آقاي كاوه قبادي منتظر نظرتان روي عكسهاي ارسالي به ايميلتان هسنم.
آقاي كاوه قبادي منتظر نظرتان روي عكسهاي ارسالي به ايميلتان هسنم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
چند سوال براي راهنمايي:
1- با محدوديت ارسال فايل زير را چطور بايد ارسال كنم؟
146.5 کیلوبایت سايز: 1600 1200
2- كراپ 100% چطور بايد ساخت؟ مگر در كراپ اندازه عكس برش نميخورد؟
3- وقتي در فتوشاپ عكس را با فرمت JPG و كيفيت 12 ذخيره ميكنيم آيا فشرده نميشود؟
4- آيا رزولوشن عكس را در فتوشاپ تغيير بدهم؟
یه چند تا سوال برام پیش اومده در حین کار با H9 که احساس میکنم یه مقدار محدودیت در کار ایجاد میکنه ، یا شاید من به اندازه ی کافی با ابزارم آشنا نشدم .
1. چرا مقدار EV در حالت manual قابل تنظیم نیست ؟ آیا راهی برای ثابت نگه داشتن اون بدون تغییر دیگر پارامتر ها هست ؟ این ویژگی در تهیه عکس های پانوراما یک مقدار مشکل ایجاد میکنه ، با اینکه میشه با فتوشاپ درستش کرد ولی باز هم هیچی نمیتونه جای یه عکس خوب رو بگیره .
2.اون سیستم focus که در حالت اسپرت استفاده میشه در دیگر مدها قابل استفاده نیست ؟ یا راه دیگری که بشه یک سری تنظیمات دستی رو در اون مود اعمال کرد !؟
شاید درست متوجه سوال شما نشدم اما در مود manual شما خود سرعت شاتر و سایز دیاف را تنظیم می کنید و نمی فهمم که دیگر تنظیم EV چه معنایی خواهد داشت؟ اصلاً این تنظیم با تغییر چه پارامتری باید انجام بشود؟ اما مثلاً وقتی شما قاطعانه می خواهد که از بسته ترین دیاف استفاده کنید خب از وضعیت اولویت دیاف استفاده خواهید کرد و تغییر EV هم در اینجا معنا خواهد داشت و به ازای هر استاپ بالاتر سرعت شاتر نصف می شود و بر عکس...
در مورد وضعیت اسپرت هم فکر نمی کنم سیستم مجزایی برای فوکوس کردن استفاده شده باشد چون در specification هم چیزی نیامده و احتمالاً فقط سعی می کند به طور پیوسته فاصله را تخمین بزند. اگر اشتباه می کنم لطفاً دوستان تصحیح کنند.
آرش
Java Intelligent Network Infrastructure
باشارژ کامل دوربین H7 چند دقیقه میشه فیلمبرداری کرد؟
با تشکر
دوستان میشه دو نمونه عکس یا ایزو 400 و زیر 400 با حالت nightshot دوربین h9 را بزارید
با سلام
جناب قبادي ممكنه راجع به مبحث كراپ كردن و اينكه مي فرمائيد كراپ هاي 100% توضيح بفرمائيد منظور شما همان گزينه Crop در فتوشاپ است كه مي توانيم يك قسمتي از عكس را با رزولوشن تنظيمي جدا كنيم؟؟؟
يك سوال مهم: براي اينكه يك قسمتي از عكسمان را كه با آخرين مگاپيسكل و Quality عالي گرفته شده كراپ كنيم بطوري كه فقط حجم پائين بيايد ولي كيفيت همان باشد، بايد چگونه كراپ كنيم؟؟ همان كراپ كردن معمولي را انجام دهيم با پايين آوردن رزولوشن؟؟ همين كافي است؟؟
با احترام
كاويان
سلام جناب قبادي
الان نيز با آمدن H50 و SX10 آيا باز هم همان 3 گزينه اول را پيشنهاد مي دهيد؟؟
من در مقاله اي راجع به فوجي S9600 مفصل مطالعه كردم ظاهرا تنها مشكلش لرزش گيرش است كه فقط در سرعت هاي شاتر بالا بدرد مي خورد و لاغير! يعني در سرعت هاي پايين بايد حتما از سه پايه استفاده شود!
آيا باز هم نظر شما همان 3 گزينه فوق است؟
متشكرم
كاويان