به زمان واید دارند و باید این موضوع را نیز در نظر گرفت و فاصله کانونی لنز نیز برابر باشد.
پیروز باشید
ویرایش توسط ahmad-d : Sunday 16 October 2011 در ساعت 23:50 دلیل: توضیح بیشتر
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
سلام دوستان
چطوری میشه در حالت فلش آن کاری کرد که پس از فشردن دکمه شاتر لامپ فوکس روشن نشه
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
سلام
مدتيه وقتي مموري رو از دوربين خارج مي كنم عدد نشان دهنده ظرفيت خالي مموري پاك نميشه.
قبلاً وقتي مموري رو خارج مي كردم به جاي اون عدد يه حرف (فكر كنم E) نشون داده مي شد.
دوربين رو ريست كردم و با چند مدل مموري امتحان كردم افاقه نكرد.
مشكل حادي نيست ولي ميترسم مقدمه اي باشه بر اشكال جدي در يه جايي از دوربين!
كسي از دوستان هست كه به اين مشكل برخورده باشه؟
مشابه این مشکل برای دوربین D5000 من اتفاق افتاده بود !مشكل حادي نيست ولي ميترسم مقدمه اي باشه بر اشكال جدي در يه جايي از دوربين!
درتاپیک پاسخگویی بخش فنی تعميرگاه مرکزی دوربین مطرح کردم .
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
جواب این بود
مشکل شما از تنظیمات نيست !دوست عزیزم
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست اشکال اعلام شده مربوط به قفل اتصال ارتباط کارت مموری شما است .این اتفاق گاهی موارد به خاطر برعکس گذاشتن کارت مموری یا استفاده از کارت دو تیکه موبایل است
که باعث قطع ارتباط کارت با مدار اصلی است
لطفا در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه دوربین ویا شرکت ایده ال مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام سریع شود
در ضمن چنانچه دستگاه شما دارای گارانتی ایده ال باشد به صورت کاملا رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
پیشنهاد می کنم با تعمیرگاه مرکزی تماس بگيرید و یا درهمون تاپیک مشکلتون رو مطرح کنيد .
Nikon D600
با سلام خدمت دوستان
من هرکار که میکنم نمی تونم براکتینگ دوربین رو فعال کنم.
دفترچه رو که خوندم از توی منوی e4 براکتینگ رو تنظیم کردم و بعد با دکمه براکتینگ این خصوصیت رو فعال کردم. دفعه اول که تست کردم سه شات گرفت اما از اون به بعد دیگه نمی تونم بگیرم.
من تو منوی e4 همه گزینه ها رو تست کردم اما نشد.
باید چی کار کنم؟
سلام در تنظیمات دوربین دنبال تنظیمات اوتو فوکوس بگردید یک گزینه دارد که خاموش میشود
موفق باشید