صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 71
Like Tree151تشکر

موضوع: Canon 500D يا Nikon D5000

Forum Moderator Navid7h آواتار ها
    تشکر کرده
    7879

پیش فرض پاسخ: Canon 500D يا Nikon D5000

نقل قول نوشته اصلی توسط danyal نمایش پست ها
    سلام
    من هم به مشکل انتخاب بین D5000 و 500D دارم
    چون من برای عکاسی نجومی این دوربین رو میخوام و نویز برام مهم هست و همچنین اینکه bulp هم داشته باشه
    من یه جا دیدم که این خاصیت رو 500D داره ولی D5000 نداره
    آیا این صحت داره؟

سلام
    خیر صحت نداره
    Full manual (M) mode Choose both the shutter speed and aperture yourself (same ranges as above). A bulb mode is also available for super-long exposures: the shutter will remain open for as long as the shutter release is pressed, up to 30 minutes.
    کد:
    http://www.dcresource.com/reviews/nikon/d5000-review/look-and-feel
    aminashtari و D_felfelak تشکر می‌کنند.
    نوید حسینیان | پیوسته

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

[QUOTE=Anoosh-Pro;148009]
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabab نمایش پست ها
    در خصوص لنز و تجهيزات جانبي انتخاب شخصي بنده كانن ميباشد(مخصوصا" رنج لنزهاي كانن )
    [/[/QUOTE

درود

شما قید کرده اید به نظر شما ، اما با دیدن این جمله این حس بوجود میآید که برتری غیرخاصی ( عمومی ) در این مورد دیده اید ، اگر چنین است، توصیه میکنم در این خصوص تحقیق و بررسی بفرمایید.

در مورد لنز های پرایم یا فول فریم و لنز های کراپدار هر دو برند:

در رنج رنج تله سوپر تله

واید

و رنج میانه که همان 18 تا 85 باشد یا 105

تنوع و انواع لنز ها برحسب کیفیت های عالی
    تنوع و انواع لنز ها برحسب قیمتهای عالی

تنوع و انواع لنز ها برحسب قیمت نسبت به قابلیت

فکر میکنم بعد از خواندن ریویو های مختلف و آشنا شدن با لنز های خوب هر برند و اینکه آنها در مقایسه با هم چه فرقی در کیفیت و یا قیمت دارند ، تصویری از هر دو بدست بیاورید. که برتری مطلقی وجود نخواهد داشت بلکه در مواردی در این برند انتخابهای بهتری هست در مواردی در آن برند. اما در عمومی ترین و پر کاربرد ترین رنج لنز ها( 18 تا 85 یا 105 که از تله و واید مصرف بسیار بیشتری هم دارد ) تنوع و حق انتخاب بیشتر در نیکون است. حال شاید برای شخصی داشتن سوپر تله ارزان قیمت در کنون ارجعیت داشته باشد. و برای شخص او این گزینه بهتری باشد.

موفق باشید

انوش

با توجه با اينكه به زعم شما ممكن است پست من منجر به انحراف در انتخاب دوستان مردد بين اين دو دوربين شود لذا لازم دانستم در خصوص
    نظر شخصي
    خودم در پست مذكور توضيح دهم .
    بنده منكر كيفيت لنزهاي نيكون در هيچ رنجي نشدم . و در جواب پست دوستمون هم يك برند خاص رو بدون قيد وشرط به ايشون توصيه نكردم .
    معمولا فرض بر اين است كه ،شخصي كه قصد خريد اولين DSLR را دارد جدي تر از يك شخص عادي به عكاسي اهميت مي دهد و لذا با توجه به بودجه نه چندان كمي كه در نظر مي گيرد حتما" با تحقيق برند خود را انتخاب خواهد كرد .
    با توجه به كم شدن اختلافات اساسي بين دو برند اول بازار معمولا" نميتوان برتري خاصي را در يكي از اين دو يافت كه معيار انتخاب بر ديگري باشد .
    بنابراين به اعتقاد بنده فقط كافيست كه شخص خريدار نيازهاي خود را معلوم و بدون توجه به برند رده مورد نظر خود را انتخاب كند .(مثلا" دوربيني در رده xxD يا xxxD يا فول فريم در كانن ) با توجه به تنوع دوربين در رده هاي مختلف دوبرند و داشتن معادل در برند مقابل ، نميتوان گفت كه اگر شخصي مثلا" بجاي انتخاب D5000 اشتباها" دوربين 500D را انتخاب كرد دچار ضرر عظيمي شده است .
    گاهي كسي تمام شرايط و جوانب را مي سنجد ولي نهايتا" باز هم بر سر دو راهي انتخاب قرار مي گيرد و چون هيچ برتري يا نقصاني در انتخاب يكي از راهها نمي يابد به ناچار متوسل به سلايق خود و يا ديگران شده .وخواستار ارائه نظرات و يا تجارب شخصي آنها مي شود.كما اينكه در مورد خودم چنين اتفاقي افتاد و چون برتري محسوسي در انتخاب يك از دو بدنه نديدم . بارها به صورت خصوصي مزاحم دوستان فروم و ارائه نظرات شخصي آنها شدم .
    در پست بنده كه مورد خطاب شما قرار گرفت به نظر خودم كفه ترازو بيشتر به نفع نيكون سنگيني ميكرد . اما شما فقط نيمه خالي ليوان را(البته از ديدگاه شما) ديديد و سريع در مقابل انتخاب شخصي بنده كه كانن بود موضع گرفتيد حال آنكه قيد كرده بودم كه اين فقط نظر شخصي است. و لذا ميتواند ناشي از علاقه به يك برند خاص يا يك رنج خاص لنز يا پيش بيني تحولات آينده اين برند يا حتي فيزيك بدني يا ارگونومي بدنه يا راحت بودن با محل قرارگيري دكمه ها يا راحتي كار با منوها باشد .(والبته هم مشابه موضع شما در اين تاپيك )
    گاهي علاقه به يك لنز خاص در يك برند مسير انتخاب را عوض مي كند اين لنز براي من200-70 IS f4 در كانن بعنوان تله بود .
    اما باز هم به لنز 105-18 نيكون بعنوان يك WALK AROUND هم علاقه داشتم .
    ولي علاقه بيشتر به تركيب لنزf4 200-70 IS و همچنين لنز جديد 85-15 و لنز ماكرو 100 جديد .كه با توجه به بودجه ام جز گزينه هاي آينده خواهند بود.دليل پيشنهاد مذكور بود.
    همچنين يكي از علائق ديگر بنده عكاسي در مد BULB بود كه شايد خيلي طرفدار نداشته باشد اما با توجه به سابقه كانن در اين خصوص شايد كساني كه سراغ نوردهي بلند مدت سنسور در برند نيكون مي روند كمتر از كانني ها باشند.اگرچه ممكن است در دوربينهاي جديد نيكون كه داراي سنسور CMOS هستند مشكلات قبلي مرتفع شده باشد .اما آن باور قبلي هنوز پا برجاست . چه اينكه من تجربه تلخي در خصوص كامپكت هاي نيكون با انتخاب دوربين P5000 به مبلغ 480000 تومان پيدا كردم و شايد ديگر هرگز سراغ كامپكت نيكون نروم.
    با توجه به موارد مذكور بنظر شما آيا تمام دلايل فوق ميتواند دليلي جز نظر شخصي باشد و منجر به برتري يكي بر ديگري .؟
    farhoud، Anoosh-Em، a6l3i و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد a6l3i آواتار ها
    تشکر کرده
    221

سلام دوستان
    اینم اولین پست ما تو عکاسی . .

الآن Ixus-860 IS و IXY-930 IS دارم و عاشق عکاسی هستم.
    3 ماهه تو فکر خرید یه SLR هستم. مخصوصا از وقتی که با 930 ایم عکس میگرفتم و دیدم یه بنده خدائی داره خودشو میکشه تا با sx1 ، از بچه هاش با ایفل تو شب عکس بگیره ولی نمی تونست. وقتی دوربینش رو گرفتم که تنظیم کنم ، آنچنان حس خوبی بهم دست داد که از همون زمان تاحالا همه جا رو شخم زدم. و میخوام در نهایت با چند تا پست به نتیجه برسم و تا آخر هفته باید بخرم. (اابته اگه جائی باز باشه!)

راستش حرفه ای نمی خوام کار کنم. رشته ام مهندسی الکترونیک و فوق MBA هستم و به تبع کارم دوربین رو برای سفرهای تخصصی ، سمینارها ( که معمولا نور کمه) و بازدیدهام از کارخونه ها و نمایشگاه ها و... میخوام. و برای این کار ماگزیمم 1 تومن در نظر گرفتم.

نخندینا !!
    1- ولی یه بحثم اینه که اصلا با توجه به کاربردهام ، تفاوت خروجی FZ35 با 500Dو D5000 خیلی محسوسه؟ چون ابعاد و وزن واسم مهمه و فقط میخوام از compact و دوریبین های کوچیک خارج شم.

اگه خیلی فرق می کنه و ارزشش رو داره که 200 گرم اضافی رو با خودم ببرم تو جلسه(!) :
    2- کلا فرمت RAW به درد من میخوره؟ حجمش چند برابر jpg هستش؟
    3- با توجه به riviewهای dpreview ، در شارپ بودن خروجی 500D نسبت به D5000 شکی نیست و با توجه به مقایسه های زیر و بقول دوستان نویز ملاک انتخاب (لااقل واسه من) نخواهد بود:

JPEG ::

RAW :

اینم جمع بندی dpreview که خودم نتایج رو با photoshp رو هم انداختم:

من خودم چون کیفیت خروجی عکس و فیلم واسم مهمه D500 رو بهتر دیدم. نظر شما چیه؟ قطعا با توجه به تجربه تون از DSLR ها و کاربرد من ، مشکلات آینده رو بیشتر میدونید.

4- راستی موتور فوکوس داخلی دقیقا چیه؟ من برداشتم از حرف های دوستان اینه که برای چرخوندن عدسی های لنز موقع فوکوس کردن بکار میآد. پس جرا تو بدنه؟ چین موتوری باید تو لنز باشه!؟ اینطور که فهمیدم Canonها موتور تو بدنه ندارن و باید لنزهای موتوردار خرید.
    اگه این طوره مجبورم D5000 بگیرم؟

5- واسه خرید قطعا جمهوری نمی رم ( بالاخره یه چیزی رو به آدم میندازن) و از نمایندگی ها میگیرم. حتی اگه 20 تومن هم بالاتر باشه به اطمینانش میآرزه. حالا از نورنگار بگیرم یا نیکونگرش یا ....؟ (فعلا اینا رو میشناسم)

ممنون . . .
    ویرایش توسط a6l3i : Monday 29 March 2010 در ساعت 19:11
    AMIRGHS640 و D_felfelak تشکر می‌کنند.

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

با سلام
    دوست عزیز اینکه خروجی fz35 با 500d یا d5000 تفاوت داره یا نه که حتما داره اونهم زیاد
    اما این بستگی داره که شما چه کیفیتی مورد نیازتون است
    در مورد موتور فوکوس داخلی بدنه و لنز زیاد خودتون را درگیر این مسئله نکنید چون این موضوع در برند کنون کاملا مشخص است (موتور فوکوس در این برند در داخل لنز تعبیه میشود )و شما پول اضافی بابت این مسئله نخواهید داد در برند نیکون هم غیر از d3000 فکر کنم در دوربینهای جدید همه آنها موتور فوکوس داخل بدنه دارند واکثر لنزهای نیکون هم این موتور را دارند
    d500 هم دوربین خوب و کم حجمیست و بنده به شخصه حسابی با آن عکاسی کرده ام و راضی بودم
    در کل نمیتوان برتری خاصی بین ای دو دوربین قائل شد و هر کدام را که انتخاب کنی به حد وفور لذت خواهی برد
    موفق باشید
    a6l3i و D_felfelak تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر همراه Mehran Fani آواتار ها
    تشکر کرده
    2915

سلام دوستان
    اینم اولین پست ما تو عکاسی . .
    با سلام
    در ابتدا ورودتون به سایت رو خوش امد می گم.

راستش حرفه ای نمی خوام کار کنم. رشته ام مهندسی الکترونیک و فوق MBA هستم و به تبع کارم دوربین رو برای سفرهای تخصصی ، سمینارها ( که معمولا نور کمه) و بازدیدهام از کارخونه ها و نمایشگاه ها و... میخوام. و برای این کار ماگزیمم 1 تومن در نظر گرفتم.
    به نظر من با اگه بتونین حدود 150 تومن هم به بودجتون اضافه کنین میتونین بدنه محبوب نیکون d90 با لنز 18-105 نیکور بخرین که نسیت به گزینه هایی که فرمودین به نظر من بهتر هست.

1- ولی یه بحثم اینه که اصلا با توجه به کاربردهام ، تفاوت خروجی FZ35 با 500Dو D5000 خیلی محسوسه؟ چون ابعاد و وزن واسم مهمه و فقط میخوام از compact و دوریبین های کوچیک خارج شم.

2- کلا فرمت RAW به درد من میخوره؟ حجمش چند برابر jpg هستش؟
    3- با توجه به riviewهای dpreview ، در شارپ بودن خروجی 500D نسبت به D5000 شکی نیست و با توجه به مقایسه های زیر و بقول دوستان نویز ملاک انتخاب (لااقل واسه من) نخواهد بود:

اینم جمع بندی dpreview که خودم نتایج رو با photoshp رو هم انداختم:

من خودم چون کیفیت خروجی عکس و فیلم واسم مهمه D500 رو بهتر دیدم. نظر شما چیه؟ قطعا با توجه به تجربه تون از DSLR ها و کاربرد من ، مشکلات آینده رو بیشتر میدونید.

4- راستی موتور فوکوس داخلی دقیقا چیه؟ من برداشتم از حرف های دوستان اینه که برای چرخوندن عدسی های لنز موقع فوکوس کردن بکار میآد. پس جرا تو بدنه؟ چین موتوری باید تو لنز باشه!؟ اینطور که فهمیدم Canonها موتور تو بدنه ندارن و باید لنزهای موتوردار خرید.
    اگه این طوره مجبورم D5000 بگیرم؟

5- واسه خرید قطعا جمهوری نمی رم ( بالاخره یه چیزی رو به آدم میندازن) و از نمایندگی ها میگیرم. حتی اگه 20 تومن هم بالاتر باشه به اطمینانش میآرزه. حالا از نورنگار بگیرم یا نیکونگرش یا ....؟ (فعلا اینا رو میشناسم)

ممنون . . .
    ببینین شارپنس بیشتر از اینکه به بدنه مربوط به لنز مربوط هست.در مورد مدلهایی که فرمودین همگی دوربینهای خوب و با کیفیتی هستند که دوستان در فروم استفاده می کنن و ثبت های بسیار خوبی هم انجام دادن.که می تونین تو گالری دوستان نتایجشون رو ببینین.شما اگه دنبال کیفیت خوب و شارپنس بالا هستی به فکر یه لنز با شارپنس بالا باشید وگرنه تفاوت خروجی بدنه دوربینها انقدرها هم محسوس نیست و خروجی بیشتر به لنز بستگی دارد.شما قبل از انتخاب بهتر است بدنه مورد نظر را در دست گرفته و از لحاظ ارگونومی هم بدنه را تست کنید.خلاصه اگر من از بین مدلهای پیشنهادی شما بخواهم انتخاب کنم 500d را انتخاب می کنم.(این یک نظر شخصی است)در مورد موتور فوکوس در داخل بدنه و غیره هم زیاد فکر نکنین چون مهم نیست.ببخشید که جواب طولانی شد.
    Persian، hamedch67، a6l3i و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهران فانی خیاوی
    Facebook
    Mehran Fani Photography
    Instagram

تشکر کرده
    221

نقل قول نوشته اصلی توسط shenasi نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز اینکه خروجی fz35 با 500d یا d5000 تفاوت داره یا نه که حتما داره اونهم زیاد
    اما این بستگی داره که شما چه کیفیتی مورد نیازتون است
    راستش میخوام چیزی بگیرم که خروج از دنیای Compact و ورود به SLR ها رو احساس کنم. FZ35 رو بیخیال شدم . چون دیدم که اون هم LV نداره !!! پس قطعا باید بین D90 و D5000 و 500D انتخاب کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran.fani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به نظر من با اگه بتونین حدود 150 تومن هم به بودجتون اضافه کنین میتونین بدنه محبوب نیکون d90 با لنز 18-105 نیکور بخرین که نسیت به گزینه هایی که فرمودین به نظر من بهتر هست.
    از پاسخ کاملتون ممنون ، لطف کردین.
    راستش اول بوجه رو تا 600 مشخص کرده بودم (واسه خرید بهترین SLR-Like از نظر خودم یعنی - FZ35 ) که با وسوسه دوستان (و فهمیدن نداشتن LV در SLR-Likeها تو همین هفته!!!! ) اومدیم رو 1تومن (با وسایل جانبی ). دیگه اومدن تا 1200 محاله . اونم اول سال . . .!

درحال حاضر به این رسیدم که 500D پاسخگوی تمام نیازهام هست.

1- راستی تو 500D قابلیت استفاده از فلاش های راه دور هست؟(اسمش یادم نیست - اشتباه نکنم کامندر بود)
    ممکنه همین یه مورد وسوسم کنه. چون تو کارخونه و بازیدهام چندین بار نیازش رو احساس کردم !! بین این سه تا فقط D90 این قابلیت رو داره؟

2- گارانتی رو چه کنم؟ نورنگار ، نیکونگرش ؛ ایده آل یا ....؟ چون قطعاٌ اونی رو میخوام که مرکز خدمات و تعمیر خوب و مجهز داشته باشه. واسه کنن کدوم بهتره و برای نیکون کدوم یکی؟

ممنون . . .

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط a6l3i نمایش پست ها
    ......

راستش اول بوجه رو تا 600 مشخص کرده بودم (واسه خرید بهترین SLR-Like از نظر خودم یعنی - FZ35 ) که با وسوسه دوستان (و فهمیدن نداشتن LV در SLR-Likeها تو همین هفته!!!! ) اومدیم رو 1تومن (با وسایل جانبی ). . . .
    يعني چي LV نداره ؟

منظورتون Live View كه نيست ؟
    a6l3i تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

تشکر کرده
    221

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    يعني چي LV نداره ؟

منظورتون Live View كه نيست ؟
    چرا منظورم Live View هسش. چطور؟

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط a6l3i نمایش پست ها
    چرا منظورم Live View هسش. چطور؟
    كي بهتون گفته FZ35 لايو ويو نداره ؟

در واقع لايو ويو چيزيه كه از كامپكتها و SLR Like ها به DSLR ها رسيده و تمام اون دوربين ها لايو ويو دارند چون اصولا آينه ندارند و مشكلي كه سالهاي اول ظهور DSLR ها بر سر تعبيه ي لايو ويو وجود داشت همين سيستم آينه و منشور بود كه الان دوربينهاي DSLR اي كه لايو ويو دارند با بالا نگداشتن آينه به اين قابليت دست پيدا كرده اند.

شايد منظور لايو هيستوگرام بوده كه تازه اون رو هم FZ35 داره :

a6l3i و morteza khademy تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

تشکر کرده
    221

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    كي بهتون گفته FZ35 لايو ويو نداره ؟

در واقع لايو ويو چيزيه كه از كامپكتها و SLR Like ها به DSLR ها رسيده و تمام اون دوربين ها لايو ويو دارند چون اصولا آينه ندارند و مشكلي كه سالهاي اول ظهور DSLR ها بر سر تعبيه ي لايو ويو وجود داشت همين سيستم آينه و منشور بود كه الان دوربينهاي DSLR اي كه لايو ويو دارند با بالا نگداشتن آينه به اين قابليت دست پيدا كرده اند.

شايد منظور لايو هيستوگرام بوده كه تازه اون رو هم FZ35 داره :

سلام ،
    این اغفالم کرد . . . 12 مورد مونده به آخر لیست:
    http://www.dpreview.com/reviews/comp...cfz35&show=all

پس Fz35 هم آینه ای هستش؟ چون یکی از عواملی که بیخیال Fz35 شدم همین مورد بود. اگه LV داشته باشه ، انتخاب واسم سخت میشه!

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین