سرعت شاتر 32000؟
برای ثبت تصویر با نور کافی با این سرعت شاتر احتیاج به منبع نور خیلی زیادی است مثلا خورشید
خیلی دوست دارم بدونم کاربرد این سرعت کجاست
نمونه عکس با این سرعت پخش نشده؟
سرعت شاتر 32000؟
برای ثبت تصویر با نور کافی با این سرعت شاتر احتیاج به منبع نور خیلی زیادی است مثلا خورشید
خیلی دوست دارم بدونم کاربرد این سرعت کجاست
نمونه عکس با این سرعت پخش نشده؟
در مورد باکیفیت بودن لنزها و داشتن ارزش خرید نسبت به هزینه پرداختی بحثی نیست اما سوال اینجاست که چند درصد از کاربران به لنز های باکیفیت چند هزاردلاری نیاز دارند یا اصلا توان خرید آن را دارند؟ من به شخصه به نوآوری ها و کیفیت و کاربری سونی بسیار علاقه مند هستم منتها سوال اینجاست که برای کاربری که در برند کنون مخاطب ترکیب خوش قیمت و با کیفیت قابل قبول لنز های 18-10 ، 18-55 ، 55-250 و 50 اف 1.8 (نسخه های STM) با قیمت حدود 2 میلیون تومان است ، آیا سونی ترکیبی عرضه کرده که بشود به آن فکر کرد؟ همه عکاسان که قرار نیست لنز های پرسرعت اف 2.8 با موتورهای پرقدرت فوکوس و درزبندی خیلی عالی و ... استفاده کنند ، اتفاقا بیشتر عکاسان از همین ترکیب هایی که نام بردم استفاده می کنند و کاملا هم راضی هستند. مثال روشن آن لنز های 150-600 شرکت سیگما و تامرون بود که با کیفیت و قیمت خوبی که عرضه شدند عکاسان بسیاری را به سمت خودشان کشیدند در صورتی که درصد خیلی زیادی از آن ها هیچ برنامه ای برای خرید مثلا لنز 400 اف 2.8 همراه با تله کانورتر یا 200-400 نداشتند
من یکی دو سال پیش در همین فروم نوشتم که بازار میرورلسها در حال رشد و رونقاست و یک رقیب جدی در آینده برای DSLR ها خواهندبود.
اما بعید میدانم که بتواند باعث نابودی DSLRها یا حتی دیگر برندها شود.
ببینید، در همین فروم دوستانی هستند که چنان به برند خود علاقمندند که آمارها و فکتها را در جهت علاقهی برندی خود تفسیر به رای میکنند.
این نکته در مورد هر دو برند اصلی دیده میشود. و حتی دیگر برندها.
فقط مربوط به بازار دوربین هم نیست. این بخشی از فرایند هویتبخشی جامعهی امروزاست.
چیزی که نمیشود و نباید نادیدهگرفت، همین علاقه و وفاداری برندیست که باید در کنار دیگر قابلیتها و پارامترها نیز آنرا باید مد نظر گرفت. و صرفا قابلیتهای ویژهی جدید باعث تغییر برند در بسیاری نخواهدشد.
در همین زمینه خواندن پیوند زیر را نیز توصیه میکنم :
State of the Camera Industry Report: Are Canon/Nikon dying?
معرفی ویژگی های دوربین a9 سونی
معرفی تکنولوژی های به کار رفته در دوربین a9 سونی
ویدیوی تبلیغاتی سونی
حتما ببینید.شاهکارهای تکنولوژی واقعا لذت بخش هستند
100% با Anoosh موافقم
اکثر کاربر های سونی a7 که من ديدم سونی خريدن با تبديل از لنز های کنون اسّتفاده ميکنن
اکثرشون هم به عنوان تفريح عکاسی ميکنن ، اونهايی که کار حرفه اي انجام ميدن يا عکاس منظره هستند يا پرتره
تا حالا تو هيچ فرومی نديدم يک عکاس عروسی يا خبری از سونی به عنوان دوربين اصلی استفاده کنه ( تو يوتيوب يه عده هستند که سونی اسپانسرشونه )
عکاسی ورزشی چيزی نيست که بشه با تبديل از لنز های ديگه استفاده کرد ، لنز های اصلی روی برند خودشون محدوديت های زيادی دارند چه برسه به برند های ديگه
هندلينگ دوربين هم برای کار های حرفه اي خيلی مهمه ، کی ميتونه 1 دی ايکس و دی 5 رو ول کنه 12 ساعت با اين گريپ بد دست عکاسی حرفه اي کنه
در هر صورت من اين دوربين رو نميخرم گفتم روی من حساب باز نکنيد اصرار هم نکنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
باتوجه به سرعت بالای عکس برداری پیاپی این دوربین
یه سوال که همیشه تو ذهنم هست اینه که بجای عکس برداری با سرعت بالا،چرا با دوربین فیلمبرداری با کیفیت 4k و 30 فریم ،فیلم گرفنه نمیشه و بعد هر فریم رو که خواستن جدا کنن؟
از لحاظ کیفیت حداقل تو سایزهای کوچک یا برای نت مناسب هست.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند