اتفاقا منم امروز یه سونی H7 خریدم
البته به این سادگی نبود . من مدتهاست دارم بررسی میکنم ببیینم واسه تعطیلات نوروز چی بخرم حال کنم تا بالاخره به Sony H9 و Panasonic Fz18 رسیدم البته مشاوره دوستان خوبم در این تالار کمک بسیار موثری بود (آقا کاوه که ته دلش H9 بود و آقا وحید عزیز که با Fz18 کلی حال کرده بود ) , و بالاخره با همه ارادتی که به آقا کاوه دارم تصمیمم قطعی شد که Fz18 رو بخرم از اونجایی که در شهرم این دوربین پیدا نمی شه به داداشم که امروز آخرین روزی بود که در مشهد بود زنگ زدم که بگیره که نتونست پیدا کنه و همه از جمله نمایندگیش تو خیابون جم گفتند : " تموم شده " :
موندم چه کنم گفتم عیب نداره میرم H9 رو میخرم که همینجا نمایندگی سونی داره ( تطابق با وضع موجود و حال میکنید آخه نمی خواستم مثل دایناسورا نسلم منقرض شه ) امشب راه افتادم رفتم H9 بخرم دیدم
تو ویترینش نیست و در کمال ناباوری طرف گفت تموم شده
اولش برام یه تراژدی بود اما یواش یواش تبدیل به کمدی شد .
اونقدر برای حل این مساله تحقیق کرده بودم که ناگهان صورت مساله پاک شد .....
شما جای من بودید چیکار میکردید
یه خورده ( نیم ساعت تو مغازه یارو ) با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره خودمو راضی کردم که " ای بابا H7 که با H9 فرقی نداره نایت شات میخوام چیکار ، LCD متحرک به چه درد میخوره ، LCD 2.5 اینچ هم حالا اشکال نداره تازه مصرف باطریش کمتره و .... " و این بود که H7 خریدم الانم زدمش به شارژ و هنوز عکسایی که تو فروشگاه گرفتم و ندیدم . حالا هم که دیدم یه عزیز دیگه خریده اونم امروز ، و راضی هم هست ، خوشحالم .
خوشحال نباشم چیکار کنم ؟