سلام
من بین انتخاب این دوربین و canon 1100D موندم، به نظر دوستان کدوم بهتره؟
سلام
من بین انتخاب این دوربین و canon 1100D موندم، به نظر دوستان کدوم بهتره؟
دوستان سلام
من قصد خرید این دوربین رو دارم ( به قیمت 700 تومن با لنز 18-55 ) چیز دیگه ای که توی این رنج با این امکانات نیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید حداکثر تا یکشنبه میخرم این دوربین رو
من چند روزیه این دوربین رو گرفتم کیفیتش نصبت به قیمتش شگفت زدم کرد از محدود دفعاتی هست از خرید خودم راضی هستم !
سلام
دقت فوکوس این دوربین نسبت به slr های هم قیمتش چطور هست؟
با تشکر
کلا امروزه حتی دوربینهای کامپکت هم فوکوس دقیقی دارن.مشکل نکسها سرعت فوکوس اونهاست و ساده بودن سیستم فوکوس.وگرنه هیچ مشکلی از بابت دقت وجود نداره.
مورد دیگه اینکه کلا به نظر بنده مقایسه اونها حتی با اس ال آرهای هم قیمت صحیح نیست.هر دو جایگاه متفاوتی دارند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگر قصد جدی برای ادامه عکاسی به صورت هدفند رو دارید خیر! توصیه نمیکنم.جدای از امکانات محدود نسبت به اس ال آرها لنزهای فعلی هم جز یکی دوتا کیفیت متوسطی دارند و اون یکی دوتای خوب هم به شدت گران قیمت.از این مهمتر محدودیت خود لنزهاست و تنوع اونها که بسیار مهمه.شما میتونید مثلا بدنه خوبی مثل 550 دی کنون یا دی5100 نیکون رو تهیه کنید و با خروجی بسیار خوبی که دارند فقط ظرف سالهای آینده به تکمیل رنج لنزهاتون بپردازید و دغدغه بدنه نداشته باشید،همینطور از تنوع بسیار زیاد بیش از 100 لنز در برندهای اصلی یا متفرقه بهره من بشید.ولی با نکس ها خیر.چند انتخاب محدود در خرید لنز دارید.
برای بدنه دوم یا همراه یا استفاده ای که از قبل به اون فکر شده و یک خرید با آگاهی به نظر من نکس ها بهترینند در رده خودشون.ولی برای عکاسی جدی و ادامه اون من توصیه نمیکنم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
میخواستم درباره زوم این دوربین بپرسم.با لنز 16 میلیمتری و لنز 18-55 چه زومی داره؟؟منظورم زوم دیجیتال و اپتیکاله