ولی من canon S3 IS داشتم، کیفیت صدای ضبط ، قابل تنظیم و بسیار راضی کننده بود.
حتی فیلتر ضد باد هم البته بطور نرم افزاری داشت...
ولی من canon S3 IS داشتم، کیفیت صدای ضبط ، قابل تنظیم و بسیار راضی کننده بود.
حتی فیلتر ضد باد هم البته بطور نرم افزاری داشت...
سلام دوستان
1- دیدم یکی از دوستان گفته D90 برای داشتن MLU باید LV را خاموش کرد. مگه تو مدل دیگه ای میشه MLU و LV رو همزمان داشت؟
2- این جور که فهمیدم MLU همون بالا موندن آینه برای گرفتن عکس های پیاپی هستش. درسته؟
3- از دوستانی که D90 داشتن ، کسی هست که قبلا SLR-Like داشته باشه؟ چندتا راهنمائی می خواستم. (راستش هنوز بین SLR و FZ35 موندم).
ممنون . .
با سلام
دوست عزیز بیشتر دوستان یا قبلا لایک داشتند و یا الان هم همراه با یک slr این دوربین را دارند شما سئوال خودتون را مطرح کنید انشالله دوستان جوابگوی شما خواهند بود
موفق باشید
با سلام
با يك بار شارژ باتري D90 چند عكس ميشه گرفت؟ آيا تعداد باقي مانده در جايي نشان داده مي شود يا نه؟
با تشكر
با سلام
در قسمت Battery Info قابلیتی هست به نام Pic Meter که تعداد عکسی را که با شارژ موجود میتوانید بگیرید را نشان میدهد.
اما در حالت کلی این میزان بسته به نوع مصرف یا محیط عکاسی بسیار متغیر می باشد.
موفق باشید.
ناصر شعبانی
در مورد سوال دوم، مسلما اگر هم عددش در جایی نشان داده شود به درد نمیخورد. در دوربین های SLR، عملیات جنبی مثل فکوس مداوم، عملکرد لرزه گیر لنز، Live View، کار کردن با منو، مرور عکسها و و و ... نسبت به زدن یک شات به جریان بیشتری نیاز دارند (شارژ بیشتری می کشند). اگر فلاش هم بزنید که نور علی نور! بنابراین این که چند عکس دیگر باقی مانده تا باتری تخلیه شود در عمل بی معنی است و کاملا بستگی به طرز کار هر عکاس با دوربینش دارد.
در مورد سوال اول، چرا همین را از گوگل عزیز نمیپرسید؟
http://www.google.com/search?q=Nikon+D90+battery+life
حدودا 850 شات. البته شرایط استاندارد را نمیدانم.
آرش شاهکار
دوست عزیز تعداد عکس باقیمانده بر حسب میزان شارژ نمایش داده نمیشه و فقط تعداد عکسهای گرفته شده تا اون زمان رو نمایش میده
متوسط هم بین 600-700 عکس میشه گرفت ولی همه اینها به طرز استفاده شما بستگی داره من خودم تا حدود 850 شات هم با یکبار شارژ گرفتم و زمانی هم شده 500 شات گرفتم !
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام
با تشكر از پاسخ دوستان ، من به تازگي يك D90 گرفتم و احساس مي كنم زود شارژش تموم مي شه ( حدود 400 شات) براي همين اين سوال رو پرسيدم . چه جوري ميشه فهميد باتري اصلي است يا تقلبي ؟
با تشكر