من هم یه دوربین آلفا 200 خریدم. لنز 70-18 و یک کارت حافظه 4 گیگابایتی هم گرفتم و اینروزا هر وقت هوا خوب باشه میرم بیرون و عکس میگیرم باهاش تا یاد بگیرم کارکردن باهاشو. در فرومهای عکاسی سوئدی الان این دوربین خیلی محبوب شده و با توجه به قیمتش میگن بهترین دوربین ورودی به عکاسی با دوربینهای اس ال آر هستش
فقط چند تا سوال داشتم که شاید بدلیل نا آشنائی من با این دوربینها باشه
وقتی که دوربین در مود اتوفوکوس هستش و درپوش لنز برداشته شده هر چند ثانیه لنز تکون کوچکی میخوره مثل اینکه میخواد فوکوس کنه. من فکر میکردم برای فوکوس کردن اتوماتیک باید دکمه عکس انداختن را در حالت نیمه فشرده قرار داد تا اینکار انجام بشه و نه همیشه. آیا این مساله طبیعی هستش؟
وقتی که حالت فوکوس منوال رو انتخاب میکنم و مود عکاسی رو عوض میکنم مثلا از طبیعت به پرتره و ... غیره میرم دوربین با اینکه دکمه مخصوص در حالت منوال هستش ولی لنز میره در حالت اتوفوکوس. برای برطرف کردن این حالت باید دکمه مربوطه را به حالت اتومات و سپس منوال تغییر حالت بدم. آیا فکر میکنین مشکلی هستش؟
توصیه برای حمل این دوربینها در بیرون چیه؟ آیا باید همیشه درپوش لنز روی لنز باشه؟ آیا بد نیست اگر مثل کیف از شانه آویزان کردشون و یا تسمه حاملشون رو از گردن آویزان کرد؟
با تشکر پیشاپیش از اساتید