سلام آیا در هر فوکالی میشه با این سرعت شاتر عکس بدون تاری گرفت ؟ مثلا در فوکال 200 و ....این قیمت اولیه هست و میتونه بعدا تغییر کنه تصاویر فعلی هم با نسخه بتا گرفته شده و تا تست نهایی هیچ حرفی نمیشه زد ، با حافظه های امروزی فکر میکنم کمترین نگرانی افراد فضا باشه اینکه قیمت کارت حافظه در ایران زیاده یا ما از PC های قدیمی استفاده میکنیم مشکل سونی نیست ، با وجود افزایش مگاپیکسل و کیفیت EVF حتی اگر همون تعداد قبل رو بگیره میشه گفت دوربین 15 تا 20 درصد کم مصرف تر شده در بخش فوکوس و هوش مصنوعی هم ارتقا قابل توجه داریم چه در تعداد چه در هوشمندی در سرعت و حجم بافر بازم تغییر کرده چهره انواع حیوانات رو به راحتی تشخیص میده حتی از پشت سر هم بخوبی محل چشم رو شناسایی میکنه اینکه بشه با دوربین 61 مگاپیکسل با سرعت شاتر هایی مثل 1/50 یا 1/60 روی دست عکس گرفت برای من جنبه تبلیغاتی نداره ، جنبه فرا زمینی داره اگر بگیم فیلمبرداری تغییر نداشته مثل اینه که یک اتومبیل 80 درصد بروز رسانی شده باشه و ما بگیم چرا آینه بقل شبیه همون قبلیه ، البته شنیدم سخت افزار دوربین میتونه از 8K پشتیبانی کنه که با یک اپدیت نرم افزاری قابل اجراست اگر صحت نداشته باشه بازم خیلی اهمیتی نداره به هر حال این بدنه در اواسط 2021 دوباره برروز رسانی میشه. البته برای دوربین نسخه S فیلمبرداری 8K مهمه نه این بدنه.
من گفتم تغییراتی در این حد در دیگر برند ها انقلاب نامیده میشه وگرنه در سونی که دیگه عادت داریم چون مثلا در نیکون 5400 تبدیل به 5500 میشه بدون هیچ تغییری اون وسط گاهی وقت ها یه Wifi هم میزارن گاهی همون Wifi هم نیست فقط عدد عوض میشه طبیعتا این میزان تغییرات که سونی انجام میده در نیکون میتونه انقلاب یا حتی جنگ جهانی نامیده بشه.
اگر در این افت فروش که دامن کنون و نیکون رو بیشتر از بقیه گرفته دلایلی مثل وضع بد اقتصاد جهانی و مواردی ازاین دست که در مدیریت تولید کنندگان دوربین نیست رو کنار بگذاریم همین آپدیت های عجیبو غریب و بی معنا و درگیر فروش دوربین با کیت لنز شدن یعنی حساب کردن روی گونه ای از مشتری که از روز اول رفتنیست بجای برنامه ریزی روی رده های حرفه ای تر میتونه علت بی انگیزه گی مصرف کننده برای خرید این نوع محصولات باشه.