ببخشيد بافر اين دوربين قابليت گرفتن چند عكس پياپي رو داره كه بعد آنها را انتقال بده به رم؟(نميدونم تونستم منظورم برسانم)
در حالت jpg و raw و jpg+raw
سایت شخصی من : Mojesm.ir
چقدر سريع جواب داديد جناب اسماعيلزاده....
4عكس در كدام حالت؟
سایت شخصی من : Mojesm.ir
دوست عزیز جواب سوال شما در این لینک موجود است:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond90/page14.asp
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام دوست گرامی منظورتان را کاملاً رسانده اید بافر عکاسی پی در پی این دوربین 9 عکس است که در تمام حالات هم jpg و هم raw همین 9 عدد را ساپورت میکندببخشيد بافر اين دوربين قابليت گرفتن چند عكس پياپي رو داره كه بعد آنها را انتقال بده به رم؟(نميدونم تونستم منظورم برسانم)
در حالت jpg و raw و jpg+raw
آقای اسمائیل زاده منظورتان را خوب متوجه نشدند و فکر کردن که شما پرسیدید این دوربین چند عکس در ثانیه ثبت میکند که پاسخ آن 4 عکس در ثانیه است
برای تنظیمات عکاسی پی در پی میتونید دکمه ای که بغل شاتر تعبیه شده دکمه AF نه دکمه بعدی AF که عکس سه مربع تو در تو روی آن است را نگه دارید و در همان حالت، حلقه مربوط به تنظیم دیافراگم را بچرخانید تا گزینه H انتخاب شود در این گزینه این تنظیمات فعال میشود.در حالت عکاسی پیاپی ..دقیق نمی دانم تنظیماتش چطور است و از کجا فعال می شود ..از دی نود کم استفاده کرده ام ببخشید بقیه اش یادم نیست
سوال دیگری داشتید در خدمتم
ممنون از پاسختون
پس با اين فرض كه ظزفيت بافر 9 عكس باشد پس دوربين بايد بدون اينكه به سرعت رم بستگي داشته باشد 9 عكس در فاصله 2 ثانيه بگيرد(سرعت عكاسي d90 4.5fps ميباشد)يعني اگه از رم سرعت پايين هم استفاده كنيم بايد اين 9عدد را بگيرد درسته؟
براي حالتjpg+rawچند عكس ميگيرد؟
بله دقیقاً درست فرمودید هیچ ربطی به سرعت رم ندارد و 9 عکس را ثبت میکند اما وقتی این 9 عکس را میخواهم در رو ذخیره کند زمان بیشتری لازم دارد شاید برای بعضی ها مهم نباشد اما برای من بسیار مهم است که عکسی که ثبت میکنم در طول 1 ثانیه ذخیره میشود یا اینکه در طول 1 صدم ثانیه ذخیره میشود مخصوصاً در عکاسی حیات وحش و عکسهای ورزشی خیلی مهم است و اگر سرعت رم کم باشد ممکن است بعضی صحنه ها را از دست بدهید بنابراین رم های های اسپید و سرعت بالا مناسبترندپس با اين فرض كه ظزفيت بافر 9 عكس باشد پس دوربين بايد بدون اينكه به سرعت رم بستگي داشته باشد 9 عكس در فاصله 2 ثانيه بگيرد(سرعت عكاسي d90 4.5fps ميباشد)يعني اگه از رم سرعت پايين هم استفاده كنيم بايد اين 9عدد را بگيرد درسته؟
در حالت jpg+raw میتوان 7 عکس پی در پی ثبت کردبراي حالتjpg+rawچند عكس ميگيرد؟
این امکان خیلی مهم نیست و خود بنده اصلاً از آن استفاده نکرده ام کنجکاو شدم دلیل پرسش شما چیست؟؟؟ آیا صرفاً جهت افزایش اطلاعات است یا اینکه واقعاً برایتان مهم است و از آن استفاده میکنید؟
به هر حال درخدمتم
سلام دوستان
من یه دوربین D90 گرفتم چندتا عکس که گرفتم آینه اش رفت بالا بعد ارور میده
کسی میدونه مشکلش چیه؟