الان تصمیم گفتم که سنسور دوربین را بابت تمیزی چک کنم ، اما متوجه شدم که گزینه قفل آینه خاموش است و وقتی میخواهم آنرا انتخاب کنم پیامی که به من میدهم این است:
This option is not available with current settings
دلیل این پیغام چیست؟
الان تصمیم گفتم که سنسور دوربین را بابت تمیزی چک کنم ، اما متوجه شدم که گزینه قفل آینه خاموش است و وقتی میخواهم آنرا انتخاب کنم پیامی که به من میدهم این است:
This option is not available with current settings
دلیل این پیغام چیست؟
سلام،
این دو مورد را چک کنید.
ظاهرا باتری باید بیش از 50 درصد شارژ داشته باشد.
باید در یکی از مدهای M یا A یا S باشید.
البته شاید دوستان آشناتر با نیکون بهتر بتوانند کمک کنند. اینها مواردی بود که برای دوربین یکی از دوستان پیش آمده بود و ظاهرا با شارژ باتری مشکلش حل شد.
سلام خدمت اساتید
بنده بتازگی D90 گرفتم و دو تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین (البته ببخشید که اصطلاحات رو خوب بلد نیستم)
1. چطور تمام تنظیمات دوربین رو به حالت تنظیماتی که کارخانه در نظر گرفته برگردونم.
2. در حرکت سریع با دوربین مشکل دارم ، روی مد ورزشی و روی مد S بالاترین سرعت شاتر رو انتخاب کردم اما بطور مثال : وقتی دوربین رو با یک حرکت سریع میچرخونم خیلی عکس واضح نیست
وارد منو بشوید و در قسمت custom setting menu گزینه reset custom settings را انتخاب کنیدچطور تمام تنظیمات دوربین رو به حالت تنظیماتی که کارخانه در نظر گرفته برگردونم.
سوال دوم شما مربوط به مسائل پایه ای عکاسی میشود که در اینجا جای پاسخ نیست میتوانید در پیام خصوصی بفرمائید در حد دانشم راهنمایی میکنم.
اینو فعلا داشته باش1. چطور تمام تنظیمات دوربین رو به حالت تنظیماتی که کارخانه در نظر گرفته برگردونم.
دوستان من نیکون D90 دارم وقتی از لنزهایی استفاده میکنم که اتصال به بدنه ندارن (لنزهای قدیمی) فلاش دوربین کار نمیکنه
البته روی مد منوال هم کار میکنم ، دوستان اگر تنظیمات خاصی باید انجام بدم لطفاً راهنمایی بفرمائید.متشکرم.
بعد ار مدت ها برگشتم با سلام به همه شما عزیزان
به مشکل پیش اومده با دی 90 و لنز 18 - 105
تو مودهای اتوماتیک Auto و به خصوص روی مود Landscape برای مناظر ، اگه روشنایی منظره زیاد باشه مثلا تو هوای آفتابی یا برفی ... عکس گرفته شده بسیار روشنه !!! قبلا اینجوری نبود آخه! خب به هر حال در مدهای خودکار باید لول ها رو بالانس کنه خودش و یه عکس قابل قبول خروجی بده دیگه ! نمی دونم مشکل از چیه ؟!! لظفا راهنمایی کنین از لنزه یا بادی ؟ من هم ریست از منو کزدم و هم با 2 تا دکمه ریست کردم اما درست نشد !
وب نبشته های گاه و بیگاه میثم فهیمی
Nikon D90 + Nikkor 18-105 VR + National Geographic 2475 + 2 * Lexar SDHC 4 GBSony Cyber-shot P72