شخصا به تستها و sample های بعضی از سایتها اعتقادی ندارم زیرا معتقدم كه در بعضی مواقع این تستها و review ها تحت تاثیر منافع مادی و...از حالت منصفانه و عادلانه خارج میشوند و عدالت را رعایت نمیكنند...
در مورد فوجی هم باید عرض كنم كه تستی كه بنده انجام دادم كاملا جنبه ی دقیق ندارد و بیشتر میخواستم نظر شما اساتید و دوستان محترم این فروم را جویا شوم كه اگر شما نیز ان دوربین را تست نموده اید ایا نظری مشابه من دارید یا خیر ...شاید اشكال از من بود كه منظور خود را در پست قبلی بدرستی بیان نكردم .بهر حال ببخشید ...
و البته این نكته را هم اضافه كنم كه متاسفانه امكان تست این دو دوربین برای من به طور همزمان وجود ندارد .
با تشكر.
با سلام و تبریك سال نو خدمت دوستان
مدتی هست یه دوربین سونی گرفتم
تازگی دكمه شاتر رو نصفه كه فشار میدم فوكوس نمیكنه
تمام تنظیمات دوربین هم درسته
لطفا راهنمایی كنید
سلام
کسی میدونه تو این دوربین چه جوری میشه کاری کرد تاریخ روی عکس گرفته شده ثبت بشه
منظورم و حتما متوجه می شید که ؟
بعضی از دوربین ها روی خود عکس مثلا گوشه سمت راست تاریخ و می زنند؟
دوست من
قبلا راجع به این سوال ( یا مشکل ) در تاپیکی گفتگو شد.متاسفانه ذهنم یاری نکرد جهت یافتن تاپیک مذکور.با اجازه دوستان: شما دوربین رو در حالت Auto بگذارید و فوکوس کنید.اگه فوکوس نکرد( کادر فوکوس عمل نکرد و یا سبز نشد یا حرکت بسیار ظریف موتور لنز رو در دست احساس نکردید) اونوقت جای نگرانی دارد.اما اگه در حالت Auto مشکلی نداشتید پس وقتشه نگاهی به تنظیمات دوربین بندازید.دوستان اگه اون تاپیک رو میدونن کجاس لطفا راهنمایی کنند.
ویرایش توسط Rofougaran : Saturday 29 March 2008 در ساعت 15:54 دلیل: نقص اطلاعاتی
سلام
دوستان عزیز ببخشید چند تا سوال بسیار ابتدایی :
1- در حالت Auto وقتی در زیر نور تنگستن عکس میگیرم خیلی وایت بالانس افتضاحه.هیچ راهی نیست که بدون سوئیچ به حالتهای P یا غیره کمی تصحیح انجام داد؟ و اینکه اون تنظیم وایت بالانس که در منو وجود داره و باید یه ریفرنس سفید جلو لنز بذاریم تا دوربین خودشو تنظیم کنه آیا روی مد Auto هم تاثیر داره یا فقط واسه Manual تاثیر گذاره؟
2-در حالت عکاسی معمولی در شب از نظر دقت فوکوس بهتره با استفاده از لامپ کمکی فوکوس عکاسی بشه یا همون مد فوکوس چند نقطه ای بهتره؟ (در حالت استفاده از لامپ کمکی فقط یک کادر فوکوس داریم طبیعتا)
3-این فوکوس چند نقطه ای از چه الگویی برای تعیین نقاط مورد نظر استفاده میکنه؟ معیارش چیه؟
ممنون
با سلام
جناب قبادی ..دوست عزیز
در چند پست قبل از شما سوالاتی را در باره ی چگونگی كار با دوربینم پرسیدم .. عرض كردم كه از این دوربین راضی نیستم .. و حتی تصمیم به تعویض ان داشتم.. اما با راهنمایی های مفید وارزنده ی شما توانستم بسیاری از مشكلات این دوربین را رفع كنم و به نتیجه ی تقریبا دلخواه برسم ..
در اغلب مواقع از ایزوی پایین استفاده میكنم (80 یا 100 ) زیرا به این نتیجه رسیده ام كه ایزوی بالاتر برای من استفاده ای ندارد و چندان به كار من نمیاید...و همین مساله باعث كاهش نویز به میزان قابل توجهی میشود و اگر احتیاج به شارپنس بالا داشتم ان را با كمك نرم افزار زیاد میكنم ...
و اما نكته مهمتر اینكه شما فرمودید كه دید عكاس مهمتر از ابزارش است واین نكته نگرش من را كاملا نسبت به مقوله عكاسی تغییر داده است... در حال حاضر ابتدا سعی میكنم كه با دید درست تصاویری زیبا ( البته در حد توان و دانش بسیار اندكم ) خلق كنم و سپس به سراغ مسایل فنی و اشكالات احتمالی عكس بروم ...
در هر صورت منظور از این پست تشكر از شما دوست عزیز بود كه با راهنمایی های صحیح و ارزنده كمك شایانی در ایجاد علاقه و انگیزه ی دوباره در اینجانب انجام دادید.
امیدوارم بتوانم باز هم از شما بیاموزم...
با تشكر.