سلام
در مورد عکس دومی ( http://up.vatandownload.com/images/2...b59tzf8tzv.jpg ) : لطفا فایل اصلی خروجی دوربین رو بذارید ببینیم چگونه بوده . ممنون از شما
سلام
در مورد عکس دومی ( http://up.vatandownload.com/images/2...b59tzf8tzv.jpg ) : لطفا فایل اصلی خروجی دوربین رو بذارید ببینیم چگونه بوده . ممنون از شما
FD master
با تشکر از parsian که لینک فایل اصلی رو برای بنده فرستاد
فول کادر و کراپ 100 :
ایزو 100 دیافراگم 3.2 فوکال 6 م.م ( حدودا معادل 35 م.م ) 40/1 ثانیه. رزولوشن عکس 16 مگا پیکسلست ولی از آنجا که 1.8 مگا بایت بود احتمالا تنظیمات دوربین روی کیفیت دوم بوده چون کیفیت اول دوربین، معمولا فایلی بین 4 تا 6.5 مگابایت میدهد. البته کمی هم احتمال داره پس زمینه یکنواخت وسیع باعث این کاهش سایز شده باشد. خودشون میتونند پاسخ بدند.
با توجه به اینکه در عکس نورپردازی نداریم ، برای این رده کامپکت به نظرم کیفیت خوبیه و کمی هم بیش از انتظار
FD master
همین الان طی تماس با دبی این دوربین در دبی هم به شدت نایاب شده!!!!!!!!!شانس ما رو تو رو خدا!!!!احتمالا تو این چند هفته اگه وارد نشه تو تهران که تک و توک پیدا میشه به بالای 700 برسه
متشکرم بابت زحمتی که کشیدید
الان یه نگاه سریع کردم بیشتر عکسها بین 3 تا 5.5 مگابایت هستند
بدلیل اینکه نحوه تغییر تنظیمات رو بعد از گرفتن عکس برای یکی از دوستانم توضیح دادم، الان نمیتونم بگم روی کدام کیفیت بوده
اما بنظرم دلیل سایز کم بیشتر بخاطر زمینه یکنواخت هست چون 1/40 ثانیه تنظیم دستی بود روی مد M، پس احتمالا کیفیت هم حداکثر بوده، میخواستم ازش عکس بهتری بگیرم ولی وقتی دوربین بهش نزدیک میشد میپرید روی دوربین کلا خیلی شیطون بود
سلام دوستان مخصوصا اونهایی که هنوز مثل من دوربین ندارند
پاسخ سونی خاورمیانه به درخواست اینجانب برای تهیه ی دوربین:
خلاصه ی پاسخ سونی:کد:Dear Mr. ghaffar, Thank you for your time reaching Sony Gulf Contact Centre. We have gone through your email and understand your interest in Sony products. We are expecting the model to be available in UAE Market by end of July DSC-HX100V and In Iran it will be available by 3rd week of August. Once the said Model is launched you can check the prices with our Authorized Dealers. Further, please visit our website http://www.sony-mea.com/section/retailshops and select country of interest in the 'country field to know more about our authorized dealers. All together, we suggest you consider buying from Sony authorize dealers only where genuine Sony products are being sold along with a valid warranty. Hope the above mentioned meets your kind understanding. Sincerely, Lovely Dudani Sony Contact Centre (MEA) www.sony-mea.com Telephone no: 800-SONY (7669) Toll free w/in UAE +971-800-Sony (7669) Outside UAE Working Hours: Sun-Thu / 8:30-17:30
انتظار دارند تا آخر جولای(همین ماه یعنی ماه 7 میلادی که امروز هفتم آن است) این دوربین وارد بازار دبی شود و پیش بینی می کنند در هفتهی سوم یعنی اواخر ماه 8 میلادی وارد بازار ایران شود.
زیاد هم گول این فروشنده ها نخورید که امروز و فردا قول می دهند دوربین برایشان می رسد.
امیدوارم خبر نا امید کننده ای برایتان نباشد. حداقل شاید یکی دو ماه دیگه ارزونتر خریدیم. البته به شرط اینکه دلار بالا نرود :)
با اجازه دوستان ....من ابادان زندگی میکنم .نمیدونم میدونید یا نه تمام محصولات سونی از گمرک خرمشهر ترخیص میشه و طبق اخبار رسیده از گمرک که دوستم اونجاست محموله رسیده و درحال ارسال به تهرانه.....البته برای شهرای مثل ابادان مستقیم از خرمشهر میرسه ابادان که نیم ساعت راهه!!!
من خودم پیش فاکتورهای این دوربین رو دیدم اما تعداد وارد شده به شدت کمه.نمایندگی ابادان درخواست 10 تا کرده که 4 تا بیشتر ندادند فعلا
سلام ...من از اخر خریدم از تهران.....................ابادان تو یک ساعت تمام شد!!!!!!!!! استقبال از این گوشی وحشتناک بالاست من از تهران اینترنتی خریدم 600 تومن با اشانتیون محاففظ ال سی دی. قیمت خوبی داد خدایی.
تمام نمایندگی های سونی تا شنبه یکشنبه این دوربین رو دارند سریع برید بخرید که تمام میشه .من فردا شب میرسه دستم.انشالله
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون از تبریک دوستان ان شالله شما هم بخرید....
من با گارانتی رسمی سونی یعنی بارزگانی ایران خریدم