امیر جان
بله. داره.اما مسئله اینه كه Noise Reduction همیشه که فعال نیست که.در حالت outdoor همیشه خاموشه.اما بازم تصویر سافته.همونطور که شما هم فرمودید مشکل H7-H9 همینه.اونطور که من دیدم NR فقط رو سرعتهای بسیار پایین یا نور بسیار کم فعال میشه.آخه خیلی حیفه...همه چی خوب....اما تصویر شارپ نیست.شخصا علاقه ای به ویرایش ندارم اما مثل اینکه چاره ای هم ندارم.
بسیار از شما ممنونم.
من مي خوام دوربين سوني H7 بگيرم لطفاً نظر خودتونو در مورد اين دوربين بيان كنيد البته بيشتر بخاطر زووم بيشتر عكس در شب باطري ليتيومي و چند تا مورد ديگر كه نسبت به هم رده هاي خود مثل كانن اس 5 .
خيلي دوست داشتم كانن اس 5 رو بگيرم اما باطريش كاملاً پشيمونم كرد و كلاً دورشو خط كشيدم
دوست عزیز...
کلیه مشخصات،امکانات،قابلیتها نمونه عکسها و ریویو ها رو میتونید از سایتهای مربوطه دریافت کنید.بنده صلاح نمیدونم دوباره اینجا اونارو عنوان کنم.اما به عنوان کسی که یه چند ماهیست که با H7 سروکله میزنم، انشالا با همکاری اساتید و دوستان و استفاده از تجربیاتشون در کار با این مدل و همچنین مدل H9 (که تاپیک جدا داره.) بتونید انتخاب مناسبی انجام بدید.
به عنوان اولین نکته عرض کنم که: زوم عالی. نویز کم(چقدر کلی گفتم...). شخصا بسیار علاقه به باطریهای لیتیوم دارم.عمر بسیار مناسب باطری. و چیزی که واسه من خیلی مهمه اینه که ویندوز مموری دوربینو Mass storage میشناسه عین فلش مموری
قابلیت اتصال کانورتر واید و تله. تبدیل 15x به 25x :cool: (اینو دارم میخرم...)
H7 :ISO 3200 shutter speed 1/4000
S5IS: ISO 1600 shutter speed 1/3200
در ضمن برد فلاش H7 نه متره اما در عوض S5 کفشک فلاش داره ...
فقط یک مورد را اضافه کنم...
Sony DSC-H7 قابلیت عکاسی شب را ندارد و تنها Sony DSC-H9 قابلیت Night SHot را دارد...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با اجازه جناب آقای قبادی
دوست عزیز
قابلیت Night shot یعنی دوربین میتواند در تاریکی مطلق و بدون استفاده از فلاش، با بهره گیری از تکنولوژی نور مادون قرمز به عکسبرداری و فیلمبرداری بپردازد.
فقط توجه داشته باشید که در این حالت عکس رنگی نخواهید داشت و عکس (و یا فیلم ) شما به رنگ سبز خواهد بود.(عین فیلمای پلیسی...)
این قابلیت هیچ ربطی به عکاسی معمولی در نور کم و شب که مد نظر شما بود ندارد و کلا مقوله ایست جداگانه.
امیدوارم در انتقال مطلب موفق بوده باشم.
نمونه عکس گرفته شده در حالت Night shot
[IMG]http://i26.*******.com/rr3yqg.jpg[/IMG]
ویرایش توسط Rofougaran : Tuesday 4 March 2008 در ساعت 21:01 دلیل: اضافه کردن عکس
اصلا از تله اين دوربين راضي نيستم اصلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم این دوربینو گرفتم
امیدوارم که انتخاب خوبی کرده باشم و با راهنمایی های دوستان بتونم عکسهای بهتری بگیرم
چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا لازمه که از محافظ LCD استفاده کنیم ؟
و اینکه اگه از فیلتر محافظ استفاده کنیم LensHood و درپوش لنز هم بر روی همون فیلتر بسته میشه ؟
آیا پوششی برای دوربین برای عکاسی در باران و برف هم وجود داره ؟ اگه همچین چیزی نیست شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟
و چند تا قیمت هم میخواستم که اگه امکانش هست حدود قیمت رو مشخص کنین ( باطری - فیلتر محافظ - محافظ LCD - کیف های این مدل - پارچه ی تمیز کردن LCD و دیگر لوازم جانبی که ضرورتش احساس میشه )
برای استفاده از DC in از چه چیزی استفاده میشه ؟ آیا میشه باتری رو مستقیما شارژ کرد ؟
ممنون