تا جایی که میدونم هیچ کدام از شرکتها هنوز این دوربین رو وارد نکردن.این مورد من هم در واقع یک مورد شانسی بود.مطمئنا اگر این دوربین وارد بشه با این قیمت که من خریدم عرضه نخواهد شد.با پست خصوصی جزئیات رو براتون توضیح میدم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
جناب احمدی دیگه خبری از برسی شما نشد!
کماکان منتظریم، نمونه عکس هارو ببینیم
باور بفرمائید اینقدر این روزها مشغله دارم که وقت نمیکنم اصلا.اتفاقا به موارد جالبی بر خودم که در اولین فرصت همین جا منعکس میکنم.یک سفارش نسبتا بزرگ روی دستم هست تمام که شد حتما در خدمتم.
عقیل احمدی
به نظر من یکی از مهترین ویژگی های این دوربین، فیلم برداری فول اچ دی از نوع progresive هست(1080p) با فریم ریت 50 که فکر کنم به غیر از چند مدل اخیر سونی هیچ برندی آنرا در دوربینهای عکاسی بکار نبرده و حتی بسیاری از دوربینهای فیلم برداری آماتور یا حتی حرفه ای نیز فاقد این ویژگی هستند.از ویژگیهای مهم این دوربین هم بر خلاف اکثر dslr ها اتوفوکوس سریع و دقیق حین فیلم برداری است و مشکل به اصطلاح نفس نفس زدن فوکوس هنگام فیلم برداری را ندارد.
سلام
چیزی که خیلی قابل توجه تره ، پردازش بهتر رنگ ها ، شارپ بیشتر و نویز پایین تر نسبت به مدل های قبلی و همتایان خودشه
سری به سایت dpreview بزنید و مقایسه عکسها رو ببینید.
جناب lamagra ، لطفا کمی بیشتر در مورد راحتی کار با دوربین و عملگرهاش، موقع کار با manual توضیح بدید. و اینکه انتظار آدم رو برآورده میکنه ؟
چون من در فکرم دوربین d90م رو با nex5n معاوضه کنم !!!
به هیچ وجه چنین کاری نکنید اگر جزو عکاسان جدی هستید.نکس 5ان برای من و امثال من فقط یک دوربین دوم و همراه هست و بس!
حس عکاسی با این دوربین به خاطر محدودیت در تنظیمات دستی کاملا کامپکتی هست.اما خروجی جدا تحسین بر انگیزه!
اگر عکاسی برای شما یک تفریح هست و جدی اون رو دنبال نمیکنید و سرعت عمل بالا نیاز ندارید همینطور عکاسیتون به نحوی هست که دسترسی سریع به عملکردهای دوربین مهم نیست میتونید این کار رو انجام بدید.که البته با این شرایط هم من بودم دی90 رو با نکس 5ان معاوضه نمیکنم.
همینکه ایزو در منو جا داده شده کلی ناراحت کننده اس.بارها گفتم برای کسی که میدونه چی میخواد نکس ها بهترین انتخابن و رقیبی ندارن اما مهمترین سوال اینجاست که در چه زمینه ای عکاسی میکنید و انتظار و نیازهاتون از دوربین چی هست؟
اول به اون دو سوال جواب بدید تا به باقیش هم برسیم.
عقیل احمدی
عجب اشتباهي!!!!!!!جناب lamagra ، لطفا کمی بیشتر در مورد راحتی کار با دوربین و عملگرهاش، موقع کار با manual توضیح بدید. و اینکه انتظار آدم رو برآورده میکنه ؟
چون من در فکرم دوربین d90م رو با nex5n معاوضه کنم !!!
حيف نيست؟
D90 یک دوربین عالی با امکانات خوبه. راحتی کار با اون فوق العاده است. اگه استطاعت مالی داشتم دوست داشتم هر دو رو کنار هم داشته باشم. اما یه دوربین حرفه ای در عین اینکه ارزشمنده و محدودیت ها رو کمتر میکنه میتونه دردسرساز هم باشه!!!. به اون بزرگی و سنگینی که نتونی همیشه همراهت داشته باشی و خوب ایده ها و سوزه های اتفاقی رو هم از دست بدی!!. به هنر و خلاقیت که در عکاسی فکر میکنم و به این نتیجه میرسم دوربین خوب صرفا میتونه ایده هات رو بهتر نشون بده نه اینکه خلق کنه :). البته متاسفانه مشکلی هم برای دوربینم پیش اومد که مجبور به تعمیرش شدم و همین هم من رو بیشتر تحریک کرد. البته هنوز کامل متقاعد نشدم. تنوع تنظیمات دستی و راحتی کار کردن ، یکی از شرایط اصلیم تو انتخاب دوربینه.