اقا این دوربین چطور عکس HDR میگیره؟
اقا این دوربین چطور عکس HDR میگیره؟
جزء آیتمهای حالت SCN هست، البته حالت i+ هم در صورت لزوم دقیقا همین کارو انجام میده، چندین بار تست کردم تقریبا عکسهای یکسان میگیرن، ولی i+ گاهی ایزو را خیلی بالا میبره
حالت SCN شامل مدلهای زیادی هست توصیه میکنم حالت پوست زیبا را هم امتحان کنید
ضمنا در عکسهای HDR در قسمت خصوصیات جلوی آیتم HDR گزینه off نوشته میشه، آیا این دلیل خاصی داره یا اصلا این یک مورد دیگه هست؟
...........
.......
شاید هم من متوجه نمیشم , ولی هیچ نکته فنی یا ظرافتی در این عکس از گوجه ! نمی بینم , از آن مهمتر بحث و تبادل نظر در مورد اطلاعات تکنیکی این عکس است که ذهن دوستان را به خودش مشغول کرده !!
غرض تمسخر یا ... نیست , ولی آیا عکس فوق پیچیدگی خاصی دارد که از عهده ارزانترین دوربینهای بازار هم بر نیاید ؟ یا نیاز به فن و تکنیک خاصی از عکاسی یا نورپردازی داشته ؟
لطفا ً در ارسال عکسها , مطالب و سوالات خود در فوروم سخت گیری بیشتری به خرج دهید تا تاپیک پربارتر و مفیدتری داشته باشید و با یادگیری اصول بیشتری از عکاسی , از دوربین خود لذت بیشتری ببرید .
تاپیک به مدت 24 ساعت قفل خواهد شد و در صورت تکرار به کاربران خاطی هم تذکر داده خواهد شد !
DSC00187.jpg
اینم با فلاش
DSC00189.jpg
اینم با فلاش از زاویه بالا از تنگ ماهی
DSC00223.jpg
یک عکس با سایز اصلی با فلاش .امروزدر منزل گرفتم:
http://uploadtak.ir/images/cnzicnxbmuwlo289bjzt.jpg
امروز در نمایندگی سونی خیابان آزادی 610 هزار تومان.
Back for Good
من امروز برام رسید. از سونی شاپ با قیمت 600 و 8 هزار تومان هزینه ی پست.البته یک شارژر هم از همونجا براش گرفتم 60 تومان
این عکس با تنظیم SCN و گزینه ی اول یعنی Soft Skin گرفته شده. کراپ صددرصدش هم می بینید. پوست صورت رو نرم می کنه، انگار در نرم افزار روی صورت کار کرده باشی
ISO100 f.2.8 1/1000
DSC00006a.jpg
DSC00006b.jpg
مقداری نویز مشاهده می شود.
توضیح اینکه هیچگونه دستکاری در عکس نشده است. فقط اندازه اش 640×480 شده برای آپلود آسان.
DSC00135a.jpg
عکس در شب در نور ماه بدون فلاش (امشب ساعت 8/30) بر روی سه پایه
f.2.8 ISO3200 زمان 3 ثانیه
DSC00094a.jpg
این هم یک پانورامیو
نکته: در هنگام عکس پانورامیو امکان زوم کردن وجود ندارد و باید عکس تمام واید گرفته شود. جهت حرکت دوربین از هر چهار جهت امکان دارد. با دکمه های جهت نمای رو دوربین قابل انتخاب است.
DSC00155a.jpgDSC00155b.jpg
این هم عکس از خود ماه همراه با کراپ صددرصدش
f.5.6 ISO320 1/500
توضیح: برگهای نخل که با وزش باد در حال حرکت بود و فوکاس نبود محو شده است.
من هم با عکسی دیگر که بر روی برگهای نخل فوکاس کردم در برنامه ی فتوشاپ ترکیبش کردم که شده این:
DSC00157b.jpg
علت اینکه عکس ها را در پست های جداگانه می فرستم اینه که دوستان بتونند برای هر عکس جداگانه نظر بدهند.