آخه 540 کجا، 510 کجا؟
تازه تو سایت دیجییتال کالا قیمت زده 495.
آخه 540 کجا، 510 کجا؟
تازه تو سایت دیجییتال کالا قیمت زده 495.
سلام
دوستان یه سوال دارم البته سوالم یه مقدار مثل خودم آماتوره !
با توجه به قیمت خیلی خوبی که این دوربین پیدا کرده میخواستم بپرسم از نظر شما کیفیت عکس این دوربین در حد کدوم یک از دوربین های کنون و نیکون هست ؟ ( البته میخوام بتونم تفاوتش رو متوجه بشم و اصلا منظورم مقایسه برند ها نیست )
برای عکاسی نجومی یعنی نوردهی طولانی کسی نمونه عکس ازش داره ؟ جواب میده یا نه ؟!
ممنون میشم اگه قیمت لنزهای ماکرو و واید و تله این دوربین رو هم بفرمایید ( اصلا لنزهاش موجوده ؟! )
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
سلام به همه دوستان.
من دیروز(پنجشنبه 18 مهر)این دوربین را با یک رم 2گیگ 500 تومن خریدم.
از اساتید (اگر قابل بدونند)خواهش می کنم راهنمائیهای لازم را به بنده بفرمایند.
سلام برای قیمت و مشخصات لنز سونی سری به این سایت بزن بد نیست .
www.kaman-co.com کمان رایانه . اگر اطلاعاتی پیدا کردی که غیر از لنز سونی چه مارکی به این دوربین میخوره بگید لطفا .
دوربینهای آلفا به غیر از لنز سونی لنزهای Minolta را هم ساپورت میکنن.
من اين دوربين رو چند بار تو سوني سنتر ها ديد زدم. دوربين قشنگيه اما بنا به دلايلي من بهش اعتقاد ندارم.
من به نويز خيلي حساسم. و متاسفانه اخيرا سوني داره قهرمان نويز ميشه. در سايتهاي معتبري مثل DP Review عموما به لحاظ نويز تحسين و تمجيد نشده. حتي شاهكار اخيرش آلفا 900 گويا در فتوكينا 2008 مورد انتقادات جدي بوده و سوني قول بازنگري در نرم افزارش داده.
باري...
غرضم دل چركين كردن سوني دوستان نيست. اگر كساني تجربه عيني متفاوتي دارند بفررمايند و عكسي آپلود كنن.
حالا منظورم اين سؤال بود كه روي اين سري دوربينها من يه مددل هات شوي فلاش خاصي ديدم كه برام نا آشنا بود. توي كاتالوگ تبليغش هم چيزي نديدم.
لطفا راجع به فلاشهاش توضيحاتي بفرماييد.
ممنون
سعيد فياض
fayyaz.saeed@gmail.com
سلام
اين در مورد فلاشهاي SLR سوني :کد:http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&siteid=1&pageid=189
دوربين فوق از لحاظ موارد ذيل در نيكون برابر با D60 مي باشد و در كنون برابر با 1000D
رزولوشن 10.2 -
-حداكثر حداقل سرعت شاتر 1.4000 و 30 -
سال ورود به بازار 2008 -
جنس بدنه پلاستيك وفلز -
ابعاد حس گر 15.8 * 23.6 كنون كمي كوچك تر است -
نسبت ابعاد تصوير 3:2 -
عكس برداري پي در پي 3 فريم در ثانيه -
فرمت غير فشرده تصوير Raw
حدود وزن 500 گرمي - كنون كمي سبك تر است
صفحه نمايش TFT با دقت نمايش 230000 پيكسل
حساسيت Iso از اتوماتيك تا 3200 كه فقط كنون تا 1600 دارد.
پورت هاي خروجي به كامپيوتر USB و AV
-
آقا سعید...
در مورد نویز دوربین های سونی (امید وارم به بعضی سهام دارای مارک های دیگه بر نخوره و بحث جدی شروع نشه) باید بگم که فرق زیادی با کنون و نیکن نداره فقط ظاهر نویز هست که فرق داره (و من نویز سونی رو ترجیح میدم)...
حالا چرا؟ (خواهش می کنم قبل از شروع بحث عکس های مارک های دیگه رو دانلود کنید) چون که وقتی عکس های مثلا EOS 450D رو توی ISO 400 ببینید متوجه لکه های رنگ کم رنگ شده و جهش رنگ و افت saturation میشید...در حالی که سونی نویز رو سر جاش نگه داشته ولی رنگ تغییر نکرده و خیلی بهتر رندر شده...
من به مراتب عکس هایی که با الفا 700 خودم با ایزو های بالا می گیرم رو به عکس های ایزوی بالای EOS 40D دوستم ترجیح می دم (البته من 90% مواقع RAW عکس می گیرم)
Sony DSLR-A700 + VG-C70AM
Carl Zeiss 16-80 F3.5-4.5, Sony 16-105 F3.5-5.6, Minolta 100-400 APO, Sony 50mm F1.4, Konica Minolta AF 28-75 F2.8, Minolta 75-300 F4.5-5.6