آقا مجتبي عزيز! و جناب برهاني - اگر اون دو خط توضيح فيل اسكي رو ميخونديد ، ميفهميديد كه كيفيت سوني اينجا حتي كمي ميچربد! و من معني" به وضوح "را اينجا نميفهمم، از جواب هاي تند دوستان هم دقيقا مشخص شد كي تعصب دارد!نوشته اصلی توسط Mojtaba-N
اما دوستان به نكته اين ريويو پي نبرديد - بله به هيچ وجه هم پي نبرديد - قطعا منظور جناب فيل اسكي، مقايسه اين دوربين با يك اس ال آر بوده است، و برايش مهم نبوده كه نيكون باشه يا كانون يا پنتاكس....اما به قول نعماي عزيز، با 20 ثانيه زماني كه اين دوربين طول ميكشه تا فرمت RAW رو كپچر كنه، الحق بايد بيشتر از اينا هم ديتيل توي تصوير پيدا كنه! (شوخي ميكنم)، و اصولا عملي نيست استفاده از اين فرمت با اين همه تنبلي دوربين، خوبه من تكليفم رو اول پست قبلي ام با انتخابم - كه صريحا هم نوشته بودم - روشن كردم، و الا دوستان معلوم نبود چه ها ميگفتند . خودتان تعصب داريد دوستان، به دقت پست هايتان را بخوانيد ، متوجه ميشويد.
اتفاقا عقيده دارم چون اينا كراپ 100 درصد هستند، در پرينت نهايي نيز اختلاف مهمي مشاهده نخواهيد كرد.
محمد جان من هم فوكوس كند و منظره ياب اين نوع دوربين ها رو نميتونم شخصا تحمل كنم، اما قبول نداري كه ميتونه به عنوان يك انتخاب همه كاره كم نويز براي كسي كه دغدغه عكاسي داره و ميخواد بيشتر از اينا هزينه نكنه، خوبه كه روش فكر كنه؟
درضمن دوستان خوب، اين فيل اسكي اگر هم متعصب باشه ، به وضوح روي كانون تعصب داره تا چيز ديگه!
من كه اصلا ريويو هايش را دوست ندارم، ريويو هاي او اختصاصا به درد افراد پيكسل دوستي ميخورد كه عاشق خواندن ريويو درباره شارپنس پيكسلي فلان و بهمان هستند و صرفا قشر خاصي را تغذيه ميكند و وسواس خاصي را دامن ميزند. ريويو هاي اوبيشتر از اين كه درباره قابليت هاي دوريبن به عنوان ابزار باشد، پيكسلي است، كه خوب دوربين ها اكثرا با هم در شيوه كپچر، سنسور و ....متفاوت هستند. اما خدا ميداند كه اهميت اين تفاوت ها چقدر است، و تفاوت هاي دوربين ها به عنوان يك ابزار توانا در دست عكاس چقدر.