صفحه 25 از 39 نخستنخست ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 241 تا 250 , از مجموع 381
Like Tree159تشکر

موضوع: Sony Cyber-Shot DSC-H9 , DSC-H7 تاپيك جامع

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: بررسي و آموزش جزئيات دوربين Sony H9

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

بله, همون قطعه رابط پلاستیكی كه اجازه اتصال هود یا كانورترها رو میده (مگه هود دوربین شما مستقیما" در حلقه فلزی دور لنز پیچ نمیشود؟؟؟!!!)

راجع به فیلترها هم چون دوربینم فیلتر نمیخورد, چندان اطلاعی ندارم :::big grin:::
    وحید جان همون كانورتوری كه در كنون باید جداگانه تهیه كنید كه فیلتر ها و بعضی چیز ها رو روش ببنید در سونی همراه كیت عرضه می شود...

در مرود فیلتر هم باید عرض كنم كه زیاد به فیلتر ها بر روی دوربین های دیجیتال اعتقادی ندارم!

اما سونی چند كانورتور خوب دارد كه یكی تله ی بسیار خوبی در اختیار شما قرار میدهد و دیگری واید...

اما گران هستند 125 هزار تومان تله و واید 145 هزار تومان.....
    Mashhadi Vahid و iranh00 تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه iranh00 آواتار ها
    تشکر کرده
    343

آقاي قبادي عزيز، و جناب مشهدي جان

خيلي ممنون از اينكه بازهم به من لطف داشتين
    جناب مشهدي عزيز بايد خدمتتون عرض كنم كه نه، كانورتور و هود جداست، كانورتور دور لنز پيچيده ميشه و هود هم كه حالت ضامن روي كانورتور نصب ميشه، فكر كنم اگه توي سايتهاي دوربين نيگاه بندازي متوجه ميش
    جناب قبادي عزيز، من شنيدم كه فيلتر Uv باعث مربوط به جلوگيري از نور مادون قرمز هست ، كه البته اين طيف نور در مرور زمان به سنسور زدمه ميزنه، خوب به نظر شما خريد اين فيلتر ضرر داره ، ..

و اين كانورتور هاي تله و وايد چهجورياست، يعني دوربين من كه مثلا 15تا زوم اپتيكال داره، با اون كانورتورها چه جور ميشه ؟ اصلا سازگاري با دوربين من داره

و اينكه از كجا بدونم به درد من ميخوره يا نه
    مجددا ممنون
    رحیـم افشـاری (وبلاگ) و گالری فلیکر
    Body ( SLR Like ) : Sony DSC H9
    Lenz: Carl Zeiss, Vario Tessar (31-456)

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط iranh00 نمایش پست ها
    آقاي قبادي عزيز، و جناب مشهدي جان

خيلي ممنون از اينكه بازهم به من لطف داشتين
    جناب مشهدي عزيز بايد خدمتتون عرض كنم كه نه، كانورتور و هود جداست، كانورتور دور لنز پيچيده ميشه و هود هم كه حالت ضامن روي كانورتور نصب ميشه، فكر كنم اگه توي سايتهاي دوربين نيگاه بندازي متوجه ميش
    جناب قبادي عزيز، من شنيدم كه فيلتر Uv باعث مربوط به جلوگيري از نور مادون قرمز هست ، كه البته اين طيف نور در مرور زمان به سنسور زدمه ميزنه، خوب به نظر شما خريد اين فيلتر ضرر داره ، ..

و اين كانورتور هاي تله و وايد چهجورياست، يعني دوربين من كه مثلا 15تا زوم اپتيكال داره، با اون كانورتورها چه جور ميشه ؟ اصلا سازگاري با دوربين من داره

و اينكه از كجا بدونم به درد من ميخوره يا نه
    مجددا ممنون
    والله فیلتر یو وی ! نمیدانم شاید زیاد صلاحیت اظهار نظر در این مورد را نداشته باشم.

در جاهای خاص بله نیاز هست و جدا پیشنهاد میشود...

اما نه اینكه دایما بر روی لنز بنده خدا بسته شود...

فكر كنید...

یك لمان به كل المان ها افزوده شده و درصد عبور نور را كاهش داده و كلی موضوع و اعوجاج و از این دست مسایل

به نظرم قصد خرید مصلا یك فیلتر یو وی 50 هزار تومانی ندارید؟

مثلا یك فیلتر 15 تومانی را خواهید خرید كه در آن صورت عرض خواهم كرد نخرید بهتر است!!!

در كل به نظمر چند فلتر مثل پلاریزه و ...... برای بعضی جاها نیاز جدی است اما بنده زیاد اهل بستن دایم فیلتر بر روی لنز نیستم.از اول هم نبوده ام....مثلا فیلتر یو وی بنده ماركش توشیبا است شاید یك نفر دیگر در فروم این فیلتر را دارد!

در مورد كانورتور ها كه بله....سازگاری كامل دارد و طراحی شده برای دوربین شما است.میتوانید به قیمت لوازم جنبی دوربین سری بزنید و متوجه میشود برای دوربین شما ساخته شده است...

اما اینكه برای شما نیاز هست و یا خیر.....والله بنده اطلاعی ندارم:confused:...چرا؟

چون نیاز شما را نمی دانم...

بهترین كار این است كه بروید یك فروشگاه و آن ها را روی دوربین ببندید و بعد ببینید تاثیری دارد و یا خیر...

اما واید سونی خیلی جالب است.هرچند اعوجاج زیادی دارد اما برای بنده جالب بوده است....

بنده از لنز های واید لذت فراوان میبرم....حتی با اعوجاج بسیار شدید.......
    iranh00 و Rofougaran تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    14101

كانورتور 0.75X كه كانورتور واید سونی است و با كد فنی VCL-DH0758 شناخته میشود....

کد:
    http://www.sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=6432

كانوتور 1.7X كه تله ی سونی است كه با كد فنی شناخته VCL DH1774 میشود...

کد:
    http://www.sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=6829
    کد:
    http://www.lensmateonline.com/newsite/G7wide.html
    Mashhadi Vahid و iranh00 تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

پیش فرض پاسخ: می خوام H9 بگیرم

سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.
    سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟ آیا پیشنهاد بهتری دارید؟ اگه جواب بدید و راهنمایی کامل کنید سپاسگذار میشم

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط khadem56 نمایش پست ها
    سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.
    سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟ آیا پیشنهاد بهتری دارید؟ اگه جواب بدید و راهنمایی کامل کنید سپاسگذار میشم
    اول اینكه پاناسونیك زوم بالاتری دارد....

بعد اینكه H7 با H9 تفاوت عمده ای ندارد به غیر از LCD بزرگ تر كه باید عرض شود H9 دارای LCD بزرگتری است.

در مورد بد گفتن هم اطلاعی ندارم و نظری هم ندارم....

فقط اینكه نویز سونی كمتر است!

اما پاناسونیك لنز بهتری دارد و زوم بیشتری به شما می دهد....
    Behnam_703 تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    اول اینكه پاناسونیك زوم بالاتری دارد....

بعد اینكه H7 با H9 تفاوت عمده ای ندارد به غیر از LCD بزرگ تر كه باید عرض شود H9 دارای LCD بزرگتری است.

در مورد بد گفتن هم اطلاعی ندارم و نظری هم ندارم....

فقط اینكه نویز سونی كمتر است!

اما پاناسونیك لنز بهتری دارد و زوم بیشتری به شما می دهد....
    آقا کاوه همین ؟ !!!!!!! انگاری تازگی ها کم حوصله شدید انتظار دارم بیشتر کمکم کنید . اطلاع نداشتن شما هم بیشتر به شوخی شبیه !!!! در هر حال خودم اچ9 رو می پسندم اگه تایید کنید با خیال راحت تر تصمیم می گیرم . ممنون

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط khadem56 نمایش پست ها
    آقا کاوه همین ؟ !!!!!!! انگاری تازگی ها کم حوصله شدید انتظار دارم بیشتر کمکم کنید . اطلاع نداشتن شما هم بیشتر به شوخی شبیه !!!! در هر حال خودم اچ9 رو می پسندم اگه تایید کنید با خیال راحت تر تصمیم می گیرم . ممنون
    والله آدم بعد از مدتی كمی محتاط می شود و سعی میكند آهسته برود و بیاید...

اگر به گفتن بنده است كه باید عرض كنم به چند نفر توصیه كرده ام هنوز كسی بدی نگفته.شاید هم بوده و رودربایسی كرده است.

در كل انتخاب خوبی است.مباركتان باشد...

اگر سونی من را استخدام رسمی كرد و مدیر خاورمیانه سونی شدم كلا محصولات را تضمین می كنم و همه جور گارانتی و وارانتی خواهم داد...هنوز كه اقدام نكرده اند و دارد دیر می شود از طرف كانن و نیكون پیشنهاداتی داریم:confused:
    faryadi تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر آشنا alireza_3d آواتار ها
    تشکر کرده
    59

سلام

میشه به جای این بحث و جدل ها یه چند تا نمونه عکس در شرایط مساوی از دوربین هایی که مقایسه میکنین بزارین ؟

این فروم سیستم صفحاتش کاملا بر عکس بقیه انجمن ها هست ، خیلی جالبه D:

اکثرا پست های جدید در صفحه ی آخر در انتهای مطلب قرار میگیرند ! درسته ؟
    ویرایش توسط alireza_3d : Wednesday 16 January 2008 در ساعت 00:01 دلیل: عدم آشنایی

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_3d نمایش پست ها
    سلام

میشه به جای این بحث و جدل ها یه چند تا نمونه عکس در شرایط مساوی از دوربین هایی که مقایسه میکنین بزارین ؟

این فروم سیستم صفحاتش کاملا بر عکس بقیه انجمن ها هست ، خیلی جالبه D:

اکثرا پست های جدید در صفحه ی آخر در انتهای مطلب قرار میگیرند ! درسته ؟
    نخیر نادرست است.شما باید تنظیمات فروم را در قسمت كنترل پنل كاربری تغییر دهید...

والله عكس میشه گذاشت اما شما شرایط مساوی را فراهم كنید بنده عكس قرار می دهم.متاسفانه چون هنوز در ایران هیچ كسی محیط آزمایشگاهی و استاندارد و نرم افزار های ویژه را ندارد امكان فراهم كردن شرایط مساوی وجود ندارد.بهتر است به تست های خارج از كشور اكتفا كنیم...
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

صفحه 25 از 39 نخستنخست ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... آخرینآخرین