سلام
دوست عزیز این بحث موتور دار بودن یا نبودن بدنه، فقط در برند نیکون مطرح هست. در کنن بلحاظ سیاستهای خاص فروش، همه بدنه ها بدون موتور و همه لنزها موتوردار هستند.
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم.
سلام
دوست عزیز این بحث موتور دار بودن یا نبودن بدنه، فقط در برند نیکون مطرح هست. در کنن بلحاظ سیاستهای خاص فروش، همه بدنه ها بدون موتور و همه لنزها موتوردار هستند.
البته تا اونجایی که من اطلاع دارم.
NIKON D5000+18-55 kit lens+Nikkor50mm F1.8 D+ BRAUN Flash(sca-340 M)+Unomat Tripod+Some Flash Accessoriesامین
اساتید بیان خیال مارو راحت کنن....
این تایلندی بودن D5000 مهمه یا مهم فقط NIKON بودنشه ؟؟؟؟
میخوام بخرم اما به خاطر تایلندی بودنش موندم چی کار کنم...
اکثراً میگن تاثیر نداره اما میخوام خیالم راحت بشه....
ویرایش توسط overhes : Sunday 22 August 2010 در ساعت 00:25
سلام
دقیقاً همینطوره و تایلندی بودن اصلاً موضوع مهمی نیست.
البته نباید این موضوع رو در این تاپیک مطرح کنم اما با معرفی D3100 فکر میکنم یه مقدار باید بیشتر جهت خرید d5000 احتیاط کرد:)برتری d5000 تنها در این سه موضوع خلاصه میشه:
1- lcd چرخان
2- bracketing
3- منوی کاملتر در Active D-lighting
4- در d3100 چشمی سنسور اینفرارد از روی بدنه حذف شده است.
که البته در برابر ویژگیهای جدید d3100، این موارد به چشم نمیآیند.
موضوع دیگه اینکه اگر قصد خرید d5000 دارید حتماً ابتدا شماره سریال دوربینی که میخواهید بخرید رو توی سایت نیکون وارد کنید تا از سالم بودن اون مطمئن بشید. البته مشکل حادی وجود نداره و فکر میکنم بصورت رایگان قابل رفع هست اما مطمئناً بهتره که پیش گیری بشه.
ویرایش توسط aminashtari : Sunday 22 August 2010 در ساعت 10:56
NIKON D5000+18-55 kit lens+Nikkor50mm F1.8 D+ BRAUN Flash(sca-340 M)+Unomat Tripod+Some Flash Accessoriesامین
من از قبل یه سری وسایل دارم ، مثل یه لنز ( Nikkor 50mm f 1.4 ( AI و یه لنز ( Nikkor 135mm f/2.8 ( AI-S که قبلاً روی دوربین nikon ft2 ازش استفاده میکردم( البته چندتا فلاشم دارم ) می خواستم ببینم راهی هست که از این لنزها روی دوربین D5000 استفاده کنم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اینم عکساش...
اینم ریویوی کن راک ول از لنز nikkor 135mm f2.8
(اگرم نیاز هست من مشخصات دقیق لنزهارو واستون مینویسم اما توی این سایت خوندم که این دو لنز روی d5000 جواب میده اما جلوش نوشته بود No Meter و یه M فکر کنم منظورش اینه که فقط تو حالت منوال میشه ازش استفاده کرد. اما منظورشو از No Meter متوجه نشدم.
البته واسه فلاشا خودم فکر میکنم چندان کار آیی نداشته باشن اما ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...(ببخشید اگه جاش اینجا نبود ) TNX
ویرایش توسط overhes : Monday 23 August 2010 در ساعت 19:02
چند وقته تاپیک d5000 کم رونق شده....من فکر میکنم دلیلش توجه بیش از اندازه خریداران به امکانات نه چندان ضروری دوربین از جمله فیلم برداریو لایو ویو و گاهاً 2 یا 3 مگاپیکسل بالاتر ...بیشتر از خود دوربینه(البته نکته ضریف نیاز کاربر تا حدودی توجیه کننده است ) که البته وجود و بهتر بودن این قبیل امکانات در کنار دوربین مفیده اما اصل موضوع چیز دیگریست!!!که بهش کمتر توجه میشه... با سیاست های جدید شرکت های تولید کننده دوربین هم این روند رو به مسیری میره که فروش بیشتری داشته باشند...و کاربران هر چند وقت یکبار دچار وسوسه ارتقاع دوربین شوند...
نمیدونم دوستانم با نظر من موافق هستند یا کم رونق شدن این چنین تاپیک هایو صرفاً به واسطه معرفی دوربین های جدید میدونن...؟؟؟؟
اگر سوال پست قبلیم رو هم کسی جواب بده که ممنون میشم...
سلام
در مورد استفاده از لنزهاتون روی دی5000.
لنزهای AIوAI-S از نظر بسته شدن روی دی 5000 هیچ مشکلی ندارند اما در استفاده از امکانات، محدودیتهایی به شرح زیر دارند ( مطابق اطلاعات ذکر شده در منوال دوربین ):
-عدم اتوفکوس
-عدم امکان نورسنجی توسط دوربین
-عدم استفاده از حالات مختلف عکسبرداری دوربین( فقط در حالتm میتونید از دوربین استفاده کنید) انتخاب حالات غیر از m سبب غیر فعال شدن دکمه شاتر میگردد.
-تنظیم دیافراگم بصور دستی و فقط از روی لنز.
-عدم قابلیت i-ttl روی فلاشها.
البته همه اینها در صورت تنظیم دستی درست تاثیری روی خروجی ندارند:) خصوصاً اون 135 اف2.8 با ارزش !!
موفق باشید
سلام بر دوستان.خواستم بپرسم که هیچکدام از شما دوربینتان را برای فراخوان اخیر نیکون(اگرشامل دی 5000شما هم شده) را برای اصلاح ایراد آن به نمایندگی برده؟ چند وقت طول کشید تا دوربین رو تحویل بدهند؟لطفا نام تعمیر گاه هم ذکر بفرمایید.
ویرایش توسط alk : Sunday 5 September 2010 در ساعت 23:53
سلام دوستان من رفتم شماره سریال رو هم از فروشنده گرفتم توی سایت وارد کردم
و گفت این شماره سریال در رنج نیست متشکریم از انتخاب شما
حالا با این تفاسیر برم بگیرم؟