با سلام
دوستان عزيز لطفا تفاوت انواع نواحي فوكوس (auto-area و 3D-tracking)در قسمت AF-area mode را بيان بفرمائيد
با سلام
دوستان عزيز لطفا تفاوت انواع نواحي فوكوس (auto-area و 3D-tracking)در قسمت AF-area mode را بيان بفرمائيد
ویرایش توسط hamedmaleki : Sunday 4 December 2011 در ساعت 14:46
درور
وقتی لنز روی دوربین نیست فلاش پاپ آپ هم کار نمیکنه گزینه ای وجود نداره که وقتی دوربین لنز رو شناسایی نمیکنه فلاش پاپ آپ دوربین کار کنه؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
دیروز متوجه مشکلی شدم و نمیدونم از چیه
وقتی مثلا دارم عکسها رو مرور میکنم یه دفعه دوربین یا لنز خود به خود اتوفوکس میکنه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
با تشکر
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
مشکلتون حل شد؟ نتیجه را اعلام کنید تا بی خبر نمونیمدیروز متوجه مشکلی شدم و نمیدونم از چیه
وقتی مثلا دارم عکسها رو مرور میکنم یه دفعه دوربین یا لنز خود به خود اتوفوکس میکنه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممنون
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
من تابحال دوربين رو در شرايط آب و هوايي خاص نبردم
دوستاني تجربه كار با دي ٩٠ رو دارن توضيح بدن
در سرماي خيلي شديد؟
كنار دريا و رطوبت هوا؟
ممنون
من همه جا بردمش منهای 10 درجه تو کوه و طوفان تا لب دریا و رطوبت 100 و غار اصلا مشکلی پیش نیامده براش ولی یه بار در همین سرما کارت حافظه اس دی سوخت .
یک بار زمستان سال قبل در ارتفاعات الامپر که مرز ما بین سه کشور ایران عراق و ترکیه می باشد
در سرمای حدود 25 درجه زیر صفر دوربین هنگ میکرد ,به جز این مورد با مشکل دیگری مواجه نشدم با d90
درود
خوب خدا را شکر که اتفاقی برای دوربین شما نیفتاده اگر نه نه تنها D90 بلکه کار کردن با دوربین های رده بالاتر هم در چنین دمایی مضر است ( دوربین هایی که شاتر غیر الکترونیکی دارند ) مواد روان کننده قطعات مکانیکی آن در دما های خیلی پایین که میتواند یخ بزند اگر سعی کینیم دوربین را بکار بگیریم صدمه خواهد دید. البته اگر دوربین در جای گرمی نگهداری شود ( مثلا دورن لباس کاربر ) و برای استفاده در آورده شود و قبل از اینکه دمای آن کاهش یابد فورا به جای خود بر گردانده شود مشکلی نیست.
باتری دوربین هم در دمای زیر صفر به شدت شارژ از دست میدهد و زود خالی میشود. اینها فقط شامل حال D90 نمیشود.
D90 در رطوبت 100% مشکلی نخواهد داشت ، درست است که سیلینک ندارد اما از نظر ورود گردو غبار و درز بندی ها اوضاع بسیار بهتری در بین دوربین های بدون سیلینگ دارد
حتی از یکی دو مورد از دوربین هایی که سیلینگ هم دارند بهتر است ! و قطعا بهتر از D5100 است از این نظر.
و مسلما اگر بنا باشد برای چند لحظه زیر بارون ملایم چند تا عکس بگیریم در جا خراب نمیشود و در صورتی که بعد از عکاسی آنرا خشک کنیم مشکلی نخواهد داشت
میتوان از کاور بارانی دوربین که قیمتش فقط 35 هزار تومان است ( مارک نام آور ) هم استفاده کرد
موفق باشید
انوش
تشکر از دوستان
پس با این حساب خیالم تا حدودی راحت شد
مخصوصاً خیلی به فکر این بودم که در رطوبت کنار دریا به مشکل برنخورم که ظاهراً مشکلی نیست